لرستان| ۶۸۸ معتاد متجاهر در ۹ ماهه گذشته جمعآوری شد
شهردار خرمآباد با بیان اینکه ۶۸۸معتاد متجاهر در ۹ماه گذشته با همکاری نیروی انتظامی جمعآوری شد، گفت: آماده بهکارگیری بهبودیافتگان در شرکتهای خصوصی که با شهرداری قرارداد میبندند، هستیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، حمید رشیدی ظهر امروز در جلسه شورای مبارزه با موادمخدر لرستان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: شهرداری بر اساس شرح وظایفی که دارد با همکاری نیروی انتظامی در 9ماهه گذشته 688نفر از معتادان متجاهر را جمعآوری و تحویل کمپهای ترکاعتیاد دادهاست.
وی افزود: در بحث کودکان کار که در ستاد نوروزی هم وجود دارد آمادگی داریم با همکاری سازمان بهزیستی این کودکان را جمعآوری کنیم، چون تعداد کودکان کار در چهارراهها و میادین زیاد شدهاست.
شهردار خرمآباد عنوان کرد: آمادگی همکاری در بحث بهبودیافتگان موادمخدر با شرکتهای خصوصی که با ما قرار داد میبندند را داریم، بهشرطی که آموزشهای لازم را دیده باشند.
وی بیان کرد: پیشنهاد میدهیم که یک شرکت یا ان.جی.او برای بهبودیافتگان راهاندازی شود تا کارهای پیمانکاری را مستقیم و بدون تشریفات به آنها بدهیم و در حال حاضر شهرداری نیروهای موردنیاز خود را از بنیاد حامین یا اداره کل زندانها با همکاری دادستان بهکار میگیرد.
رشیدی گفت: اگر یک شرکت بهطور رسمی توسط اداره بهزیستی و یا اداره کل زندانها تأسیس شود ما آمادهی همکاری با آنها خواهیم بود.
کوروش ساکی نیز در این جلسه اظهار داشت: برگشت معتادان به جامعه در کل دنیا بین 10تا 15درصد است، چون علت گرفتاری به موادمخدر بسیار متفاوت بوده و جوامع نمیتوانند همهی دلایل گرایش افراد به آن را برطرف کنند، در نتیجه امروز به این نتیجه رسیدند که باید بین 80تا 90درصد عملیات خودمان را صرف پیشگیری کنیم.
وی افزود: باید آموزشها به مردم را از دبیرستانها، ادارات و جوامع شروع کنیم و حامل این پیام باشیم که افراد حتی برای یکبار هم که شده مصرف مواد مخدر را تجربه نکنند، چون بازگشت به جامعه سالم بسیار بعید خواهد بود.
رئیس دانشگاه علومپزشکی لرستان عنوان کرد: در کاهش عرضه موادمخدر در دنیا نمونه هستیم و همچنین نیروی انتظامی ما نیز شهدایی را در این راه تقدیم کرده، بهطوریکه در دنیا نمونه ندارد؛ هیچ کشوری بهاندازهی کشور ما پای کار نبوده، ولی کاهش تقاضا بحث مهمیست که باید در این راه تلاش کنیم.
وی بیان کرد: کسانی که از کمپهای ترکاعتیاد مرخص میشوند و تحتدرمان قرار میگیرند باید داروی رایگان در اختیارشان قرار دهیم، ولی یکی از عوارض داروی رایگان این است که بهدلیل مسائل اقتصادی که معتادان دارند این داروها را میفروشند و خودشان به نوعی قاچاقچی این داروها میشوند، بههمین دلیل ما مجبور هستیم این داروها را بهصورت محدود و جزئی در اختیارشان قرار دهیم؛ همچنین تا آخر امسال چهار مرکز برای دسترسی بیشتر به دارو در اختیار معتادان قرار داده میشود.
انتهای پیام/ن