قزوین| بقاع متبرکه باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند
مدیر کل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف کشور گفت: تبدیل امامزادهها به قطب فرهنگی و افزایش بصیرت فرهنگی مردم چشمانداز بوده و باید در مسیر تعمیق بخشی به فضایل اخلاقی و مکتب اهل بیت(ع) گام برداریم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حجت الاسلام محمد نوروزپور بعدازظهر امروز در دوره آموزش و توجیهی خادمین بقاع متبرکه استان که در امامزاده حسین(ع) قزوین برگزار شد، اظهار داشت: مردم در جوار امامزادگان به آرامش میرسند چرا که آنها منشا خیر و دارای شخصیت ممتاز بوده و قداست ویژهای دارند و ما وظیفه داریم در راستای تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی به رهنمودهای مقام معظم رهبری گوش دهیم.
وی بیان کرد: فرهنگ زیارت قبور ائمه و شهدا سبقه دینی دارد و سلام دادن به اهل بیت(ع)، توسل به آنها و زیارت قبورشان دارای ثواب اخروی بوده و علاوه بر امیدواری به رحمت الهی بابت آمرزش گناهان میشود.
مدیر کل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف کشور گفت: وهابیت قصد زیر سئوال بردن فرهنگ دینی و زیارت را داشته اما در دیدگاه اسلامی و فرهنگ ما، زیارت نشات گرفته از سفارش پیامبر اکرم (ص) بوده و جایگاه ویژهای دارد.
وی گفت: توجه به بهداشت، زیباسازی محوطه و استفاده از فضای مجازی و فناوری روز و استفاده از منابع انسانی آموزش دیده، بهرهمندی از مدیریت توسعه یافته و فراهم شدن فضایی سرشار از آرامش و معنویت از دیگر مواردی است که باید در اماکن مذهبی مورد توجه قرار گیرد.
نوروزپور بیان کرد: تبدیل امامزادهها به قطب فرهنگی و افزایش بصیرت فرهنگی مردم چشماندازی 12 ساله بوده و باید در مسیر تعمیق بخشی به فضایل اخلاقی و مکتب اهل بیت(ع) گام برداریم.
وی عنوان کرد: در ایام نوروز طرح آرامش بهاری و برپایی خیمه های معرفت اجرا خواهد شد تا جامعه روحانیت به آموزش و فرهنگ سازی بپردازند چرا که فرصت مناسبی است تا برنامههای فرهنگی و قرآنی در جوار امامزادگان اجرا شود و هیئت امنا و خادمان امامزادهها نیز باید آماده باشند و بهترین خدمات را به زائران ارائه کنند.
مدیر کل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف کشور گفت: همچنین ترویج آرمانهای امام راحل در بقاع متبرکه و توجه به اخلاق از دیگر وظیفههای ما بوده و باید برنامههای فرهنگی خاصی نیز توسط فعالان ابن اماکن مقدس و مذهبی به منطور مقابله با تهاجم فرهنگی ارائه شود.
همچنین نوروزپور از راهاندازی مراکز اجتماعی، فرهنگی و قرآنی(افق) در 500 بقعه کشور به منظور تحقق منویات رهبری در ارائه خدمات محتوایی نیز خبر داد.
وی تاکید کرد: توسعه تبلیغات محیطی، برگزاری کلاسهای قرآنی در امامزاده ها، مسابقات فرهنگی و قرانی، برپایی مراسم و همایشهای دینی و ارائه محصولات فرهنگی ازجمله مواردی است که بایو بسترسازی صورت گرفته تا در امامزادهها نیز شاهد برپایی برنامههای قرآنی باشیم.
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف کشور گفت: تامین منابع مالی پایدار جهت اداره مطلوب اماکن مذهبی بهتر است از محل وقفهای جمعی و مشارکتهای مردمی صورت گیرد و از این محل برای مدیریت برنامهها نیز استفاده شود.
انتهای پیام/ ع