۱۶ درصد بیماران استان قم از طریق سیستم ارجاع الکترونیک درمان میشوند
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم با اشاره به آخرین وضعیت سیستم ارجاع الکترونیک که بهمنظور برونرفت از هزینههای اضافی انجام میگیرد، گفت: تقریباً ۱۶ درصد بیماران استان قم از طریق این سیستم درمان میشوند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، داوود علیمحمدی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات مدیریت درمان تأمین اجتماعی قم برگزار شد، با مقایسه واحدهای درمانی قبل و بعد از انقلاب اسلامی در استان اظهار داشت: در سال 57 سازمان تأمین اجتماعی در قم هیچ واحد درمانی نداشت، اولین واحد درمان در سال 72 تأسیس و این تعداد سال 92 به سه مرکز افزایش یافت.
وی راهاندازی بیمارستان امام رضا(ع) در سال 92 را نقطه عطفی در بخش درمان قم عنوان کرد و گفت: این بیمارستان تا دو سال بدون جاده بود، در ابتدا مسئولان میگفتند سرنوشت این بیمارستان هم مانند بیمارستان شهید بهشتی و فاطمیه میشود اما در حال حاضر، این بیمارستان به ارائه خدمات درمانی میپردازد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم افزود: حدوداً در سال 12 هزار بستری و 9 هزار عمل جراحی در بیمارستان امام رضا(ع) انجام میشود، این بیمارستان در زمینه اعتباربخشی بهترین و در زمینه آمار مراجعه در میان سایر بیمارستانهای تأمین اجتماعی بیشترین آمار مراجعه را دارد، همچنین ازنظر ضریب اشغال تخت جزو 4 بیمارستان اول کشور است.
علیمحمدی با بیان اینکه در بخش درمان غیرمستقیم جزو فعالترین مراکز درمانی هستیم، ادامه داد: با فعالیت و اعتمادی که مدیرعامل فقید سازمان تأمین اجتماعی داشتند، بحث سیستمهای رایانهای و الکترونیکی مطرح شد، تقریباً صد درصد نسخههای تولیدشده از طریق نسخ الکترونیکی، در بخش مراکز ملکی بوده و در صورت انجام این مهم، تا سال 1400 احتمالاً در بخش مراکز غیرملکی نیز ورود کرده و به سرانجام برسند.
وی با اشاره به آخرین وضعیت سیستم ارجاع الکترونیک که بهمنظور برونرفت از هزینههای اضافی انجام میگیرد، گفت: تقریباً 16 درصد بیماران استان از طریق این سیستم درمان میشوند، احتمالاً این درصد در سالهای آینده بسیار بالاتر خواهد رفت.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان قم عنوان کرد: در بخش درمان حدوداً 380 الی 400 میلیارد تومان هزینههای تأمین اجتماعی میشود چراکه سازمان تأمین اجتماعی 18 نوع خدمت را ارائه و درمجموع مبلغی که دریافت و پرداخت میکند از حد سربهسری نیز در حال گذر است.
علیمحمدی در پایان با اشاره به خارج کردن داروهای اوتیسم از بیمه تأمین اجتماعی گفت: 28 میلیارد تومان هزینه درمان این بیماران در 9 ماه اول سال شده است، همچنین داروهای شیمیدرمانی و ام اس هزینههای سنگینی بوده و صد درصد هزینههای پوشش دارویی بیماران خاص، 90 درصد بیماران ام اس و 85 درصد هزینه بیماران شیمیدرمانی از سوی سازمان تأمین اجتماعی پرداخت میشود.
انتهای پیام/ ز