حضور ۶۰ مجموعه پویانمایی در نخستین رویداد "رویازی پیجینگ انیمیشن ایران"
دبیر ستاد توسعه فناوریهای نرم معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری گفت: رویازی فرایندی برای نگاه علمی و اقتصادی به تولیدات انیمیشن است و امسال ۶۰ مجموعه پویانمایی در اولین رویداد رویازی پیجینگ انیمیشن ایران شرکت پذیرفته شدهاند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سید محمد حسین سجادی نیری در نشست خبری "اولین رویداد رویازی پیجینگ انیمیشن ایران" در معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری اظهار کرد: طی فعالیت معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری در شش سال گذشته مشخص شد که بخشهایی از فعالان اقتصادی در اقتصاد دانش بنیان، مشمول حمایت قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان قرار نمیگیرند و لازم است که نگاه ویژهای به این بخشها صورت گیرد.
دبیر ستاد توسعه فناوریهای نرم معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: نخستین گروهی که این قانون آن را در بر نگرفته، فعالان عرصه صنایع فرهنگی است و گروه دوم استارتاپهایی است که هنوز نتوانستند یک نوآوری خلاقانه از نوع هایتک ارائه دهند لذا دکتر ستاری برنامهای تحت عنوان توسعه زیستبوم شرکتهای خلاق ابلاغ کرد که این گروهها تحت حمایت قرار بگیرند.
وی افزود: تلاش برنامه توسعه زیستبوم شرکتهای خلاق این است که فعالان بخشهای مختلف عرصههای حاکمیتی، دولتی و خصوصی برنامه را غنا ببخشند، یکی از خوشههای مهم این برنامه حوزه انیمیشن است، رویازی فرایندی برای نگاه علمی و اقتصادی به تولیدات انیمیشن است، ما برای توسعه جنبههای اقتصادی و فرصتهای جدید به توسعه بازار انیمیشن نیازمندیم.
سید امیر آقایی؛ دبیر کارگروه رسانه و محتوای دیجیتال نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: در ساختار مالی صنعت انیمیشن یک خلاء اساسی وجود دارد و آن این است که دو گروه تولیدکننده و مصرفکننده در این صنعت به طور فعالانه با یکدیگر ارتباط ندارند، پلتفورمهایی همچون پیچینگ، عموما به ارائه طرحهای کسب و کار به متقاضیان میپردازند و بستر مناسب و فعالی را برای ارائه محصولات تولیدکنندگان به متقاضیان ایجاد میکنند.
وی افزود: در فرایند رویازی که از تیرماه شروع شد یکسری آثار جمعآوری شدند و در ادامه دورههای آموزشی درمورد اصول و مبانی پیچینگ طراحی شد و سپس یک دوره مانیتورینگ برگزار شد؛ 15 طرح کسب و کار مشخص برای ارائه، به بلوغ مناسبی رسیدند و 60 مجموعه مختلف از متقاضیان انیمیشن معرفی شدند.
آقایی تصریح کرد: برای هر تیم 7 دقیقه برای ارائه و 3 دقیقه برای پرسش و پاسخ در نظر گرفته شدهاست و در ادامه فضایی ایجاد میشود تا ارائه دهندگان و متقاضیان با هم ارتباط برقرار کنند؛ بهرهبردار و سازماندهنده رویازی، دو مجموعه ستاد فناوریهای نرم و مجموعه هنری حوزه هنری هستند.
در ادامه این نشست، احسان کاوه؛ مدیر مرکز انیمیشن حوزه هنری نیز اظهار کرد: یکی از ویژگیهای پیچینگ جلوگیری از ایجاد فضای غیرشفاف مالی و لابیگری است؛ از نقاط مختلف ایران در این رویداد، شرکتکننده داریم و سعی شده است که برای همه شرکتکنندگان بستر فعالیتی عادلانه فراهم شود، برگزارکنندگان رویازی از ورودی و خروجی این رویداد منفعتی نخواهند برد زیرا که پیچینگ با جشنواره متفاوت بوده و نقطه آغاز دوره حیات یک محصول هنری است.
همچنین امیر سحرخیز؛ رئیس انجمن صنفی انیمیشن ایران خاطرنشان کرد: یکی از اهداف انجمن صنفی انیمیشن این است که به صنعتی شدن فعالیتهای پویانمایی کمک کند در این راستا انجمن صنفی از اعضا و تولیدکنندگان واقعی این حوزه حمایت میکند، این حمایتها شامل اعطای وام، ورود به شرکتهای دانشبنیان، ثبت حقوقی آثار و امکان استفاده از کلینیک کسب و کار خواهد بود.
نخستین رویداد رویازی پیجینگ انیمیشن ایران از 12 الی 16 اسفند ماه سال جاری، همزمان با یازدهمین جشنواره بین المللی پویانمایی تهران در مرکز آفرینشهای فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار میشود.
انتهای پیام/