جلیلی: باید امید صادق را به جامعه تزریق کرد

جلیلی: باید امید صادق را به جامعه تزریق کرد

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه باید امید صادق را به جامعه تزریق کرد گفت: بالاترین مقام کشور می‌گوید آتش به اختیار عمل کنید اما ما منتظر دستور دیگران هستیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، سعید جلیلی بعدازظهر امروز در نشست با فعالان اجتماعی و فرهنگی استان که ظهر امروز در دانشگاه رازی برگزار شد، اظهار داشت: یکی از بحث‌های مقام معظم رهبری این است که یک تحلیل سراپا غلط شکل بگیرد و به باور مردم تبدیل شود که به طور قطع آثاری نیز دارد؛ بنابراین برای رفع این تحلیل غلط باید تلاش کرد.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه گفتمان به معنای باور جامعه است و زمانی که باور جامعه در موضوعی شکل بگیرد به طور طبیعی آثاری به آن مترتب خواهد شد بیان کرد: انتخاب مردم مبتنی بر باور است؛ اما ما به چه میزان در این موضوع کمک می‌کنیم که باور مردم به حقیقت نزدیک‌تر شود؟

جلیلی بیان کرد: ممکن است مسئولی تصور کند می‌تواند با چند شو و کار نمایشی به جای کار حقیقی در باور مردم بنشیند بنابراین در این موقعیت باید شو و کار حقیقی از هم تمیز داده شود زیرا گاهی کار اشتباهی به ارزش تبدیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از قوت‌های انقلاب در 40 سال گذشته تبدیل تهدیدها به حماسه است گفت: گاهی غیرحماسه و ضدحماسه جای حماسه را می‌گیرد و چهره بدلی شخصیت‌های بدلی جای چهره‌های واقعی را می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه چنانچه تحلیل سراپا غلط به باور مردم تبدیل شود، انتخابها نیز به همان صورت شکل می‌گیرد گفت: تحلیل فلج‌کننده گاهی از تحریم فلج‌کننده بدتر است زیرا ممکن است ظرفیتهای یک کشور بی‌استفاده بماند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی افزود: به طور نمونه مقام معظم رهبری می‌فرمایند آمریکا قابل اعتماد نیست و چنانچه به باور مردم تبدیل شود آثاری دارد اما اگر باور مردم نشود یعنی افرادی وظایف خود را انجام نداده‌اند و هزینه‌ای می‌شود و بعد از چند سال به غیرقابل اعتماد بودن آمریکا پی می‌بریم.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه انقلاب وارد 40 سال دوم خود می‌شود عنوان کرد: باید نسبت خود را در این گام دوم تعریف و هدف و برنامه خود را مشخص کنیم؛ در عین حال که دستگاهها نیز مسئولیتی دارند.

جلیلی با اشاره به اینکه فرهنگ می‌تواند در تمام بخش‌ها تأثیر معناداری داشته باشد گفت: جمهوری اسلامی ایران در جنگ که از سخت‌ترین عرصه‌ها است به دلیل تأثیرگذاری فرهنگ و وارد کردن مناسبات فرهنگی جدید به موفقیت رسید زیرا آحاد جامعه خود را مسئول دانستند.

وی با بیان اینکه مزیت نسبی ما در جنگ نه در حوزه سخت‌افزاری بلکه در حوزه فرهنگ بود افزود: این مدل به سرعت تکثیر شد و می‌توان آن را در سیاست و اقتصاد نیز پیاده کرد.

جلیلی گفت: به طور نمونه زمانی که به آسیب‌ها و فرصت‌ها اشاره می‌شود باید بررسی کرد که با استفاده از فرهنگ چگونه به مقابله با آسیب و استفاده از ظرفیت‌ها و فرصت‌ها پرداخته‌ایم و هر کس باید به اندازه توان خود تلاش کند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی بیان کرد: افرادی قبل از انقلاب در حد توان خود تلاش کردند و آثار بزرگی همچون انقلاب به دست آمد اما آیا اکنون هر فردی به اندازه توان خود تلاش کرده است؟ 

وی افزود: گاهی زهد غلطی در برخی شکل می‌گیرد که گفته می‌شود این اقدامات مربوط به ما نیست، در حالی که هر کس باید برای خود فعالیتی تعریف کند و حضور فعال داشته باشد هرچند که این اقدامات ممکن است با بی‌مهری نیز مواجه شود.

جلیلی با بیان اینکه در جایگاه‌ها باید از افراد شایسته استفاده شود عنوان کرد: افرادی که در کشور وظیفه انتصابات را به عهده دارند باید توجه داشته باشند اما باید توجه کنیم که این موضوع در جامعه تا چه میزان به عنوان ضدارزش معرفی شده است؟

جلیلی با بیان اینکه جوان به معنای ادعای شایستگی نیست بلکه به معنای ارائه شایستگی است گفت: کار فرهنگی تنها بیان مشکلات نیست بلکه باید در این راستا هم‌افزایی و تبادل نظر انجام شود.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه وجود 1200 مسجد در استان کرمانشاه ظرفیتی برای فعالیت فرهنگی است افزود: هر کسی باید نسبت خود را با فعالیتهای فرهنگی مشخص کند و مسئولیت‌پذیر باشد.

جلیلی با بیان اینکه باید امید صادق را به جامعه تزریق کرد گفت: بالاترین مقام کشور می‌گوید آتش به اختیار عمل کنید اما ما منتظر دستور دیگران هستیم.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon