۱۰ هزار استارتاپ و دانشبنیان نیاز کشور به کالاهای تحریمی را تأمین میکنند
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با اشاره به ظرفیتهای نهفته در بازار کسبوکارهای نوپا گفت: شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها سال آینده به سوی نیازهای محوری و اولویتدار کشور با عرضه و فرآوری کالاها و خدمات به ویژه کالاهای تحریمی حرکت خواهند کرد.
به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سورنا ستاری امروز در بازدید از از "نمایشگاه ملی دستاوردهای علمی و فناوری انقلاب اسلامی" در باغ موزه دفاع مقدس از کمک شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها برای عبور از تحریمهای دشوار گفت و اظهار کرد: برنامه جدی داریم تا سال آینده، شرکتهای دانشبنیان و استارتاپی نیازهای کشور در بخش کالاهای تحریمی را تأمین کنند زیرا در حال حاضر وجود شش هزار استارتاپ و چهار هزار شرکت دانشبنیان، به بازویی قدرتمند برای حل نیازهای کشور تبدیل شده است.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با بیان اینکه تحولی را که شرکتهای دانشبنیان خلق کردهاند، منجر به جهشی خارقالعاده در اقتصاد و زیست جامعه شده است، عنوان کرد: راه برای گسترده شدن شبکه اقتصاد دانشبنیان باید هموار شود و این کار با گستراندن زیست بوم مساعد کارآفرینی و نوآوری، شدنی است.
وی با تأکید بر اینکه دامنه اثر شرکتهای دانشبنیان وزن قابل توجهی در سپهر اقتصاد کشور پیدا کرده است، گفت: همچنین در حال حاضر نهالهای استارتاپی پابهپای شرکتهای دانشبنیان، ارزشآفرینی میکنند و میوه شیرین این کسبوکارهای میلیاردی که همواره تعدادشان رو به افزایش است، به مذاق اقتصاد و جامعه خوش آمده است.
ستاری آینده کشور را در دستان کسبوکارهای خلاق و نوآور دانست و ابراز کرد: بذر این کسبوکارها در زیستبوم کارآفرینی کاشته شده و اکنون بارور شده است؛ این نهالهای استارتاپی علاوه بر رشد نمایان، زمینهساز پرورش استارتاپهای دیگر نیز میشوند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان تنها راه حرکت بیوقفه دانشبنیانی و استارتاپی برای تأمین نیازهای جامعه را وجود همدلی و باور مشترک به این کسبوکارها بیان کرد و یادآور شد: خوشبختانه اکنون جامعه این باور مهم رسیده است که باید پشتیبان و همراه اقتصاد دانشبنیان باشد و طعم خوشایند این کسبوکارها را چشیده است.
انتهای پیام/