میزان خرید گندم در اردبیل از مرز ۴۵۰ هزار تن گذشت
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل گفت: میزان خرید گندم داخلی قبل از پیروزی انقلاب در اردبیل ۱۸ هزار تن بود که این آمار بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به ۴۵۰ هزار تن رسیده است و افزایش ۴۳۲ تنی داشتهایم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علی نوبخت عصر امروز در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در مناطق شهری و روستایی استان 2730 واحد نانوایی راهاندازی شده است که این آمار در مقایسه با قبل از پیروزی انقلاب افزایش چشمگیری داشته است.
وی با اشاره به این که یکی از اولویتهای اساسی در استان تولید نان باکیفیت است بیان کرد: نظارت همهجانبهای بر نانواییهای شهری و روستایی در استان وجود دارد تا نان باکیفیت به دست مردم برسد.
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل گفت: ظرفیت مراکز ذخیرهسازی گندم قبل از پیروزی انقلاب اسلامی 18 هزار تن بود و هماکنون به 430 هزار تن رسیده که 412 هزار تن نسبت به پیروزی انقلاب اسلامی افزایش داشتهایم.
نوبخت افزود: میزان خرید گندم داخلی قبل از پیروزی انقلاب در اردبیل 18 هزار تن بود که این آمار بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به 450 هزار تن رسیده است و افزایش 432 تنی داشتهایم.
وی بیان کرد: مقدار خرید دانههای روغنی اعم از کلزا و سویا قبل از انقلاب صفر بود که این آمار هماکنون به 50 هزار تن رسیده که رقم قابل توجهی است.
نوبخت افزود: تعداد کارخانهجات آردسازی قبل از انقلاب 3 واحد بود که این آمار هماکنون به 12 واحد رسیده و 9 واحد افزایش به برکت پیروزی انقلاب اسلامی داشتهایم.
نوبخت با بیان اینکه استان اردبیل از لحاظ تهیه و پخت نان کیفی از استانهای برتر کشور به شمار میرود، تصریح کرد: توسعه نانواییهای آزادپز و ایجاد نانواییهای چندمنظوره از اولویت کاری مسئولان مربوطه بوده و در این زمینه اقدامات لازم انجام میشود.
وی گفت: با توجه به نزدیکی به ایام تعطیلات نوروز در راستای خدماترسانی هر چه بهتر و مناسب به مردم و مسافران و گردشگران به استان اردبیل تمامی نانواییها فعال خواهند بود و علاوه بر این تعدادی نیز به صورت شبانهروزی اقدام به پخت و توزیع نان میکنند.
55 هزار واحد مسکونی در اردبیل احداث شد
مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل فرهاد سبحانی عصر امروز در جلسه تشریح دستاوردهای انقلاب سلامی در حوزه بنیاد مسکن اردبیل اظهار داشت: در 12 سال اخیر بیش از 55 هزار واحد مسکونی در استان احداث شده و عمران و آبادانی مناطق محروم با انجام بهسازی و مقاومسازی اولویت اساسی است.
وی بیان کرد: دستاوردهای مهمی در بحث عمران و آبادانی مناطق محروم و روستاها به دست آمده و بیش از 11 هزار و 500 واحد مسکونی کم دوام روستایی با دریافت تسهیلات احداث و تعمیر میشود که بیشک این تسهیلات علاوه بر اشتغالزایی سکونتگاه مناسبی برای خانوار نیازمند است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان اردبیل گفت: بیش از هشت هزار و 500 واحد مسکونی برای قشر محروم جامعه از دستاورد مهم انقلاب اسلامی است که در این زمینه 490 واحد مسکونی احداث شده و بیش از دو هزار و 500 واحد مسکونی ارزان قیمت برای خانوادههای بیبضاعت تحویل داده شده است.
سبحانی بیان کرد: اجرای طرح هادی و مطالعه این طرح با جدیت در حال اجرا است و 426 روستای استان زیرپوشش این طرح قرار گرفتهاند که این موضوع نیز به عنوان یک اولویت اساسی برای محرومیتزدایی و مقاومسازی خانههای مسکونی افراد بیبضاعت و اقشار محروم جامعه باید مورد توج واقع شود.
وی تصریح کرد: در راستای تحقق اهداف مرود نر نیازمند تعاملافزایی و مشارکت با مسئولان و دستگاههای مربوطه هستیم تا بتوانیم در بهسازی و مقاومسازی واحدهای مسکونی و بافتهای فرسوده مناطق کمبرخوردار و حاشیهنشین استان به شکل مناسب و قابل قبول عمل کنیم.
اخذ مجوز احداث 46 باب پروژه بهداشتی در اردبیل
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل نیز در بازدید از پایگاهها و مراکز بهداشتی و درمانی اردبیل اظهار کرد: طبق تمهیدات به عمل آمده 55 باب پروژه افتتاح و 19 باب 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارند که سال آینده به بهرهبرداری میرسد و مجوز احداث 46 باب پروژه بهداشتی نیز اخذ شده است.
قدرت اخوان اکبری بیان کرد: مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی به مرکز خدمات جامع سلامت شبانهروزی تبدیل شدهاند و در این زمینه 100 نفر مهارتآموز بهورز جذب شدهاند و 70 نفر نیز در خانههای بهداشت به فعالیت مشغول هستند و نزدیک شدن به آخرین استانداردهای سازمان بهداشت جهانی مهمترین اولویت ما است.
وی بیان کرد: از دیگر دستاوردهای انجام یافته میتوان به بهینهسازی زنجیره سرما اشاره کرد که در این زمینه 750 دستگاه یخچال نگهداری واکسن مجهز و هوشمندسازی شده و یک یک دستگاه خودروی مخصوص حمل واکسن با کلیه امکانات لازم نیز تامین شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل تصربح کرد: توسعه برنامههای بهداشتی و درمانی یک اولویت اساسی است و در این زمینه از تمام رفیتهای استانی و در نظر گرفتن اعتبارات مورد نیاز به دنبال تحقق اهداف مورد نظر در این زمینه هستیم تا مشکلات موجود در ارتباط با رفع کمبودها و چالشها حل شود.
انتهای پیام/ش