علی دادگر: هزینه روزانه ملیپوشان تیراندازی یک میلیون تومان است/ مجمع کیش یک ریال هم برای فدراسیون هزینه ندارد
علی دادگر، رئیس فدراسیون تیراندازی گفت: ۲۷ بهمن، تیم ملی عازم مسابقات جهانی هندوستان میشود و امیدواریم در این رقابتها، سهمیه المپیگ را کسب کنیم.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، علی دادگر، رئیس فدراسیون تیراندازی در نشست خبری اظهار داشت: در آستانه آغاز رویدادهای مهم هستیم و 27 بهمن، تیم ملی عازم مسابقات جهانی هندوستان میشود. امیدوارم در این بازیهای موفق به کسب سهمیه شویم. 9 رویداد سهمیه المپیک داریم، اگر چه در مسابقات اولیه، کسب سهمیه برای همه سخت است. در مسابقات آسیایی قطر کار راحت تر است. تیراندازان را به همه مسابقات به جز مکزیک اعزام خواهیم کرد. مسابقات طولانی، مشکلات جابجایی سلاح به دلیل 3 بار تغییر پرواز کار را سخت میکند و شورای برون مرزی و فدراسیون به جمع بندی رسید که تیم به مسابقات مکزیک اعزام نشود.
وی تاکید کرد: در تاریخ ادوار گذشته، 8 سهمیه المپیک و 3 فینالیست داشتیم که موفق به کسب مدال نشدیم. امیدواریم در این دوره سهمیه بیشتری بگیریم و اولین سهمیه در اهداف پروازی را کسب کنیم و بتوانیم اولین مدال المپیک را دشت کنیم. مشکل مالی و تفنگ و ساچمه را همچنان داریم ولی دلیل نمیشود تلاش نکنیم و نجنگیم. نتیجه بازیهای آسیایی رضایت بخش نبود. البته 7 فینالیست داشتیم ولی در ادوار گذشته 5 فینالیست داشتیم. بعد از جاکارتا عازم کرهجنوبی شدیم و برای اولین بار در بخش پسران و جوانان 4 مدال ارزشمند کسب کردیم ولی چون همه به مسابقات آسیایی متمرکز شدند نتایج ضعیف جاکارتا دیده شد، ولی درخشش در جهانی دیده نشد.
دادگر در خصوص حضور تیم ملی در اردوی درهانوفر گفت: طبق برنامه فدراسیون یکی از اردوهای ما شهر هانوفر بود ولی چون همزمان با کریسمس شد عدم صدور ویزا از سفارت باعث شد تا نتوانیم تیم را اعزام کنیم. بلافاصله اردوی دورتمند را تدارک دیدیم و کارها طبق روال پیش رفته است. فقط شهر و زمان اردو تغییر کرد. تیم را برای هندوستان چند روز زودتر اعزام میکنیم تا بخشی از کسری اعزام به هانوفر حل شود.
وی درخصوص چگونگی تامین سلاح و مهمات تصریح کرد: مهمات و سلاح یا از خارج وارد کنیم یا در داخل تولید میشود. ما الان در واردات مشکلات داریم و در داخلی هم از نظر کمیت و کیفیت مشکل داریم.ما مجبور هستیم تا با هزینه گزاف تیمها را به خارج اعزام کنیم تا به فشنگ و مهمات دسترسی داشته باشیم و هم اردوی خوبی برگزار کنیم. ما با همه توان تلاش میکنیم تا بهترین عملکرد را داشته باشیم.
رئیس فدراسیون تیراندازی در خصوص مخالفت وزارت دفاع با واردات خاطرنشان کرد: برآورد هزینه در سال گذشته هزینه هر ملیپوش روزانه 550 هزار تومان و امروز بالای یک میلیون تومان است. تولیدات وزارت دفاع از نظر کمی و کیفی جوابگو نیست. در داخل با فشنگ داخلی تمرین میکنیم و در خارج با فشنگ خارجی و این راندمان را پایین میآورد. اوضاع داخلی خوب نیست و در بحث اسپانسر نیز سایه انداخته است.
وی در خصوص عدم مصاحبه با رسانهها گفت: در مقابل رسانه باید پاسخگو باشیم ولی بیشتر عمل میکنیم تا حرف بزنیم. هر سه ماه یکبار با رسانه جلسه میگذاریم و رسما جوابگو هستیم.
دادگر در خصوص مربیان خارجی تیم ملی افزود: قبل از جاکارتا، ماکسیموویچ و سماکین را برای تفنگ و تپانچه آوردیم و مربی پاره وقت ایتالیایی برای اهداف در اختیار داشتیم.اگر چه با تاخیر بود ولی ماکسیموویچ نتیجه خوبی گرفت. بعد از جاکارتا و پایان قرارداد ماکسیموویچ با پیشنهاد بالای ژاپن جذب این کشور شد. در تپانچه با سماکین و در اهداف پروازی کماکان از مربی داخلی استفاده میکنیم.
وی در خصوص بدهیهای فدراسیون گفت: زمانی که فدراسیون را تحویل گرفتم، 17 میلیارد تومان بدهی داشت. در این یک سال و نیم 4 میلیارد تومان را تسویه کردیم، اما بقیه سر جایش هست. نه تنها بدهی آوردیم بلکه با شیب ملایم بدهیها را پرداخت کردیم. 80 هزار دلار معادل یک میلیارد تومان مربیان خارجی طلب داشتند که پرداخت شد و با کمک وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک و منابع داخلی بقیه را ظرف یک تا دو سال آینده پرداخت میکنیم.
رئیس فدراسیون تیراندازی درخصوص برگزاری مجمع در کیش و هزینههای آن به تسنیم گفت: موظف هستیم هر سال مجمع سالانه را برگزار کنیم. یا محل برگزاری در تهران است و یا برخی استانها میزبان میشوند. امسال وزارت ورزش، مناطق آزاد را به عنوان هیئت بدون رای معرفی کرد و ما هم هیئت این منطقه را راه اندازی کردیم. رئیس هیئت از مدیران کیش است و علی رغم درخواست چند استان، جمعبندی شد که مجمع در کیش باشد.همه هزینهها بر عهده اسپانسر و مسئولین کیش است و فدراسیون یک ریال هم هزینه نمیکند. تفاهمنامه با رئیس کیش شده و در آنجا افتتاح سالن هم داریم. الان چند فدراسیون در مشهد مجمع برگزار کردند که هزینه مشهد و کیش برابر است. میزبان مراسم اعلام کرد اگر رئیس هیئتی خواست با خانواده بیاید میتواند میزبانی آنها را انجام دهد، هر کسی با خانواده بیاید کیش میزبان خواهد بود.
وی درخصوص حضور پسرش در تیم اهداف پروازی اظهار داشت: پسر من در رشته اسکیت شرکت کرده که در آن 10 نفر هم در ایران حضور ندارند. وی در این دوره فعالیتهایش پررنگتر شد و با هزینه شخصی در تمرینات اسکیت شرکت و در رکوردگیری با دستگاه الکترونیکی قابلیتهای خود را به نمایش گذاشت و مربی از وی دعوت کرد.دو نفر اول با هزینه فدراسیون، دو نفر دوم با 50 در صد هزینه شخصی و دو نفر سوم با صددرصد هزینه شخصی عازم مسابقات قطر میشوند.
رئیس فدراسیون تیراندازی در خصوص اینکه پسرش ژن خوب در اهداف پروازی است و ممکن است همین عامل باعث توجه بیشتر فدراسیون به این رشته شود، گفت: متاسفانه برخی رسانهها بر خلاف اخلاق رفتار میکنند و میگویند اردوی خارجی برای پسر من بوده در حالی که اردوی خارجی در کار نبوده است. مربی اسکیت هم در ایران نداریم و یکی از هموطنان مسیحی را به کار گرفتیم و فکر کردند چون اسمش خارجی است، مربی خارجی است. وی رایگان به تیم ما کمک میکند. همه این حرفها و صحبتها را تکذیب میکنم. نه پول اضافه داریم که خرج مربی خارجی در رشتهای کنیم که کسب مدال و سهمیه سخت است. نه مربی خارجی گرفتیم و نه اردوی خارجی داریم.
دادگر افزود: سال 2019 سال کسب سهمیه المپیک است و کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش بر اساس سهمیههایی که قابل دسترسی است، اعتبار کسب میکند. صبح هم در جلسهای در کمیته این موصوع بررسی شد. نگاهها بیشتر به سمت رشتههایی است که شانس کسب سهمیه دارند.
وی در خصوص حقوق ملیپوشان تصریح کرد: با هیئت رئیسه جلسه داشتیم و برای کسانی که در اردو هستند یک سری تسهیلات و برای ملیپوشان و کسانی که کسب سهمیه میکنند تسهیلات دیگری میدهند. برای کسانی که در اردو هستند اسکان و خوراک را در نظر میگیریم. ملیپوشان یک میلیون تا یک میلیون و نیم دریافت خواهند کرد. برای کسب سهمیه ها بر اساس تعرفه کمیته ملی المپیک پرداختی خواهیم داشت.
دادگر در خصوص لازلو گفت: وی مربی بزرگی در جهان است و در کشور ما منشا خیر بود و تکنیکهای نوین را به ایران آورد. ولی بعد از المپیک ریو به دلیل عدم دریافت حقوقش با گلایه ایران را ترک کرد و در ملاقات در آلمان گفت هیچ رغبتی برای بازگشت ندارد.ما رضایت وی را فراهم کردیم ولی حاضر نشد برگردد.
وی در خصوص اینکه اینکه سماکین مربی حرفهای نیست، تصریح کرد: با توجه به مبلغی که میگیرد، وی مربی خوبی است. مربیان داخلی خوبی کنارش حضور دارند و رکوردهای خوبی نیز ثبت شده است.
دادگر در مورد دعوای اخیری که بین رشتههای غیر فوتبالی با فوتبالیها درخصوص پاداشها ایجاد شده، گفت: هیچ موضعی در مورد فوتبال و پاداشها نمیگیرم ولی دوستان در هیئت اجرایی از کمیته و وزارت انتظار دارند که به رشتههای مدالآور توجه شود چون این رشتهها سهمبیشتری در مدالها دارند.
انتهای پیام/