خوزستان|پیگیری مسئولان برای رفع اصولی پساب آبرسانی بندرامام‌خمینی(ره), بدون نتیجه ادامه دارد+ تصویر

خوزستان|پیگیری مسئولان برای رفع اصولی پساب آبرسانی بندرامام‌خمینی(ره), بدون نتیجه ادامه دارد+ تصویر

حجم بالای پساب تاسیسات آبرسانی بندرامام‌خمینی(ره) به صورت غیرفنی و غیراصولی در پشت تاسیسات آبرسانی رها شده است که سبب تخریب منازل تعاونی شهرداری بندر امام خمینی(ره) شده است. ولی پیگیری مسئولان شهری برای حل مشکل, بدون نتیجه ادامه دارد.

به گزارشخبرگزاری تسنیمازبندر امام خمینی(ره)،دفع غیراصولی و غیرفنی پساب ناشی از تصفیه آب ایستگاه‌های تاسیسات آبرسانی اداره آبفا بندر امام خمینی(ره) و آب جنوب شرق در کانال‌های روباز سبب تخریب منازل تعاونی شهرداری بندر امام خمینی(ره) واقع در بلوار آیت الله خامنه‌ای شده و علاوه بر ایجاد مشکلات زیادی برای ساکنان، نارضایتی مردم منطقه را به همراه داشته است.

محسن رستگارنیا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندر امام خمینی(ره)، درباره حجم پساب جمع شده در مجاورت منازل تعاونی شهرداری بندرامام خمینی(ره)، اظهار داشت: نارضایتی مردم درباره پساب ناشی از شستشوی فیلترها تاسیسات آبرسانی این شرکت و آبفا بندر امام خمینی(ره)، قابل درک است.

وی افزود: چندین مرتبه از منطقه بازدید داشتیم و راهکارهای مختلفی به مسئولان شهری و شهرداری جهت رفع مشکل ارائه دادیم ولی تاکنون به نتیجه نرسیدیم.

رستگارنیا درباره راهکارهای پیشنهادی به شهرداری بندر امام خمینی(ره)، بیان کرد: پیشنهاد اول به شهرداری بندر امام خمینی(ره) این بود که مخزن و یا حوضچه‌ای برای پساب درست کنند تا بتوانند از آب رایگان پساب، جهت شستشوی و آبیاری فضای سبز استفاده کنند.

آب جنوب شرق آمادگی رفع مشکل به وجود آمده را دارد

وی افزود: پیشنهاد دوم، درست کردن دریاچه مصنوعی از پساب بود که می‌توانست مکان تفریحی خوبی برای شهر ایجاد کند و قبول کردیم در کارهای تحقیقاتی و فنی به شهرداری بندرامام‌خمینی(ره) کمک کنیم ولی مورد موافقت قرار نگرفت.

مدیرعامل آب جنوب شرق خوزستان درباره استفاده غیرمجاز ساکنان از آب خام خط انتقال آب مربوط به تاسیسات آبرسانی، عنوان کرد: همانگونه که اطلاع دارید این شهرک فاقد سیستم لوله‌کشی آب شهری و فاضلاب است و ساکنان منطقه جهت تامین آب موردنیاز به صورت غیرمجاز از لوله آب خام این شرکت برداشت می‌کنند و شرکت علاوه بر اینکه هشدار لازم درباره غیربهداشتی بودن این آب را داده، چندین بار نسبت به قطع خطوط غیرمجاز آب اقدام کرده است که منجر به اعتراض ساکنان منطقه شد.

وی افزود: برای رفع اساسی مشکل، به لایروبی و لوله‌گذاری نیاز داریم که این عملیات منوط به جمع‌آوری کلیه انشعابات غیرمجاز آب و همکاری ساکنان تعاونی شهرداری بندرامام خمینی(ره) است.

رستگارنیا در ادامه تاکید کرد: آب جنوب شرق آماده برطرف نمودن رفع مشکل دفع غیرفنی پساب خروجی از تاسیسات آبرسانی بندرامام خمینی(ره) است اما با توجه به حجم آب جمع شده که درصدی ناشی از نشتی انشعابات غیرمجاز و دفع فاضلاب به صورت سطحی است همکاری نهادها و سازمان‌های مرتبط از جمله اداره آبفا بندر امام خمینی(ره)، شهرداری و فرمانداری را لازم دارد.

حجم وسیعی از پساب جمع شده از تاسیسات آبرسانی آب جنوب شرق است

جهانگیر نیک نژاد رئیس اداره آبفا بندر امام خمینی(ره) در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در بندر امام خمینی(ره) درباره مشکلات پساب خروجی تاسیسات آبرسانی که به سمت منازل تعاونی شهرداری بندرامام خمینی(ره) می‌رود، اظهار داشت: حجم عمده پساب خروجی از تاسیسات آبرسانی مربوط به آب جنوب شرق است و کار لوله‌گذاری و کنترل پساب خروجی از تاسیسات آبرسانی در تعهد آب جنوب شرق است.

وی افزود: اگر شرکت آب جنوب شرق امکانات لازم را برای لوله‌گذاری پساب خروجی از تاسیسات آبرسانی مستقر کند جهت وصل انشعابات آب شرب غیرمجاز، همکاری لازم را انجام می‌دهیم.

نیک نژاد درباره تامین آب شرب بهداشتی برای ساکنان تعاونی شهرداری بندر امام خمینی(ره)، عنوان کرد: اداره آبفا بندر امام خمینی(ره) پیگیر برگزاری مناقصه و تعیین پیمانکار برای لوله‌گذاری آب شرب بهداشتی و دفع فاضلاب شهری است ولی اینکار زمان می‌برد.

وی در ادامه تاکید کرد:با ساکنان تعاونی شهرداری در حال مذکراه هستیم و قرار شد نماینده‌هایی معرفی کنند تا اگر درباره پرداخت حق انشعاب آب، توسط ساکنان منطقه به توافق رسیدیم، اداره آبفا لوله و اتصالات موردنیاز برای آبرسانی را خریداری و کار لوله‌گذاری انشعاب‌های آب شرب شهری را تا قبل از سال نو انجام دهد.

برای حل اساسی مشکل باید کارگروهی برای  گرفتن مجوزهای لازم تشکیل شود

احمدرضا عیدی معاون عمران‌وشهرسازی شهرداری بندر امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندر امام خمینی(ره) اظهار داشت: جلسات مختلفی برای دفع اصولی پساب ایستگاه‌های آبرسانی شماره یک و و دو بندر امام خمینی(ره) در بخشداری با حضور مسئولان شهرداری، آبفا بندر امام‌خمینی(ره) و آب جنوب شرق برگزار و تصمیماتی گرفته شد.

وی افزود: اقدام اول برای کنترل حجم بالای پساب خروجی از تاسیسات آبرسانی، جلوگیری کردن از شستشوی همزمان فیلترها توسط اداره آبفا بندر امام خمینی(ره) و آب جنوب شرق و اعلام زمانبندی برای اینکار بود.

عیدی در ادامه بیان کرد: برای هدایت پساب‌ تاسیسات آبرسانی به سمت خور، یک کانال بتنی در کنار بلوار مارون توسط شهرداری ساخته و قرار شد اداره آبفا و آب جنوب شرق، فاصله 150 متری پشت تاسیسات آبرسانی تا کانال بتنی را لوله‌گذاری کنند.

معاون عمران و شهرسازی شهرداری بندر امام خمینی(ره) درباره علت اجرایی نشدن لوله‌گذاری پشت تاسیسات آبرسانی بیان داشت: کانال روباز پشت تاسیسات آبرسانی نیاز به لایروبی و جمع‌آوری لوله‌های غیرمجاز آب دارد و دو هفته پیش برای لایروبی تجهیزات را مستقر کردیم ولی اداره آبفا و آب جنوب‌شرق برای برداشتن لوله‌های غیرمجاز آب و لوله‌گذاری حضور پیدا نکردند.

وی افزود: طی تماس‌های مکرر با بخشداری، دو نفر از اداره آبفا حضور پیدا کردند و لایروبی را طبق نظر آبفا بندر امام خمینی(ره) انجام دادیم.

عیدی در ادامه عنوان کرد: هر زمانی اداره آبفا بندر امام خمینی(ره) و آب جنوب شرق برای قطع و وصل انشعابات غیرمجاز و لوله‌گذاری اعلام آمادگی کنند، شهرداری در کنار آنها کار لایروبی و خاکریزی را انجام می‌دهد تا مشکل برای همیشه حل شود.

معاون عمران و شهرسازی شهرداری بندر امام خمینی(ره) در پایان گفت: برای حل اساسی مشکل باید کارگروهی برای همفکری و گرفتن مجوزهای لازم تشکیل شود تا مشکل دفع غیراصولی پساب تاسیسات آبرسانی  برای همیشه رفع شود.

حسین عبیداوی رئیس شورای اسلامی شهر بندر امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بندر امام خمینی(ره) اظهار داشت: در زمان دوره چهارم شورای شهر، پروژه دفع پساب تاسیسات آبرسانی بندر امام خمینی(ره) توسط شهرداری ، آبفا و آب جنوب شرق مورد موافقت قرار گرفت.

وی افزود: پیشنهادهای مختلفی برای حل مشکل ارائه شد و پیشنهاد استفاده از پساب تاسیسات آبرسانی برای استفاده فضای سبز به دلیل نبودن زیرساخت، هزینه‌ بالا اجرایی و زمان‌‌بر بودن، مسکوت ماند.

عبیداوی در ادامه تاکید کرد: پیشنهاد احداث کانال بتنی در کنار بلوار مارون و هدایت آن توسط شهرداری بندر امام خمینی(ره)، و لوله‌گذاری از پشت تاسیسات آبرسانی تا کانال بتنی توسط آبفا و آب جنوب‌شرق، مورد موافقت قرار گرفت.

وی افزود: شهرداری تاکنون به تعهدات عمل کرده است ولی آبفا و آب جنوب شرق اقدامی برای لوله‌گذاری تا کانال بتنی، انجام ندادند.

حسین عبیداوی در پایان گفت: پیگیر علت انجام  نشدن تعهدات آبفا و آب جنوب شرق و حل مشکلات ساکنان تعاونی شهرداری بندر امام خمینی(ره) هستیم.

به گزارشتسنیم ، ایستگاه شماره دو تاسیسات آبرسانی بندر امام خمینی(ره)، آب شرب بهداشتی شهرهای بندرامام خمینی(ره)، بندرماهشهر و بندرهندیجان را تامین می‌کند. در این ایستگاه حجم بالایی از آب توسط شرکت آب جنوب شرق و اداره آبفا بندر امام خمینی(ره) فیلتراسیون می‌شود و شرکت آب جنوب شرق آب شرب را از طریق خطوط انتقال آب به اداره‌های آبفا منطقه تحویل می‌دهد.

فیلتراسیون آبی که توسط اداره آبفا بندر امام خمینی(ره) در این ایستگاه صورت می‌گیرد، به خطوط آب شهری بندر امام خمینی(ره) ارسال می‌شود. این حجم بالای پساب ناشی از فیلتراسیون، به صورت غیرفنی و غیراصولی در پشت تاسیسات آبرسانی رها شده و سبب تخریب منازل تعاونی شهرداری بندر امام خمینی(ره) شده است. حلقه گمشده حل مشکل 5 ساله ساکنان تعاونی شهرداری بندرامام‌خمینی(ره)، هماهنگی بین مسئولان شهری است.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon