بیش از ۳۰۰ سلول بنیادین خون بندناف در بوشهر ذخیرهسازی شد
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر با اشاره به راهاندازی بانک خون بند ناف در استان بوشهر گفت: از زمان راهاندازی بانک خون بند ناف تاکنون بیش از ۳۰۰ سلول بنیادین خون بندناف در بوشهر ذخیرهسازی شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علی احمدیزاده صبح امروز در نشست شورای آموزش عالی استان بوشهر با بیان اینکه جهاد دانشگاهی برنامههای لازم در عرصههای مختلف تدوین و عملیاتی کرده است اظهار داشت: در این راستا مطالعات ایجاد مرکز تحقیقات و تکثیر بچه ماهی سیباس در جهاد دانشگاهی بوشهر آغاز شده است.
وی با تاکید بر مشارکت در بررسی اثرات زیست محیطی منطقه پارس جنوبی گفت: جهاد دانشگاهی استان بوشهر آمادگی انجام مطالعات جامع شناسایی اثرات محیط زیستی منطقه ویژه پارس جنوبی دارد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر با بیان اینکه انتقال دانش و فناوری در مجموعه این نهاد وجود دارد تصریح کرد: ظرفیت بالایی برای انتقال دانش و فناوری در جهاد دانشگاهی استان بوشهر در بخشهای گوناگون وجود دارد.
احمدیزاده به موضوع سلولهای بنیادی و استخراج خون از بند ناف نوزاد اشاره کرد و گفت: این مهم در درمان بسیاری از بیماریهای بدخیم که منشأ خونی دارد مورد استفاده قرار میگیرد.
وی از ذخیره سازی سلولهای بنیادین در بوشهر خبر داد و افزود:از زمان راهاندازی بانک خون بند ناف تاکنون بیش از 300 سلول بنیادین خون بندناف در بوشهر ذخیره سازی شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر ظرفیتهای پرورش گونههای گیاهی در استان را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد:بیش از 600 گونه گیاهی در استان بوشهر وجود دارد که برای راهاندازی مجتمع گیاهان دارویی نیازمند حمایت و تامین بودجه است.
احمدیزاده افزود: با توجه به انتقال دانش فنی گیاهان دارویی ایجاد مجتمع گیاهان دارویی توسط پژوهشکده دارویی جهاد دانشگاهی وجود دارد.
انتهای پیام/ح