زیرساختهای ارتباطی مناطق محروم اردبیل توسعه مییابد
نماینده مردم شهرستانهای اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس برنامهریزیهای انجام شده زیرساختهای ارتباطی مناطق محروم و روستایی استان اردبیل توسعه مییابد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، صدیف بدری عصر امروز در جلسه بررسی پروژههای حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل اظهار داشت: عملکرد اداره کل آی.سی.تی استان در توسعه شبکههای ارتباطی استان مطلوب و مناسب بوده و انتظار میرود این اقدامات در سطح استان و به ویژه در مناطق دورافتاده و روستایی توسعه و گسترش یابد.
وی گفت: پیگیریهای اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات در توسعه زیرساختهای ارتباطی استان و توجه و رفع نیازهای مردم استان در حوزه آی.سی.تی رضایتبخش و قابل تقدیر است.
نماینده مردم شهرستانهای اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تحقق وعدههای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بسیار از مشکلات مناطق محروم در سطح استان را برطرف خواهد کرد.
بدری با اشاره به اهمیت احداث مجتمع آی.سی.تی در استان افزود: پروژه احداث مجتمع آی.سی.تی در استان بسیار لازم و ضروری است که با توجه به سرمایهگذاری صورت گرفته به عنوان سرمایه بزرگ و ارزشمند برای استان خواهد بود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل نیز در این نشست با بیان اینکه سرمایهگذاری زیادی توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در پروژه مجتمع آی.سی.تی استان صورت گرفته است، گفت: پروژه مجتمع آی.سی.تی استان با پیگیریهای اداره کل از سال 95 در زمینی به مساحت یک هزار و 200 متر مربع و زیربنای حدود 6 هزار و 500 متر مربع در هشت طبقه در حال احداث است که با برنامهریزیهای انجام شده تا پایان سال 98 به بهرهبرداری خواهد رسید.
بهروز رزمی با تشریح برنامه های آتی این اداره کل در توسعه ارتباطی استان و با اشاره به سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در اردیبهشت ماه امسال به استان تصریح کرد: در سفر اخیر وزیر به استان تصمیماتی مبنی بر توسعه زیرساختهای ارتباطی استان گرفته شد که با پیگیریهای اداره کل آی.سی.تی استان تا به امروز تعداد پروژههای ارتباطی و سرمایه گذاری صورت گرفته به اندازه قابل توجهی افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه مقرر است تا پایان خرداد ماه سال 98 تعداد 86 روستای استان تحت پوشش تلفن همراه قرار گیرند، افزود: از این تعداد سهم شهرستان اردبیل 14 روستا، شهرستان نیر هفت روستا، شهرستان نمین سه روستا و سهم شهرستان سرعین به علت وضعیت مطلوب ارتباطی یک روستا است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل اظهار کرد: در مورد راهاندازی اینترنت پرسرعت روستایی در 528 روستای استان نیز 26 روستا سهم شهرستان اردبیل، 44 روستا سهم شهرستان نیر، هشت روستا سهم شهرستان نمین و پنج روستا سهم شهرستان سرعین است.
رزمی با بیان اینکه برخی از مناطق شهرستان تحت پوشش خدمات ارتباطی ایرانسل قرار نداشتند، گفت: با پیگیریهای صورت گرفته 446 روستایی که تحت پوشش تلفن همراه قرار داشتند اما از خدمات ارتباطی ایرانسل بهرهمند نبودند، میتوانند از این پس از خدمات این اپراتور بهره مند شوند.
انتهای پیام/ن