داورزنی: بالغ بر ۱۵۰۰ باشگاه پلمب شده‌اند/ ریشه دوپینگ در باشگاه‌ها است

داورزنی: بالغ بر 1500 باشگاه پلمب شده‌اند/ ریشه دوپینگ در باشگاه‌ها است

مراسم اعطای تندیس ملی باشگاه‌داری در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، اولین آیین اعطای تندیس ملی باشگاه‌داری بعدازظهر امروز در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

در این مراسم محمدرضا داورزنی معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، عبدالله احمدی معاون فرهنگی و همگانی وزارت ورزش، افشین داوری سرپرست فدراسیون والیبال و مسئولان دانشگاه تهران از جمله مدیرکل تربیت بدنی این دانشگاه حضور داشتند.

داورزنی در این مراسم اظهار داشت: یکی از بحث‌های جدی ما در ورزش کشور بحث ساختار است. در حوزه باشگاه‌داری حدود سه میلیون نفر فعالیت و ورزش می‌کنند و نقش عمده‌ای در سلامتی و سالم سازی جامعه دارند. همچنین باید توجه جدی به موضوع باشگاه‌های بدنسازی شود. باشگاه فقط تیم‌های حاضر در لیگ برتر نیستند. نزدیک به چهار هزار میلیارد تومان در حوزه باشگاه‌داری برای 22 هزار باشگاه سرمایه‌گذاری شده است. برای اینکه سروسامان به این وضعیت بدهیم، کارهایی انجام شد.

وی تاکید کرد: بحث مکمل‌های آلوده بسیار خطرناک است و عملا سه میلیون نفر در خطر این موضوع هستند که باید دقت کنیم. به همین دلیل دوستان در وزارت ورزش و دانشگاه تهران بنا بر ضرورت این موضوع باشگاه‌داری، اقداماتی انجام دادند. اگر فرق بین باشگاه‌های خوب و بد نباشد، شرایط خوبی رقم نمی‌خورد و ما توجه جدی به این موضوع داشته باشیم.

داورزنی گفت: ما برای حراست از باشگاه‌های خوب، تعداد زیادی از باشگاه‌ها پلمب شدند و برخی دیگر نیز تذکر گرفتند. موضوع تندیس ملی باشگاه‌داری هم نشان دهنده ضرورت اهمیت دادن به این موضوع است که اگر توجه نکنیم، این یک تهدید جدی برای جامعه خواهد بود.

وی افزود: بررسی‌های ما نشان می‌دهد که تعداد زیادی از ورزشکاران ملی‌پوشی که دوپینگ می‌کنند، ریشه این موضوع در باشگاه‌ها است. همچنین در خیلی از باشگاه‌های بدنسازی معضلاتی داریم که بسیار خطرناک است. خیلی از نفراتی که دوپینگ کرده‌اند، مشخص شده که این اتفاق در باشگاه‌ها رخ داده است. برخی رشته‌ها مرتبا در معرض تهدید دوپینگ هستند که می‌توان به کشتی، وزنه برداری و دوچرخه‌سواری اشاره کرد. به همین دلیل در نظر گرفته شد که به این موضوع توجه جدی شود و یک تندیس ملی به باشگاه‌های استاندارد اعطا شود. تلاش می‌کنیم هر ساله وضعیت باشگاه‌ها بررسی شود و قطعا با باشگاه‌هایی که به دنبال سلامت مردم نباشند و فقط به بیزینس فکر کنند، برخورد می‌کنیم.

داورزنی گفت: از این بیست و دو هزار باشگاه‌ها فقط دو درصد دولتی هستند و بقیه خصوصی هستند. رسالت دولتی‌ها سنگین‌تر است و باید آیتم‌ها را رعایت کنند. فقط پروانه‌ای برای یک باشگاه صادر می‌شود، مردم به آن اعتماد می‌کنند، یعنی این تصور را دارند که همه چیز استاندارد است. تعدادی از قهرمانان ملی در اوج دوران ورزشی آسیب‌هایی دیدند که مجبور به خداحافظی شدند. حتی کم این موضوع و آسیب‌های مربوط به دوپینگ هم زیاد است و قطعا با هیچ باشگاهی که رعایت استانداردها را نکند، مماشات نخواهد شد.

وی تصریح کرد: بالغ بر هزار و پانصد باشگاه پلمب شده‌اند. البته فقط ما نظارت نمی‌کنیم، بلکه اداره اماکن و وزارت بهداشت هم نظارت دارند. ما باشگاه‌هایی داریم که به نام یک قهرمان تاسیس می‌شود، ولی آن قهرمان در طول سال فقط یکی دوبار مراجعه می‌کند و در جریان اتفاقات آن باشگاه نیست. اقبال خانواده‌ها پس از موفقیت این رشته در سطح جهان بیشتر می‌شود و این وظیفه ما را سنگین تر می‌کند، چون باید توجه بیشتری به رعایت اصول شود.

وی تاکید کرد: نکته محوری ما داشتن معیار است. هم اکنون در دنیا می‌بینید که در بسیاری کشورها، باشگاه‌های بدنسازی ایجاد شده است. این معیارها باعث می‌شود که یک الگوی خوب ایجاد شود. همچنین به تجربیات سایر کشورها نیز توجه می‌کنیم و از تجربیات آنها بهره می‌بریم. پیوند اساتید علمی با ورزشکاران بسیار مهم است، اما نکته مهمتر آن سه میلیون نفری هستند که به صورت عمومی ورزش می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در این نشست اعلام شد که مراسم اهدای تندیس‌ها به باشگاه‌های برتر روز 29 فروردین و پس از بررسی‌های لازم برگزار خواهد شد.



انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon