کاهش جرائم اجتماعی اولویت دادگستری قزوین است
رئیس دادگستری قزوین گفت: ۸ اولویت دادگستری قزوین به ترتیب شامل کاهش جرایم اجتماعی، ورودی شکایت کیفری و حضور در دستگاه قضا، زمان رسیدگی ، اطاله دادرسی، نزاع، برخورد خلاف اخلاق با مردم، شکایت مردم از همکاران دستگاه قضایی، نقض آرا میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حجتالاسلام نورالله قدرتی بعدازظهر امروز در نشست علیرضا آوایی وزیر دادگستری با مسئولان قضایی استان قزوین که با حضور استاندار قزوین و جمعی از مسئولان برگزار شد، اظهار داشت: دوران سخت و کمبود دوران گذشته سپری شد و امروز دیگر قضات با هیچ مشکلی روبرو نیستند و امروز وقتی نام دادگستری به میان میاید عدالت محوری به ذهنها خطور میکند.
وی بیان کرد: با وجود تمام مشکلات موجود و فاصله با عدلیه سراسر احقاق حق، دستگاه قضا پناه مردم است و وزیر دادگستری در امور قضایی تجربه گران سنگی دارند که باید به ما منتقل کرده تا در برخورد با مردم، رفتار مناسبی داشته باشیم.
رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: استان قزوین 7 دادگستری دارد که در شهرستان البرز 2 دادگستری و دادسرا است، 191 شعبه فعال دادگاه و 107 شعبه شورای حل اختلاف را نیز داراست.
وی بیان کرد: هزار و 561 پست مصوب اداری داشته و تنها در 662 پست نیرو داریم؛ همچنین از میان 346 پست قضایی تنها 196 پست تصدی دارد و ما در نیرو متصدی شاهد کمبود هستیم.
قدرتی عنوان کرد: در 10 ماه ابتدای سال گذشته 240 هزار و 473 پرونده وارده داشتیم که بیش از 235 هزار مورد آن مختومه شد و امسال 10 درصد افزایش وارده داشته و تعداد پروندههای دستگاه قضا به 264 هزار مورد افزایش یافت.
وی تصریح کرد: متوسط رسیدگی به پرونده در سال گذشته 138 روز و امسال 87 روز بوده که نشان از فعالیت و اقدامات به هنگام دستگاه قضا دارد.
رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: استان قزوین، استان امنی بوده و علاوه بر صنعتی و تاریخی بودن آن، هماهنگی خوبی ضمن حفظ استقلال دستگاه قضایی بین دستگاههای اجرایی و غیره در راستای احقاق حقوق عامه برقرار است که ثمره آن را در حل معضلات قبل از تشکیل پرونده شاهد هستیم و اعتماد مردم به دستگاه قضا افزایش یافته است.
وی عنوان کرد: در برخورد با مدیران متخلف حفط شان مدیران باید رعایت شود و تلاش ما بر این است که احکام مستدل و مستند باشند.
قدرتی گفت: نقشه راه در دستگاه استان ترسیم شده و 8 اولویت از ابتدای ماموریت در نطر گرفته شده است که شامل کاهش جرایم اجتماعی، ورودی شکایت کیفری و حضور در دستگاه قضا، زمان رسیدگی ، اطاله دادرسی، نزاع، برخورد خلاف اخلاق با مردم، شکایت مردم از همکاران دستگاه قضایی، نقض آرا میشود.
وی بیان کرد: 50 درصد زندانیان نباید در زندان باشند اما تا زمانی که نگاه همکاران قضایی عوض نشود، نمی توان به این هدف رسید.
رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: قبل از عفو زندانیان 400 مورد از آمار زندانیان کاهش یافت و در حال حاضر 3 هزار و 600 زندانی در قزوین داریم.
وی عنوان کرد: در حوزه رسیدگی به امور جرایم مالی و محکومین مالی هم موفقیتهای خوبی داشتهایم و بخشی از ان نیز نیاز به اصلاح دارد.
انتهای پیام/ ع