مقام پارلمان آلمان: مناسبات ما در آینده با ترامپ دشوارتر میشود
رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان در مصاحبهای تاکید کرد کنفرانس امنیتی مونیخ نشان داد که ما مناسبات دشوارتری را با رئیس جمهور آمریکا در پیش رو داریم.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، "نوربرت روتگن"، رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان در مصاحبهای با روزنامه "پاسایر نویه پرسه" تصریح کرد که کنفرانس امنیتی مونیخ امسال بخصوص یک چیز را نشان داد که مناسبات با رئیس جمهور آمریکا در آینده ساده تر نشده بلکه دشوارتر می شود.
وی در عین حال نکته مثبت این کنفرانس را این دانست که حضور بالای نمایندگان آمریکایی در این کنفرانس این تصور را که ترامپ آمریکا نیست تقویت کرد. به گفته وی نمایندگان سنای آمریکا بسیار باز و آماده برای گفتگو و علاقمند به آلمان هستند.
"روتگن" همچنین درباره این مسئله که چگونه با جنگجویان داعش که در مناطق بحرانی در عراق و سوریه به سر می برند باید رفتار شود و موضع دونالد ترامپ مبنی بر اینکه کشورهای اروپایی باید این جنگجویان را در کشورهایشان بپذیرند و محاکمه کنند نیز گفت: این درخواست رئیس جمهوری آمریکا از نظر لحن و محتوا سازنده نیست.
روتگن تاکید کرد که که یافتن راه حلی برای اسیران غیر عرب داعش موضوعی است که باید در تعامل مشترک صورت گیرد و این صحیح نیست که کسی از خود سلب مسئولیت کرده و بار تصمیمگیری را بر دوش دیگران بیاندازد.
وی در عین حال با این درخواست ترامپ مبنی بر اینکه آلمان باید مسئولیت بیشتری را در ناتو بر عهده گیرد موافقت کرد.
دونالد ترامپ اخیرا در یک پست توییتری از متحدان اروپایی آمریکا خواسته است تا حدود 800 اسیر داعشی که عمدتا از شهروندان اروپا بودهاند را در خاک خود محاکمه و زندانی کنند.
ترامپ اعلام کرده است که پس از پیروزی کامل بر نیروهای داعش، اقدام به خروج سربازان آمریکا از خاک سوریه خواهد کرد.
رئیس جمهوری آمریکا در پست توییتری خود نوشته است که تا پیروزی کامل بر داعش زمان زیادی باقی نیست. ترامپ تهدید کرده که پس از خروج نیروهای آمریکا از سوریه، آزاد کردن نیروهای وابسته به داعش، گزینه خوبی نیست. او گفته است که این نیروها پس از آزادی قطعا مایلند به اروپا بروند. از این رو، او از کشورهای اروپایی خواسته است تا این اسیران را تحویل گرفته و در خاک خود محاکمه کنند.
رئیس جمهوری آمریکا گفته است که این کشور هزینه کلانی در خاورمیانه متحمل شده و نیروی نظامی زیادی را برای مبارزه با داعش در این منطقه به کار گرفته است. از همین رو، او از کشورهای اروپایی خواسته است نقش فعالتری در سوریه و دیگر کشورهای خاورمیانه برعهده گیرند و در تامین هزینههای امنیتی ناظر بر حفظ ثبات در این منطقه مشارکت بیشتری داشته باشند.
انتهای پیام/