مشهد| ریشه‌کنی فلج اطفال از اولویت‌های وزارت بهداشت است

مشهد| ریشه‌کنی فلج اطفال از اولویت‌های وزارت بهداشت است

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیماریابی سل و ویروس اچ.آی.وی، برنامه ریشه‌کنی فلج اطفال و ریشه‌کنی بیماری مالاریا طی دو سال از برنامه‌ها و اولویت‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال آینده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، علیرضا رئیسی ظهر امروز در همایش معاونان بهداشتی دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد اظهار داشت: دیابت و فشارخون از عوامل اصلی مرگ و میر شناخته شده‌اند و اگرچه اقدامات خوبی برای کنترل این بیماری‌ها در کشور انجام شده است اما راضی کننده نیست.

وی افزود: برای مقابله با بیماری‌های یاد شده علاوه بر اقدامات همیشگی باید برنامه ویژه‌ای اجرا شود که در همین راستا استقرار نظام مراقبت بیماری‌های غیر واگیردار از اولویت‌های مورد تاکید در سال آینده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیماریابی سل و ویروس اچ.آی.وی، برنامه ریشه‌کنی فلج اطفال و ریشه‌کنی بیماری مالاریا طی دو سال از برنامه‌ها و اولویت‌های دیگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال آینده است.

رئیسی گفت: آمادگی حوزه بهداشت برای عملیاتی شدن کامل نظام ارجاع و پرونده الکترونیک سلامت و نیز اجرای پیاده سازی اسناد بالا دستی مورد تاکید مقام معظم رهبری از دیگر اولویت‌های وزارت بهداشت در سال پیش رو است.

وی ادامه داد: وی بازنگری و اصلاح ساختار شبکه‌های بهداشت، ارتقای یکپارچه سامانه‌های پرونده الکترونیک سلامت سیب، ناب و سینا، پیشگیری و کنترل دخانیات، سنجش آفات و سموم در هشت محصول، پیشگیری و کنترل مسمومیت‌های الکلی، گسترش خدمات سلامت روانی و اجتماعی، توانمندسازی و راه اندازی تیم‌های کاهش آسیب اعتیاد، ارتقاء سلامت سالمندان، کاهش مرگ ومیر نوزادان، رشد و تکامل کودکان و پیشگیری از چاقی به ویژه در کودکان را از دیگر برنامه‌های سال حوزه ماموریت خود عنوان کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در قالب یکپارچه‌سازی سامانه‌های بهداشتی همپوشانی دو میلیون و 560 هزار دفترچه بیمه در سطح کشور از بین رفته است.

رئیسی با اشاره به لزوم برنامه‌های بهبود تغذیه در سطح کشور گفت: غنی‌سازی مواد غذایی با ویتامین D با توجه به کمبود این ویتامین در بین افراد جامعه، از اولویت‌ها و برنامه‌های وزارت بهداشت است که این غنی سازی در مواد غذایی شامل روغن، شیر و نان انجام می‌شود.

وی افزود: ارائه بسته‌های خدمات سلامت مانند مراقبت از بارداران و نوزادان و خدمات ایمن‌سازی و واکسیناسیون با توجه به تغییرات جمعیتی در بین ساکنان شهرها و روستاها، افزایش جمعیت و تغییر سبک زندگی طی 40 سال گذشته نیاز به بازنگری و اصلاح دارد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: روزانه 650 هزار نفردر سراسر کشور خدمات بهداشتی و درمانی دریافت می‌کنند که اگر ارائه یک خدمت اضافی در این زمینه حذف شود نقش مهمی در مدیریت هزینه‌ها و ارتقاء خدمات رسانی خواهد داشت.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon