اسلامی: ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم را در بازآفرینی بافتهای فرسوده دنبال میکنیم
گروه استانها ـ وزیر راه و شهرسازی گفت: ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم را در بازآفرینی بافتهای فرسوده دنبال میکنیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمد اسلامی ظهر امروز در نشست با انبوهسازان در اراک با اشاره به این که باید فرصتها را صرف اقدامات اثربخش کرد اظهار داشت: سه نکته مهم در آرمانسازان مشاهده کردم، نخست این که انبوهسازان و سازندگان اراکی با مشارکت هم و تشکیل کنسرسیومی،ر یکی شده و این شرکت آرمانساز را تاسیس کردند.
وی افزود: این مهم خود یعنی همیت استانی و اقدام ماندگار، یکی از اثربخشهای آن این است که یک تشکل به صورت یکپارچه ایجاد شده، نکته دوم تجمیع پلاکها و بافتهای فرسوده است که خود به خود سبب محقق شدن یکی از نکاتی که در بازآفرینی مدنظر قرار دارد انجام شده ست.
وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: نکته سوم انجام شدن بومیسازی است، واحدهایی جدیدی متناسب با تمدن شهری در نقطه مناسب شهری که دارای چهره و منظره خوبی است ایجاد میشود، این روند میتواند تا انتهای فاز در نظر گرفته شده ادامه پیدا کند که موافق ادامه آن هم هستم.
اسلامی ادامه داد: هدف بازآفرینی هزینه کردن برای بافتهای فرسوده موجود و ناکارآمد نیست، زیرا اثربخشی اجتماعی ندارد، چیزی که برای ما هدف اصلی است ارتقا سطح کیفی زندگی مردم، متناسبسازی فضاها و معابر براساس نیازهای جامعه است، این مهم خود سبب شده مسیرهای پرزحمت بدون پله در معابر و ساختمانهایی ناپایداری که با کوچکترین بلایای طبیعی میتوانست آسیب سنگینی به مردم بزند با ساختمانهای استاندارد جایگزین شود.
وی اضافه کرد: امیدواریم که همه مشخصات فنی و ضوابط و معیارها در آن رعایت شده باشد، این مهم خود همان هدف،حرف و وعده رئیس جمهور بوده که انشاالله ادامه پیدا کند.
وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: استاندار مرکزی رئیس ستاد بازآفرینی استان بوده که این مهم را بنده به وی تفیض کرده و اختیار خود را هم به او واگذار کردم، این مهم را 17 ربیعالاول به وی ابلاغ کردیم.
وی عنوان کرد: سقفی که از لحاظ مسکن به استاندار مرکزی ابلاغ شده سقفی است که اگر جایی بیشتر جذب داشتند میتوانند از آن استفاده کنند.
اسلامی خاطرنشان کرد: نکته مهم این است که منابعی که تخصیص داده شده و اعتبار تصویب شده مقام معظم رهبری، در راستای کنترل آسیبهای اجتماعی و بازآفرینی شهری است، این اعتبار آمده و نباید خرج موارد حاشیهای کنیم، بلکه باید به سرمایه در گردش تبدیل کنیم تا با گردش آن بتوانیم چرحه حرکتی را فعال نگهداریم.
انتهای پیام/ن