دوره‌های تخصصی مدیریت بحران در استان گلستان برگزار می‌شود


دوره‌های تخصصی مدیریت بحران در استان گلستان برگزار می‌شود

مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان با بیان اینکه موثرترین و مهم‌ترین مولفه در مدیریت بحران پیشگیری و آمادگی است، گفت: دوره‌های تخصصی آموزشی استانی و منطقه‌ای مدیریت بحران در استان گلستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، مجتبی جمالی عصر امروز در همایش یک روزه آموزشی بحران مدیران شرق گلستان در سالن اجتماعات باشگاه فرهنگیان اظهارداشت: پیشگیری،آمادگی،مقابله، بازسازی و باسوادی فرایند مدیریت بحران است و موثرترین راه برای مدیریت بحران پیشگیری و آمادگی است. اجرای مانورها و تمرین‌ها بهترین مسیر در راه پیشگیری است.

وی افزود: در حوزه آمادگی آموزش شهروندان متاثر از بحران و مدیران متولی امر مدیریت بحران مهم‌ترین مولفه در حوزه آمادگی است.

مدیر کل مدیریت بحران گلستان بیان داشت: اگر امروز ما در مدیریت دچار خطا و ضعف هستیم به سبب کم‌توجهی سال‌های گذشته به امر آموزش است که سبب ایجاد مشکلاتی در مدیریت امروز شده است.

وی ادامه داد: آموزش زمینه‌ساز و مقدمه انجام کار درست است و ارائه کار محتوایی حاصل آموزش‌های انجام شده است.

جمالی گفت: در این دوره‌ها سعی می‌شود تا موضوعات به صورت کلی بیان شده و مدیران با توجه به کددهی و آدرس‌دهی موضوعات به دنبال تکمیل اطلاعات خود در این زمینه باشند.

وی یادآور شد: در کشورهای پیشرفته و کشورهایی که در مدیریت بحران‌های خود موفق بودند آموزش موثرترین مولفه مدیریت صحیح است و مدیران ارشد و غیره خود را از این آموزش ها محروم نمی کنند در صورتی که در ایران ما از این آموزش ها غافل ماندیم.

مدیرکل مدیریت بحران گلستان خاطرنشان کرد: ما آمادگی داریم تا دوره‌های تخصصی را به صورت استانی، منطقه ای و یا حتی شهرستانی در موردهای اختصاصی برگزار کنیم.

عبدالقدیر کریمی،معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس اظهارداشت: همایش آموزشی مدیریت بحران برای مدیران شرق گلستان با هدف تعمیم و تسری اقدامات پیشگیرانه و پیشگیری و آموزش ملاحظات و تمهیدات مقابله با بحران‌های اجتماعی برگزار شد.

وی افزود: همه مدیران و فرمانداران در حوزه مدیریتی خود باید اولویت‌ها،چالش‌ها و تهدیدات مسائل بحرانی شناخت کامل داشته و برنامه‌های مناسب برای مقابله و پیشگیری از حوادث را داشته باشند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس بیان داشت: یک سری از اقدامات قابل پیشگیری است و با آموزش و انتقال تجارب و اطلاعات بین مدیران می‌توان از برخی حوادث جلوگیری کرده و یا اقدامات پیشگیرانه انجام داد.

کریمی با اشاره به حادثه تلخ معدن زمستان یورت آزادشهر گفت: به نظر می‌رسد تشکیل ستاد فرعی و یا ستاد معین در کنار ستاد اصلی مدیریت بحران در شرق گلستان با هر اسم و یا در هر شهرستانی لازم و ضروری باشد.

وی افزود: ما آمادگی داریم تا با در اختیار گذاشتن زمین و برخی امکانات و تجهیزات این ستاد معین را به مرکزیت شرق در گنبدکاووس راه اندازی کنیم تا در زمان حوادثی مانند معدن زمستان یورت بتوانیم نیروی انسانی، تجهیزات و توان و بضاعت شرق گلستان در مدیریت بهتر حادثه پیش آمده را به کار گیریم.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon