تنها ۳۵ خدمت به دفاتر آیسیتی روستایی در گلستان واگذار شده است
مدیرکل پست استان گلستان گفت: در حالی که یکهزار و ۳۰۰ خدمت احصاء شده برای کل دستگاه های اجرایی وجود دارد اما خدماتی که به دفاتر آیسیتی واگذار شده ۳۵ مورد و در برخی روستاها کمتر از انگشتان دست است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، مهرداد جلالی ظهر امروز در مراسم انعقاد تفاهمنامه ادارهکل اوقاف و امور خیریه، پست و اطلاعات و ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان اظهار داشت: دفاتر آیسیتی روستایی در سطح کشور از سال 1384 به عنوان پایلوت در استان گلستان آغاز به کار کرده است.
وی اضافه کرد: در آن مقطع در چند سال دفاتر آیسیتی روستایی دایر شدند و برخی خدمات ارائه می شد اما متأسفانه با تغییر دولتها آنطور که باید از این ظرفیت استفاده نشد.
مدیرکل پست استان گلستان متذکر شد: در حالی که یکهزار و 300 خدمت احصاء شده برای کل دستگاه های اجرایی وجود دارد اما خدماتی که به دفاتر آیسیتی واگذار شده 35 مورد و در برخی روستاها کمتر از انگشتان دست است که امروز اداره کل اوقاف و امور خیریه در استفاده از این ظرفیت پیشگام شده است.
مدیرکل پست استان گلستان یادآور شد: با انعقاد این تفاهمنامه برونسپاری خدمات اداره کل اوقاف به دفاتر آیسیتی روستایی اتفاق میافتد و 200 نوع خدمت اوقافی در این طرح به مردم ارائه میشود و امیدواریم این روند را ادامه دهیم تا مردم نقاط مختلف استان گلستان از خدمات مختلف بیش از پیش بهرهمند شوند.
محمد احمدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان نیز در این مراسم اظهار کرد: هدف از ایجاد دفاتر ایسیتی روستایی و پیشخوان شهری تسهیل سطح دسترسی مردم برای دریافت خدمات مختلف است و اوقاف گلستان در این زمینه پیشتاز است.
وی افزود: متأسفانه خللی در این حوزه واقع شد اما با پیگیریهای انجام شده و با استقبال دستگاههای اجرایی امیدواریم با ایجاد فضای الکترونیکی و فضای فیزیکی در روستاها خدمات خوب و بهتری را به مردم روستاها ارائه کنیم.
وی تصریح کرد: با طراحی سامانه الکترونیکی پست و اوقاف، خدمات شفاف و سریع به دستان مردم و اداره کل اوقاف و امور خیریه گلستان برسد، این سامانه در اختیار دفاتر آیسیتی روستایی قرار میگیرد و مردم میتوانند از خدمات اوقاف بهرهمند شوند و با این اقدام دریافت خدمات مردم از اوقاف را تسهیل ببخشیم.
انتهای پیام/ ز