تهیهکننده «تازهشو»: سیما با پررنگشدن اسپانسرها، تلویزیون خصوصی شده است
محمد احتشامی تهیهکننده برنامه تلویزیونی «تازهشو» گفت: سیما این روزها مانند تلویزیونهای خصوصی دنبال اسپانسر است و کمتر به موقعیتهای اصیل توجه میکند؛ ما اقوام و آداب و رسوم ایرانی را به تلویزیون میآوریم.
به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، «تازهشو» عنوان جدید یک برنامه تلویزیونی است که از بیست و پنجم اسفندماه تا بیست و پنجم فروردینماه به مدت 25 دقیقه روی آنتن شبکه دو سیما خواهد رفت. به گفته محمد احتشام تهیهکننده این کار قرار است گروه «تازهشو» بعد از پخش نوروزی، فصل دوم این برنامه را در اردیبهشتماه تولید کند. «تازهشو» دارای آیتمهایی چون نمایش، موسیقی نواحی، دوربین مخفی، طنز آرام آرام به مباحث آموزشی و فنی هم میپردازد. در فصل دوم پررنگتر بر روی اقوام و آداب و رسوم تمرکز میکند واین اتفاق در قالب جشنوارهای و تایم 45 دقیقه، میافتد.
عرفان احتشام که پیش از برنامه «تازهشو» کارگردانی «مستند مرضیه هاشمی» را بر عهده داشت در باره این برنامه تلویزیونی گفت: در ابتدا باید به این موضوع اشاره کنم که ما در تازه شو قصد داریم حال مردم را تغییر داده و کمی بیننده را از حال و هوای تحریمها و سختیها بیرون بیاورد. باید گفت کلیشه در این برنامه دیده نخواهد شد و تازه شو از شعار زدگی فاصله خواهد داشت سعی شده است این برنامه تعاملی باشد و با مخاطبان ارتباط داشته باشیم.
احتشام افزود: در این برنامه مخاطب شاهد آیتم نمایشی و انیمیشن خواهد بود و تیم تولید تازه شو سعی کردند در همه این آیتم ها به مردم شادی تزریق کنند. جدا از بحث محتوایی، بحث فرمی این برنامه است و ما در تازه شو تلاش کردیم که تازه شو از فضای تلویزیونی بیرون بیاید و مخاطب کار جدیدی را از تلویزیون ببیند. سرپرست نویسندگان این برنامه « امیر قاسمی» است و نویسندگان تازه شو همگی تلاش کردند که آیتم های طنز خیلی ریشه دار و با مفهومی بنویسند.
تازهشو دید سیاسی ندارد
«مسعود محمدی» یکی از تهیهکنندگان این برنامه عنوان کرد: برنامه تلویزیونی تازهشو اصلا دید سیاسی ندارد و نخواهد داشت، همه مخاطبان سیما با هر طرز فکری میتوانند بیننده برنامه ما باشد. چرا که ما آرامآرام به سراغ آموزش مسائل فنی میرویم که مخاطبین ما مبتلا به هستند و نمیدانند باید چگونه با این اتفاقات مواجهه داشته باشند. به همینخاطر از یک ربات به نام «زود کمک» هم رونمایی خواهیم کرد که او به کمک کارشناسی و ارتقاء فنی مخاطب میرود. تا به حال چنین افزودنیهای آموزشی و کارشناسی به مخاطب القاء نشده و ما جلوی یکسری هزینههای بیموردی که مخاطب از روی ندانستن و اشراف نداشتن نسبت به مسائل فنی انجام میدهد جلوگیری کنیم.
«محمد احتشامی» دیگر تهیه کننده این برنامه نیز با تایید این موضوع اظهار داد: ما در تازهشو سیاهنمایی نداریم، در بخش نمایش مخاطب فضای طنز خواهد دید، موضوع آیتمها بحثهای روز است و ما در تازهشو بخشهای محلی و اقوام نیز خواهیم داشت که به اقوام ایرانی بپردازد.
این تهیهکننده درباره دلیل انتخاب یککارگردان جوان و تازه کار گفت: یکی از دلایل انتخاب عرفان احتشام به عنوان کارگردان جوانگرایی بود، بهتر است کمی به جوانها اعتماد کنیم اگر قصد داریم کاری تازه بسازیم.
احتشام که تاکنون تولید 98 برنامه تلویزیونی را در کارنامه کاری خود دارد گفت: ما قصد نداریم کپی کار کنیم و این برنامه مدل اصلی ندارد، مطمئنا قسمت اول این برنامه شاد ضعیفتر از قسمتهای بعدی خواهد بود چون نیاز است که بازخوردها را ببینیم. تازهشو تیم کارگردانی دهه هفتادی دارد و باید دید مخاطبان چه نظری درباره با یک تیم جوان دارد.
لوکیشنهایی که زنده هستند
احتشام با اشاره به اینکه در تازهشو از دکورهای زنده و واقعی استفاده شده است گفت: تازهشو دکوری شبیه به دیگر برنامههایی که این روزها روی آنتن سیماست ندارد. عملکرد این روزهای سیما به گونهای است که انگار یک تلویزیون خصوصی است و اسپانسر و سرمایهگذار برای تلویزیون مهم است به همین خاطر ما در تازهشو سعی کردیم یک قدم به سمت فرهنگ برویم و فقط دغدغه آنتن نداشته باشیم به خاطرهمین لوکیشنهای چون دبیرالملک و خانه کاظمی را انتخاب کردیم و حتی به حمام نواب سر زدیم اما نه با دیدگاه قدیمی بلکه از دریچه نگاه دهه هفتادیها با این فرهنگها پرداختیم.
سلبریتیها پاسخگو میشوند
احتشام تهیهکننده «تازهشو» در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری تسنیم مبنی بر نوع حضور سلبریتیها گفت: ما 50 سوال جدید که تا به حال سلبریتیهای ما چه ورزشی، چه هنری، چه اجتماعی و چه سیاسی به آنها پاسخ ندادهاند را طراحی کردیم ولی تنها 5 دقیقه فرصت دارند به این سوالات پاسخ دهند. البته ناگفته نماند گفتهام و باز هم میگویم ما سیاسی نیستیم و فارغ از گروهبندیهای سیاسی با چهرههای سیاسی در «تازهشو» گفتگو میکنیم. یعنی مثلاً با آذریجهرمی وزیر ارتباطات درباره مسائل شخصیشان گفتگو میکنیم و به مسائل سیاسیشان کاری نداریم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ما نخواستیم دوباره یک سلبریتی روی آنتن ببریم فارغ از این فضاها ورود کردهایم. با یک کار پرآیتم و متنوع به تلویزیون میآییم چون پیش از ما یکسری کارهایی انجام شده و اگر قرار باشد دوباره تکرار شوند هیچ خاصیت و تازگی برای مخاطب نخواهند داشت. ما با یکسری جوان و ایدههای نو دنبال استفاده بیشتر مخاطب از محتوا هستیم. سلبریتیها هم سوالاتی را جواب میدهند که تا به حال از آنها نشده و کار تکراری و کلیشهای را دوباره مخاطب نبیند.
انتهای پیام/