ثمرات انقلاب ۴۰ ساله ـ استانها|ساخت ۱۷۲۶۶ واحد مسکن شهری و روستایی برای نیازمندان کردستانی
به برکت انقلاب اسلامی، در طول ۴۰ سال گذشته ۵ هزار ۴۳۷ واحد مسکن شهری و ۱۱ هزار و ۸۲۹ واحد مسکن روستایی برای مددجوان فاقد مسکن در کردستان خرید و احداث شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، کمیته امداد امام خمینی(ره) از جمله اولین نهادهایی است که پس از گذشت مدت کوتاهی از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در 14 اسفند 1357 توسط رهبر فقید انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) و با هدف ساماندهی و رسیدگی به وضعیت معیشت امور محرومان و نیازمندان کشور تأسیس شد. آغاز و استمرار فعالیت کمیته امداد امام(ره) با تمرکز بر امدادرسانی و حمایت از افراد و خانوادههای نیازمند با رعایت کرامت انسانی و عزت نفس آنان، حمایت هدفمند از ایشان و ترویج فرهنگ کار میان افراد و خانوادههای تحت پوشش، تلاش برای پیشگیری از تولید نظام یافته فقر در کشور، کمک به بهبود فضای کسب و کار و اشتغال پایدار اقشار نیازمند، ارائه خدمات اجتماعی و حمایتی در جهت توانمندسازی نیازمندان شامل توسعه پوشش بیمه اجتماعی، فراگیر نمودن بیمه درمان و ارتقای کم و کیفی خدمات حمایتی پایه اعم از مسکن، آموزش و معیشت نیازمندان، ترویج فرهنگ انفاق و ایثار و نیکوکاری و نشر سنتهای حسنه اسلامی و در نهایت تلاش مستمر برای مردمی شدن فعالیتهای مربوط به انجام حمایتهای مادی و معنوی از محرومان صورت گرفته است.
در این گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم به گوشهای از ثمرات و برکات انقلاب اسلامی در حوزه خدمات و کمکهای کمیتهامداد به مددجویان نیازمند و فاقد مسکن پرداخته و به میان جوانانی رفته که بدون هیچ آورده شخصی و با استفاده از دریافت تسهیلات اشتغالزایی توانستهاند برای خود و سایر جوانان شغل ایجاد کنند؛ مشروح گفتوگو در ادامه از نظر خوانندگان محترم میگذرد:
یکی از کارآفرینان سنندجی با ابراز رضایتمندی و قدردانی از خدمات کمیته امداد عنوان کرد: خوشبختانه با دریافت وام 30 میلیون تومانی از کمیته امداد کردستان توانستهام یک کارگاه کوچک گچبری پیشساخته راهاندازی کنم و هم برای خود و چند نفر دیگر شغل ایجاد کردهام.
شورش صادقی افزود: با تلاش خود و حمایت کمیته امداد، توانستم در حال حاضر صادرات گچبری به دیگر استانها داشته باشم و امیدوارم در آینده نزدیک بتوانم با توسعه بیشتری به کار خود، افراد بیشتری را سرکار ببرم.
یکی دیگر از اهالی روستاهای شهرستان دهگلان درباره تسهیلات پرداخت شده این نهاد، گفت: با ایجاد یک کارگاه کوچک جوراببافی خوشبختانه چند دستگاه تولیدی جوراببافی ایرانی خریداری کرده و در روستای خودمان به تولید جوراب مشغول هستیم.
فریده فرهنگیان افزود: خدا را شاکرم که با استفاده از تسهیلات اشتغالزایی کمیته امداد توانستهام با راهاندازی کارگاه جوراببافی در روستا، برای خود و جوانان دیگری شغل ایجاد کنم و درآمدزایی خوبی هم داریم.
مریم فیضی یکی دیگر از بانوان کردستانی که سرپرست و نانآور خانواده خود است، اظهار کرد: با حمایت امداد، خوشبختانه ماهیانه مبالغی برای ما در نظر گرفته شده که خدا را شاکرم حداقل برخی از نیازهای فرزندانم را رفع میکنم.
وی گفت: کمک هزینه مدرسه، کمک هزینه جهیزیه، تسهیلات بانکی و ایجاد شغل از دیگر خدمات کمیته امداد است که دلگرمی و پشتوانه خوبی به ما داده و دیگر نیازی نیست از دیگران درخواست کمک داشته باشیم.
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان نیز درباره فعالیت و اقدامات این نهاد در طول 40 ساله انقلاب اظهار داشت: در طول 40 سال اخیر تاکنون، 110 هزار نفر یعنی حدود 7 درصد جمعیت استان کردستان تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفتهاند و از مزایای بیمه خدمات درمانی نیز بهرهمندند.
رسول شیخیزاده افزود: همچنین بالغ بر 47 هزار خانوار کردستانی کمک معیشتی دریافت میکنند و حدود 20 هزار خانوار یعنی 13.8 درصد از حانوارهای استان نیز در قالب تک و چند خدمتی، خدماتی غیر از کمک معیشت دریافت خواهند کرد.
وی به هدف اصلی و رسالت نهاد کمیته امداد اشاره کرد و گفت: رسالت امداد توانمندسازی و شناسایی محرومین و مستضعفان جامعه است و در این راستا برنامهریزیهای متعددی برای ارائه خدمات، حمایت و آموزش توانمندسازی افراد در جهت داشتن زندگی شرافتمندانه توام با کرامت انسانی انجام شده است.
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان با بیان اینکه امداد مسئله ایجاد اشتغال برای جوانان بهجد در دستور کار و برنامههای اصلی خود قرار داده است، گفت: برای اشتغالزایی جوانان به ایجاد مشاغل خورد و کوچک و خانگی توجه میشود و در این راستا پس از شناسایی افراد مستعد تحت حمایت، نیازسنجی و آموزش حرفه مورد علاقه از طریق آموزشگاههای فنیوحرفهای، نسب به پرداخت تسهیلات اقدام میشود و در نهایت برای پایداری شغل مورد نظر توسط این نهاد نظارت مستمر صورت میگیرد.
وی ادامه داد: در طول 40 سال اخیر بیش از یکصد و 10 هزار نفر جمعیت استان کردستان تحت پوشش بیمه خدمات درمانی این نهاد قرار گرفته و از خدمات این سر فصل بهره میبرند.
مدیرکل کمیته امداد استان کردستان خاطرنشان کرد: همچنین برای حمایت و تسهیل ازدواج جوانان، تاکنون به 63 هزار و 454 نفر کردستانی کمک هزینه ازدواج پرداخت و جهیزیه داده شده است.
وی با بیان اینکه امداد از خانوادههای زندانیان غیرعمد حمایت میکند، اضافه کرد: این خانوارها تا زمانیکه سرپرست خانواده در زندان به سر میبرد تحت حمایت کمیته امداد استان خواهند بود و تاکنون توانستهایم زمینه آزادی و بازگشت 320 نفر زندانی غیرعمد را به آغوش گرم خانوادههایشان فراهم کنیم.
شیخیزاده افزود: همچنین امداد در حوزه ساخت مسکن، تعمیرات، ارتقای وضعیت بهداشتی خانوادهها خدمات قابل توجهی به افراد تحت پوشش ارائه داده به طوری که در طول چهل سال گذشته 5 هزار 437 واحد مددجویی در سطح شهر و 11 هزار و 829 واحد مسکن مددجویی روستایی خرید و احداث شده است.
انتهای پیام/ش