هلال احمر نیازمند ۵۰۰ پایگاه امدادی در سراسر کشور است
رئیس جمعیت هلال احمر کشور با اشاره به اینکه ۵۵۷ پایگاه امداد و نجات جادهای، کوهستان ودریا وجود دارد گفت: این تعداد پایگاه با استاندارد یکهزار و ۲۰۰ پایگاه حدود ۵۰۰ پایگاه کم است که توسعه پایگاههای امدادی در اولویت برنامهها است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علی اصغر پیوندی ظهرامروز در نشست باخبرنگاران با بیان اینکه در استان بوشهر 15 پایگاه امداد و نجات هلال احمر فعال است اظهار داشت: 9 پایگاه جادهای، یک پایگاه کوهستان و 5 پایگاه امداد و نجات دریایی در استان بوشهر فعال است که هفت یا هشت پایگاه دیگر باید به استان اضافه شود تا پاسخ منطقی به نیازهای واقعی منطقه برای حوادث احتمالی باشد.
وی از فعالیت 557 پایگاه امداد و نجات جادهای و کوهستان و دریا در کل کشور خبر داد و بیان کرد: این تعداد پایگاه هلال احمر با استاندارد یکهزار و 200 پایگاه برای کوتاه شدن خدمات امدادرسانی در خطوط مواصلاتی 30 تا 35 کیلومتری جادههای اصلی فاصله دارد که برای تحقق این مهم به حدود 500 پایگاه امدادرسانی دیگر نیاز است.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور، پایگاههای امدادرسانی هلال احمر را نماد خدمت رسانی اولیه جمعیت به مردم آسیب دیده در حوادث ترافیکی، زلزله سیل و هر حادثه دیگر دانست و تاکید کرد: تلاش میشود به سرعت کمبود پایگاههای امدادرسانی برطرف شود.
پیوندی از افتتاح 14 پایگاه امدادی هلال احمر در ایامالله دهه فجر امسال خبر داد و بیان کرد: در دهه فجر امسال 14 پایگاه امدادی هلال احمر در کشورشامل انبار امدادی، ساختمان اداری و خودروهای نجات افتتاح شد که این مهم بیانگر تلاش جدی در برطرف کردن نقیصه کمبود پایگاههای امدادی است ولی هنوز راه نرفته وجود دارد.
وی، با تاکید بر توسعه پایگاههای امداد دریایی در استان بوشهر تصریح کرد: در استان بوشهر نقیصه مهم کمبود پایگاه امداد و نجات دریایی است که با توجه استان بوشهر 930 کیلومتر مرز دریایی با خلیج فارس دارد و با توجه به شرایط خاص باید بتوانیم در زمان حادثه پاسخ مناسبی به حادثه دیدگان دریایی بدهیم.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور با بیان اینکه در سطح کشور 24 بالگرد امداد هوایی فعال است افزود: باتوجه به اقلیم پهناور کوهستانی و دشت جاده پایگاههای امداد هوایی با نیازهای استانها همخوانی ندارد و تلاش میشود تا پایان امسال بتوانیم سه بالگرد جدید را به ناوگان امداد هوایی هلال احمر افزوده شود.
پیوندی با بیان اینکه درحال حاضر برخی استانها به صورت مشترک از بالگرد استفاده میکنند گفت: برخی دیگر از استانها نیاز به بیش از یک فروند بالگرد امدادی دارند و این سبب شده که نتوانیم در زمان اول به حادثه برسیم .
وی با تاکید بر تسریع در رسیدن به حوادث از طریق امداد هوایی افزود: باید تلاش شود ضمن تسریع در رسیدن به حوادث و امدادرسانی، تلفات کاهش دهیم.
پیوندی از اجرای طرح نوروزی هلال احمر خبر داد و تصریح کرد: برای نوروز که طراوت و شادابی به همراه دارد جمعیت هلال احمر از 15 اسفند با تجهیز ناوگان امدادی خود را آماده میکند.
رئیس جمعیت هلال احمر کشور تاکید کرد: در طرح نوروزی با بسیج همه امکانات داوطلبان و امدادگران در خدمت مردم هستیم تا مسافران و گردشگران در آرامش خاطر به همه نقاط کشور تردد کنند.
وی به داروخانههای هلال احمر پرداخت و با بیان اینکه قسمت عمدهای از توزیع دارو برعهده هلال احمر نیست و وزارت بهداشت مسئول این امر است گفت: جمعیت هلال احمر در تمام استانها حداقل یک داروخانه برای داروهای صعب العلاج ، سرطانی و کمیاب راه اندازی کرده که تلاش میشود یک شرایطی ایجاد کنیم که این دسته از بیماران دغدغهای برای تامین دارو نداشته باشند و با قابلیت برای رفع مشکلات در این بخش گام برداریم.
انتهای پیام/ ع