اختلال در بازار و گران‌فروشی از مصادیق منکر در جامعه اسلامی است


اختلال در بازار و گران‌فروشی از مصادیق منکر در جامعه اسلامی است

نماینده ولی فقیه در استان ایلام گفت: اختلال در بازار، احتکار و گران‌فروشی از مصادیق منکر در جامعه اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم در ایلام، حجت الاسلام الله نور کریمی‌تبار ظهر امروز در نشست شورای امربه معروف و نهی از منکر استان ایلام به ضرورت احیای این فریضه الهی پرداخت و اظهار داشت: فریضه امربه معروف یک واجب بزرگ اجتماعی است.

نماینده ولی فقیه در استان ایلام به اهمیت امربه معروف در اسلام اشاره و گفت: در سایر ادیان الهی نیز امربه معروف و نهی از منکر جایگاه رفیع و بزرگی دارد.

کریمی‌تبار با آیه 104 سوره آل عمران اشاره کرد و گفت: در این آیه آمده است  وَلْتَكُنْ مِنْكُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ وَيَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَأُولَئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ و آن بدین معنا است که، باید از شما گروهی باشند که دعوت به نیکی و امر به خوبی و نهی از بدی کنند و آنان همان رستگارانند.

وی گفت: حال این جمع که به عنوان شورای امبربه معروف و نهی از منکر در این نشست حضور دارند باید ضمن دعوت به نیکی و امربه معروف و نهی از بدی امکانات و زمینه احیای این مهم که دستور خداوند متعال است را در جامعه مهیا کنند تا جامعه اسلامی موفق در برنامه‌های خود در ابعاد مختلف باشد.

کریمی‌تبار، مصداق عینی امربه معروف و نهی از منکر را در زمان حال نظارت بر بازار دانست و در این ارتباط می‌گوید: چند نرخی بودن اجناس، احتکار و گرانفروشی،سردرگمی خریدار و فروشنده و نبود برخی مایحتاج در بازار از مصادیق منکر در اجتماع هستند که وظیفه دستگاه‌های نطارتی و کنترلی برخورد با این منکر اجتماعی است.

رضایت مندی مردم از عملکرد دستگاه‌ها ، رسیدگی به خواسته‌های مردم  و تلاش برای حصول نتیجه نهایی تقاضای مردم از مهم‌ترین مصادیق امر به معروف و نهی از منکر به نظر نماینده ولی فقیه و امام جمعه ایلام بود که خاطرنشان کرد: رستگاری یک جامعه در اجرای دقیق مصادیق امربه معروف و نهی از منکر است.

انتهای پیام/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon