برنامه مهارت گردشگری، بومگردی و هتلداری در استان بوشهر اجرایی شد
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای بوشهر با اشاره به توسعه آموزشهای مهارتی براساس ظرفیتهای استان گفت: بر این اساس برنامههای مهارتی گردشگری، بومگردی و هتلداری در بوشهر تدوین و عملیاتی شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عبدالمجید دراهکی ظهر امروز در جلسه شورای اداری آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر با بیان اینکه امسال آموزشهای گردشگری، بومگردی، هتلداری و رشتههای مرتبط در دستور کار دارد اظهار داشت: این استان در عرصه گردشگری دارای ظرفیت بالایی است که توجه به این ظرفیت نقش مهمی در اشتغالزایی و درآمدزایی دارد.
وی با بیان اینکه فرصت شغلی بسیار خوبی در حوزههای گردشگری، بومگردی و هتلداری در استان بوشهر ایجاد شده گفت: امیدواریم آموزشهای مهارتی در این حوزه سال آینده گسترش یابد و ظرفیتهای اشتغالزایی استان توسعه یابد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر تصریح کرد: با شناسایی زمینههای جدید مشاغل، معرفی الگوهای مناسب کارآفرینی، ارائه آموزشهای مهارتی فنی و حرفه ای با در نظر گرفتن ظرفیتها و قابلیتهای خاص جغرافیایی هر منطقه، در توسعه اشتغال زایی و ایجاد فرصت های جدید شغلی در رفع بیکاری جوانان تلاش میشود.
دراهکی با اشاره به توسعه آموزشهای مهارتی بر اساس ظرفیتهای استان بوشهر گفت: بر این اساس برنامههای مهارتی گردشگری، بومگردی و هتلداری در استان بوشهر تدوین و عملیاتی شده است.
وی با بیان اینکه این آموزشها به ویژه در توانمندسازی مهارتها و منابع انسانی نقش دارد خاطر نشان کرد: در صورتی که آموزشهای مهارتی در تمامی سطوح و لایه های جامعه نهادینه شود فقر و بیکاری تقلیل پیدا میکند چراکه آموزشهای مهارتی با فقر دارای یک ارتباط معکوس است و در این راستا بیکاری پایه بسیاری از آسیبهای اجتماعی است.
دراهکی با بیان اینکه راهکار خروج از بحران بیکاری آموزش فنی و حرفه ای است،افزود: گسترش فرهنگ مهارت آموزی در بین خانوادههای بوشهری با همکاری سایر دستگاههای اجرای برای توسعه اشتغالزایی نقشی مهم دارد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر اظهار داشت: مراکز آموزش فنی و حرفهای به عنوان بهترین مکان برای افزایش مهارت نوجوانان و جوانان محسوب شده و باید از چنین بستری به بهترین شکل ممکن سود جست و روسای مراکز آموزش فنی و حرفه ای باید تمام توان خود را برای ترویج فرهنگ مهارت آموزی بکار گیرند.
وی بر اهمیت مجهزسازی و استاندارد ساختن مراکز آموزش فنی و حرفهای در تمامی شهرهای استان تاکید کرد و گفت: برگزاری کارگاههای آموزشی به صورت کیفی و مناسب مورد انتظار بوده تا در ابعاد مختلف شغلی کارآموزان حرفهای و کاربلدی روانه بازار شوند.
دراهکی تاکید کرد: تنوع بخشی به حرفههای آموزشی فنی و حرفهای ضرورت بهسزایی داشته تا با برطرف سازی نیازهای آموزشی جامعه افزایش رویکرد جوانان به مراکز فنی را شاهد شویم.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای بوشهر افزایش تعامل و هم افزایی مراکز آموزشی شهرستانهای مختلف را یک ضرورت دانست و گفت: برای دستیابی به اهداف آموزشی و ارتقای سطح علمی مورد نیاز جامعه افزایش همفکری و مشارکت همه جانبه مدیران و کارکنان این قبیل مراکز را نیازمندیم.
انتهای پیام/ش