مرکز بین الملل و رشد نوآورانه در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند ایجاد شود
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی بیرجند با بیان اینکه دانشکاه علمی کاربردی در این منطقه ویژه اقتصادی کمک زیادی به این منطقه دارد گفت: ایجاد مرکز بین الملل و مرکز رشد نوآورانه در این منطقه ضروری است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مرتضی صفدری زاده شامگاه چهارشنبه در افتتاح دانشگاه علمی کاربردی منطقه ویژه اقتصادی بیرجند با بیان اینکه این منطقه ویژه اقتصادی اولین منطقه ویژه اقتصادی بوده که توسط بخش خصوصی اداره می شود اظهار داشت: این مرکز با گرایش، خدمات صنعتی تجاری با مصوبه شورای اسلامی در خراسان جنوبی راه اندازی شده که در توسعه استان دستاورد داشته است.
صفدری زاده با بیان اینکه مرکز علمی کاربردی در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند با هدف تربیت نیرو با نگاه عملیاتی و کاربردی راه اندازی و در این مرکز در سه رشته تخصصی امور گمرکی ایمنی، حفاظت کار و بازاریابی راه انداری شد گفت: تاکنون در رشته امور گمرکی 20 دانشجو پذیرش شده و اعطای وام شهریه، برگزاری کلاسها در ساعات غیر اداری از جمله تسهیلات است که برای دانشجویان این مرکز پیش بینی شده است.
صفدری زاده با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی کمک زیادی به منطقه دارد ، خواستار ایجاد مرکز بین الملل و مرکز رشد نوآورانه در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند شد.
معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در مراسم افتتاحیه مرکز آموزشی علمی کاربردی منطقه ویژه اقتصادی بیرجند با بیان اینکه رشته های دانشگاه علمی کاربردی که در منطفه ویژه اقتصادی امروز افتتاح شد مبنی بر نیازهای منطقه است و.همواره سیاست وزارت علوم بنا بر کیفیت است.
صدیقی با بیان اینکه سیاست وزارت علوم تنها آموزش نیست افزود: دانشگاه علمی کاربردی از ابتدا برای نیازهای کشور شکل گرفته و رشته های این دانشگاه براساس نیازهای کشور است و بر اساس نیاز بازار رشته هایی را راه اندازی و به محض رفع نیاز، رشته دیگری جایگزین می شود.
انتهای پیام/ ت