تبریز| سیستم قدیمی آموزش در دانشگاه‌ها پاسخگوی نیاز دانشجو نیست

تبریز| سیستم قدیمی آموزش در دانشگاه‌ها پاسخگوی نیاز دانشجو نیست

رئیس دانشگاه تبریز با انتقاد از سیستم قدیمی آموزش در دانشگاه‌ها و ضرورت انتقال دانشگاه‌ها از  نسل اول به نسل سوم و چهارم برای ایجاد دانشگاه‌های فناور و کارآفرین، گفت: اگر هر استاد و دانشجو طرحی برای رفع مشکلات ارئه دهد، مشکلی در کشور نخواهیم داشت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز،  میر رضا مجیدی در نشست خبری با خبرنگاران، بزرگترین دستاورد انقلاب را در دانشگاه‌ها، ایجاد اعتماد بنفس در دانشجویان و اساتید عنوان کرد و اظهار داشت: امروز 12 استاد فقط از دانشگاه تبریز جزو یک درصد اساتید برتر جهان است و 5 استاد جزو دانشمندان جهان اسلام بوده و 65 مخترع از این دانشگاه، فناور برتر کشور هستند.

وی با بیان اینکه در دوران قبل از انقلاب بیشتر اساتید ما خارجی بود، افزود: بعد از انقلاب با نیروسازی و تربیت اساتید و دانشجویان نخبه، اساتید داخلی در دانشگاه‌ها وارد شدند و با نیروهای داخلی بود که دانشگاه‌های کشور رتبه 16 علمی جهان را در اختیار گرفته و در برخی حوزه‌های «های‌تک» رتبه زیر 10 را داریم.

رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به اینکه در اوایل انقلاب دانشگاه تبریز حدود 7900 دانشجو داشت، اظهار داشت: امسال 23 هزار نفر دانشجو داریم که بیش از 40 درصد آنها بالای کارشناسی ارشد است.

وی بیان اینکه علاوه بر دانشجویان داخلی، 204 دانشجوی خارجی جذب دانشگاه تبریز شده‌اند افزود: در طی دو سال اخیر دانشجوی خارجی جذب کرده‌ایم که در این زمینه از دانشگاه‌های بزرگ کشور عقب افتاده‌ایم ولی اکنون با دانشگاه‌های رتبه بالای آلمان، استرالیا و فرانسه دانشجوی دکتری مشترک پذیرش می‌کنیم و با 153 دانشگاه دنیا تفاهم نامه امضا کرده‌ایم.

رئیس دانشگاه تبریز، با انتقاد از سیستم قدیمی آموزش در دانشگاه‌ها و انتقال دانشگاه‌ها از  نسل اول به نسل سوم و چهارم برای ایجاد دانشگاه‌های فناور و کارآفرین، ابراز داشت: اگر امروزه با فاصله گرفتن از سیستم قدیمی، هر استاد و دانشجوی متخصصی طرحی برای رفع مشکلات استان و کشور دهد، مشکلی در کشور نخواهیم داشت.

وی چابک سازی دانشگاه تبریز را مورد تاکید قرار داد و خاطر نشان کرد: 21 دانشکده را به 7 دانشکده کاهش می‌دهیم تا سطح خدمات و آموزش‌ها را کیفی‌تر کنیم.

مجیدی با اشاره به ضرورت آموزش زبان ترکی در دانشگاه‌ها، این تنوع قومی و زبانی را برای کشور فرصت بزرگی دانست که باید مورد استفاده قرار گیرد گفت: دفتر استراتژیک ریاست جمهوری آموزش زبان ترکی و کردی را در سال 93 پذیرفت و از سال 95 شروع به پذیرش کرده است که اکنون بیش از 90 دانشجو داریم. 

این استاد دانشگاه تبریز، با بیان اینکه دانشگاه تبریز در بین 13 دانشگاه سطح یک کشور، رتبه 10 الی 11 را دارد ولی در بین دانشکده‌های تخصصی، رتبه 5 را در اختیار داریم تصریح کرد: اولین دانشگاهی در ایران هستیم که در اتحادیه دانشگاه‌های جهان عضو شدیم و این نشان از اهمیت و توانمندی این دانشگاه از دیدگاه‌های بین المللی است.

وی از فعالیت 53 واحد شرکت دانش بنیان در دانشگاه تبریز خبر داد و گفت: دانشگاه با ایجاد زمینه‌های لازم، در حوزه فعالیت آنها حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon