مذاکرات مقام آمریکایی با کره جنوبی و ژاپن برای توقف خرید نفت ایران

مذاکرات مقام آمریکایی با کره جنوبی و ژاپن برای توقف خرید نفت ایران

یک مقام عالی‌رتبه آمریکا در هفته جاری با هدف ترغیب کره جنوبی و ژاپن به خرید نفت این کشور و توقف خرید نفت ایران به این دو کشور سفر کرده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از اویل پرایس، یک مقام عالی‌رتبه آمریکا در هفته جاری با کره جنوبی در مورد واردات نفت از ایران گفتگو کرده است.
فرانس فانون، معاون وزیر خارجه در امور منابع انرژی در سفری به آسیا در هفته جاری بین نوزدهم تا بیست و ششم فوریه، به سئول و توکیو رفته است. فانون در دیداری با مقامات دولت و نمایندگان بخش خصوصی این دو کشور، در مورد امنیت انرژی و همکاری‌های منطقه‌ای در زمینه مسائل انرژی گفتگو می‌کند. این مقام آمریکایی بر اهمیت متنوع کردن انرژی در منطقه اقیانوس آرام و هند تأکید دارد.
کره و ژاپن بین هشت مشتری نفت ایران هستند که برای ادامه خرید نفت از ایران تا ماه مه 2019 از آمریکا معافیت گرفته‌اند.
معاون وزیر امور خارجه کره جنوبی در امور اقتصادی، یان کانگ هیون، روز چهارشنبه با فانون دیدار و در مورد راه‌های افزایش همکاری در بخش انرژی گفتگو کرد.
یان و فانون در مورد مسئله نفت خام ایران و تلاش‌های کره جنوبی در زمینه متنوع‌سازی منابع واردات نفت خام مذاکره کردند.
طبق گفته تاکایوکی نوگامی، اقتصاددان ارشد ژاپن در زمینه نفت و گاز و فلزات، به‌نظر می‌رسد هدف دیدار فانون، تنوع بخشیدن و تقویت ایمنی انرژی و افزایش واردات نفت خام آمریکا توسط ژاپن و کره می‌باشد که باعث کاهش واردات از ایران در منطقه می‌شود.
مشتریان نفت ایران ــ ژاپن، کره جنوبی، هند و چین ــ در حال خرید نفت از ایران هستند ولی به‌میزانی بسیار کمتر از قبل از آغاز تحریم‌ها.
آمریکا مشخصاً اعلام کرد که مشتریان ایران نباید روی تمدید معافیت‌ها حساب کنند ولی دولت ترامپ هنوز رسماً اعلام نکرده که به معافیت‌ها پایان می‌دهد. برخی ناظران می‌گویند این تصمیم بستگی به قیمت نفت در آن زمان دارد. علی‌رغم قول ترامپ مبنی بر صفر کردن صادرات نفت ایران، دولت آمریکا نمی‌خواهد قیمت نفت خیلی بالا برود.

انتهای پیام/110*

 

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon