اجرای طرح نسخه الکترونیکی در خراسان جنوبی آغاز شد

اجرای طرح نسخه الکترونیکی در خراسان جنوبی آغاز شد

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: طرح نسخه نویسی الکترونیکی از چند روز آینده از شهرستان بشرویه آغاز می‌شود و مردم با ارائه کد ملی می‌توانند در مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت از خدمات مورد نظر بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی ربابی در نشست خبری اظهار داشت: در زمینه پرداخت مطالبات بیمه سلامت در سال 97 بیش از 80 میلیارد تومان از این مطالبات پرداخت شد.

وی افزود: حدود 40 میلیارد تومان دیگر باقیمانده است که 15 درصد نسبت به مطالبات سال 96 کمتر است و بر اساس قوانین موجود عقب ماندگی در این زمینه در استان نداریم.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: مطالبات دانشگاه علوم پزشکی تا پایان شهریور 97 پرداخت شده و 70 درصد مطالبات مهر و آبان نیز پرداخت شده است.

اربابی افزود: مطالبات موسسات خصوصیتا پایان شهریور، مطالبات مطب پزشکان و داروخانه‌ها تا پایان آبان ماه پرداخت شده است.

وی بیان کرد: این امر با موافقت مقام معظم رهبری مبنی بر برداشت 15 میلیون یوروی از صندوق توسعه ملی برای پرداخت مطالبات بیمه سلامت عملی شد.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی اظهار داشت: حدود چهار هزار از اتباع بیگانه در خراسان جنوبی دفترچه بیمه سلامت دارند و در زمینه اجرای نظام ارجاع نیز از 14 سال پیش در صندوق بیمه روستائیان اجرا شده و برای اجرای آن در دیگر صندوق‌های بیمه در همه استان شهرستان سرایان به عنوان پایلوت انجام این کار در نظر گرفته شده است.

اربابی یاداور شد: سال آینده نظام ارجاع در همه استان اجرایی می‌شود تا مقدمه‌ای برای سطح بندی خدمات در شهرهای بزرگ استان مانند بیرجند باشد.

وی با بیان اینکه  با همکاری نیروهای مسلح و کمیته امداد بیش از 50 درصد از هم پوشانی‌ها در استان رفع شده است افزود: پیش‌بینی ما این بود که بیش از 60 هزار نفر در استان دارای بیش از یک دفترچه بیمه هستند و برای حل این مشکل در بانک جامع بیمه شدگان همه اطلاعات مربوط تجمیع شد تا در آینده هر ایرانی بیش از یک دفترچه بیمه نداشته باشد.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با اشاره به ضرورت اجرای نسخه نویسی الکترونیکی گفت: نسخه نویسی الکترونیکی از چند روز آینده از شهرستان بشرویه شروع می‌شود و مردم با ارائه کد ملی خود می‌توانند در مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت از خدمات مورد نظر بهره‌مند شوند.

اربابی گفت: از ابتدای اسفند ماه امسال مقدمات انجام این کار شروع و با دستگاه‌های مربوط در استان هماهنگی‌های لازم  انجام شده و نرم افزار مورد نظر به جامعه پزشکان خراسان جنوبی معرفی شد تا با اجرای نسخه الکترونیک منابع درست هدایت و از تجویز خدمات مازاد جلوگیری  شود.

وی با بیان اینکه  که بعد از بر طرف شدن نواقص احتمالی و زمانی که 99 درصد به کاربرد نرم افزار مورد نظر برسیم نسخه الکترونیکی در سال آینده در همه استان اجرا می‌شود افزود: در صورتی که سامانه مورد نظر با اشکالی مواجه شود مردم می‌توانند از نسخه کاغذی استفاده کنند.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی از کاهش 15 درصدی هزینه‌ها و مصارف در امسال خبر داد و گفت: این در حالی بوده که هیچ کس از دریافت خدمات محروم نشده و از این طریق از خدمات القایی و فاقد نیاز مردم نیز جلوگیری شده است.

اربابی افزود: بیش از 13 سال است که نظام ارجاع به صورت کاغذی و دستی در حال اجرا است اما نرم افزار مربوط به نظام ارجاع الکترونیک طراحی شده است.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon