پیگیری تسنیم نتیجه داد؛ برخی نواقص جاده گناباد به مرز دوغارون برطرف شد

پیگیری تسنیم نتیجه داد؛ برخی نواقص جاده گناباد به مرز دوغارون برطرف شد

با پیگیری‌های صورت گرفته، نواقص قسمتی از جاده گناباد به مرز دوغارون در محدود شهرستان گناباد رفع نقص شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، خبرگزاری تسنیم خراسان‌رضوی در مطلبی با عنوان «جاده باریک مسیر بجستان همچنان تلفات می‌گیرد؛ گوش شنوایی وجود ندارد» به این مطلب پرداخت که جاده گناباد به بجستان و گناباد به مرز دوغارون دچار نواقصی است که سبب شده میزان تصادفات در این جاده افزایش یابد.

بعد از گذشت دو ماه از انتشار این خبر؛ یونس ارشادی رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، از عملیات ایمن‌سازی، تسطیح و اصلاح‌ افتادگی شانه‌راه در محور گناباد ـ گیسور(دوغارون) خبر داد.

وی افزود: محور گناباد ـ گیسور ـ مرز دوغارون یکی از محورهای مواصلاتی شهرستان گناباد است که با مشخصات راه درجه یک روستایی ساخته شده و با طول کلی 60 کیلومتر محل اتصال شهرستان گناباد به پایانه‌مرزی دوغارون و روستاهای منطقه پسکلوت است.

ارشادی تصریح کرد: با توجه به عبور و مرور کامیون‌ها در این محور هر سال ترافیک آن در حال افزایش است که جهت ارتقا ایمنی و برحسب توان، وظایف و اعتبارات ابلاغی اقدامات مهمی از جمله اصلاح تابلوها، نصب علائم و تعویض تابلوهای سوخته و قدیمی، نصب تابلوهای مسیر نما در فواصل 100 متری، نصب سرعت‌گیر و تعمیر چراغ راهنما انجام شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان گناباد اظهار داشت: جهت مقابله با بحران بازگشایی و دریواسیون 80 مورد دهانه پل جهت هدایت آب‌های سطحی، بوته‌کنی، تسطیح و اصلاح افتادگی شانه‌راه به طول 60 کیلومتر طی 30 روز کاری و با 70 دستگاه ماشین‌آلات روز به انجام رسید.

 

ارشادی خاطرنشان کرد: تکمیل پروژه پل چهار دهانه باکسی سه‌متری روستای گیسور، زیرسازی و 300 متر آسفالت گرم اطراف پل، اجرای یک کیلومتر شیب یک به شش قسمتی از محور مذکور و لکه‌گیری به صورت مستمر، از دیگر اقدامات این اداره جهت کاهش خطرات و تصادفات در این محور بوده است.

تغییر کد محور گناباد مرز دوغارون

حمید بنایی؛ نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی نیز در زمینه این محور اظهار داشت: پس از یک و نیم سال کش و قوس‌های فراوان بالاخره محور گناباد_خواف که تاکنون به عنوان یکی از محورهای با کد مسیر روستایی شناخته می‌شد، دارای کد مسیر بین شهری شد و برای سال‌های آتی و به منظور کددار شدن ردیف اعتباری ملی در نوبت کمیسیون ماده 23 برنامه و بودجه کشور قرار گرفت.

وی افزود:  به لحاظ بار ترافیکی و وجود راه ارتباطی این مسیر به جنوب کشور و زیربناهای اقتصادی که وجود دارد، احداث این مسیر یکی از ملزومات ایجاد زیرساخت‌ها در منطقه بود که به لطف خدا رخ داد.

گزارش از یاسر سالاری

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon