شرکتهای دانشبنیان قم مورد حمایت قرار میگیرند
استاندار قم گفت: کوچ از اقتصاد سنتی به سمت اقتصاد دانشبنیان راهکار برونرفت از مشکلات کشور است و اولویت استان قم حمایت از شرکتهای دانشبنیان است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست عصر امروز در نشست هماندیشی نخبگان که در تالار معصومیه فرمانداری برگزار شد اظهار داشت: ظرفیتهای بزرگی از نظر علمی و فنی در استان قم وجود دارد.
وی افزود: در جامعه فعلی ما نوعی از شکاف و بیاعتمادی وجود دارد که برای هیچ کس پوشیده نیست، شکاف بین مراکز اجرایی و دانشگاهی یکی از شکاف مهم جامعه است، بسیاری از مدیران دولتی توجهی به مراکز علمی نداشته و مراکز علمی نیز دستاوردهای خود را در اختیار مراکز تصمیمساز قرار نمیدهند.
استاندار قم با اشاره به شکاف بین مراکز علمی و واحدهای صنعتی استان گفت: شکاف دیگر استان در عدم ارتباط بین مراکز علمی و مراکز صنعتی است، تغییر در رویکردها مهمترین نیاز مراکز صنعتی، علمی و اجرایی است.
سرمست عنوان کرد: برای گذشتن از بحرانها و مشکلات موجود در کشور باید رویکرد علمی در اقتصاد جایگزین رویکرد سنتی شود در غیر این صورت مشکلات موجود هر روز بیشتر شده و امیدی بر کاهش مشکلات نیست.
وی تصریح کرد: در دوره جدید مدیریت استان سعی میشود از نظرت و ایدههای مراکز علمی و بهویژه نخبگان استفادههای بهتری شود، مراکز علمی استان اولویتهای توسعه استان را در قالب اسناد بالادستی تهیه و برای اجرا به مسئولان ارائه دهند.
استاندار قم با اشاره به ظرفیت قم در مسئله شرکتهای دانشبنیان تأکید کرد: کوچ و تغییر رویکرد از اقتصاد سنتی به سمت اقتصاد دانشبنیان راهکار برونرفت از مشکلات کشور است، اقتصاد کشور باید به سمت علم رفته و اشتغال و صنعت بر محور شرکتهای دانشبنیان شکل بگیرد، اولویت استان قم حمایت از شرکتهای دانشبنیان و هایتک است.
سرمست گفت: ظرفیتهای جداگانه و بالفعل مراکز علمی دانشگاههای استان باید بهصورت مجزا احصا و برای اجرا به مسئولان ارشد استانی قرار بگیرد، استان قابلیت تبدیلشدن به قطب تکنولوژی را داشته و از این هدف کلان استان حمایت خواهد شد.
وی با بیان برخی از اولویتهای توسعه و پیشرفت استان ابراز کرد: گردشگری مذهبی، شرکتهای استارتانی و اقتصاد بر محور شرکتهای دانشبنیان از سیاستها و رویکردهای اصلی استان قم در مسئله اقتصاد و توسعهیافتگی است.
انتهای پیام/ح