شناسایی و اکتشافات زغال سنگ در خراسان جنوبی مورد توجه قرار گیرد
مدیرعامل زغال سنگ پروده طبس با بیان اینکه ۷۶ درصد زغال سنگ ایران در شهرستان طبس قرار دارد گفت: شناسایی و اکتشافات زغال سنگ در این منطقه مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، رمضان کریتی ثانی شامگاه سهشنبه در شورای معادن خراسان جنوبی اظهار داشت: 2 میلیارد و 750 میلیون تن زغال سنگ در شهرستان طبس شناسایی شده است که این امر براساس شناسایی سال 76 است.
و ی با بیان اینکه 76 درصد زغال سنگ ایران در طبس قرار دارد افزود: شناسایی و اکتشافات زغال سنگ در این منطقه از جمله درخواستهای ما است.
مدیرعامل زغال سنگ پروده طبس با بیان اینکه فقط در یک معدن ما است که اگر تا 100 سال آینده هنوز برداشت کنیم زغال سنگ داریم بیان کرد: خرید چوب و افزایش قیمت دو برابری آن یکی از معضلات ما است.
کریتی ثانی تصریح کرد: همچنین در بحث تامین ارز از سامانه نیما دچار مشکل هستیم و درخواست ما این است که این امر برطرف شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: کمبود شدید نیروی انسانی و شناسایی نقشههای محدوده های منابع طبیعی نیازمند 20 میلیارد تومان است
نصرآبادی با بیان اینکه خیلی از دستورالعملهای ستادی که موجب رونق معادن میشود را استفاده میکنیم یادآور شد: به عنوان کمبود شدید نیروی انسانی و شناسایی نقشههای محدوده های منابع طبیعی نیازمند 20 میلیارد تومان هستیم.
خراسان جنوبی باید به عنوان منطقه آزاد معدنی معرفی شود
محمدی نماینده معدنکاران خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه مشکلات اشتغال و معیشتی استان بر کسی پوشیده نیست اظهار داشت: در استان علاوه بر جذابیتهای معدنی باید جذابیتهای دیگر هم برای سرمایهگذاران ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی کمربند امنیتی کشور است افزود: اگر این کمربند خالی از سکنه باشد امنیت جای جای کشور دچار خدشه میشود بنابراین در این راستا باید نگاه ویژهای به استان شود.
نماینده معدنکاران خراسان جنوبی با اشاره به اینکه باید خراسان جنوبی به عنوان منطقه آزاد معدنی معرفی شود بیان کرد: متاسفانه خراسان جنوبی همواره پایلوت بوده و به عنوان آزمایشگاه ایران است.
محمدی با بیان اینکه اگر برای صادرات محصولات استان تخفیف مالیاتی و گمرکی در نظر گرفته شود میتوانیم به این بخش کمک کنیم افزود: خراسان جنوبی جزیره دوری است و باید تفاوتی بین خراسان جنوبی با سایر استانهای برخوردار و بزرگ کشور در مراحل مختلف اکتشاف باشد.
وی از وجود 590 پروانه بهرهبرداری در استان خبر داد و گفت: از این تعداد تنها 340 پروانه فعال است که به طور قطع حال بیش از 280 معدن در استان خوب نیست.
انتهای پیام/ح