تکمیل پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) اراک نیازمند ۱۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار است
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه بیماریهای قلبی و عروقی شایعترین عوامل مرگ و میر در استان مرکزی است گفت: تکمیل پروژه بیمارستان ولیعصر(عج) اراک نیازمند ۱۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار است.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدمحمد جمالیان ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به ستاد اطلاعرسانی خدمات و سلامت نوروزی اظهار داشت: در دورهای هستیم که دشمن تمام تلاش خود را برای ایجاد ناامیدی انجام میدهد و اگر مسئولان هوشیار نباشند ضربه بزرگی وارد میشود، در بحث بهداشت و درمان اتفاقات بسیاری خوبی افتاده که کمتر میتوان آن را انکار کرد.
وی افزود: در برخی از موارد مشاهده میکنیم که یک اتفاق ناگوار بسیار پررنگ در فضای مجازی منتشر میشود در حالی که خدمات مطلوب بسیاری که تاکنون انجام شده کمرنگ بوده و نادیده گرفته میشود، این امر سبب ایجاد ناامیدی میشود، نقش رسانهها در این قسمت بسیار پررنگ بوده و میتواند کمک کننده باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: نقاط ضعف و کمبودهایی وجود دارد اما موفقیتهای بسیاری داشتیم، هم اکنون وضعیت قابل قبولی علیرغم کمبود نیروی انسانی و بودجهای داریم، معوقات پرسنل پرداخت نشده اما آنها با تعهد مشغول ارائه خدمات به مردم هستند.
در تعطیلات نوروز 25 درصد از ظرفیت درمانی بخش خصوصی استفاده میشود
جمالیان بیان کرد: در زمینه چهارشنبه سوری و تعطیلات نوروزی جلسات برگزار و موارد بررسی شده، در تعطیلات نوروز 25 درصد از ظرفیت بخش خصوصی استفاده میشود، طی دو هفته آخر سال در تاریخهای 29 و 22 اسفند ماه آمادگی لازم برای ارائه خدمات کافی به موارد چهارشنبه سوری داریم.
وی با اشاره به مطالبات بیمهای عنوان کرد: در سطح کشور سیاستگذاران برنامههای را مصوب میکنند که ما ملزم به اجرای آن هستیم، در بحث بیمه وزارت بهداشت کمترین دخالت را دارد، امسال برای مدیریت یک سری از اقلام دارویی که بدون تجویز پزشک میتوان از داروخانهها تهیه کرد را از لیست داروهای تحت پوشش بیمه خارج کردند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: این مهم سبب نارضایتی مردم شد اما مصرف داروهای خودسرانه مثل آنتیبیوتیک که تهدید جدیدی برای کشور است را میتواند کمتر کند.
هنوز موفق به دریافت وام 50 میلیارد تومانی نشدهایم
جمالیان با اشاره به روند ساخت بیمارستان ولیعصر(عج) گفت: ساخت این بیمارستان از مطالبات جدی و به حق مردم استان و خود دانشگاه است، مدتی ساخت و ساز آن مقداری کند شد، در زمینه دریافت 50 میلیارد تومان از بانک ملت مشکلاتی وجود داشت که هنوز موفق به دریافت آن نشدهایم اما هم اکنون خوابگاه حضرت معصومه(س) را در رهن بانک قرار دادهایم تا بتوانیم قبل از سال جدید آن را دریافت کنیم.
برای تکمیل بیمارستان ولیعصر(عج) به 140 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم
وی اضافه کرد: این وام را ما دریافت شده دانسته و مناقصه آسانسورها را برگزار کردهایم، بیمارستان 16 آسانسور با اعتبار 18 میلیارد تومان نیاز دارد، در بحث تاسیسات هم با کارخانه ماشینسازی مذاکراتی انجام شده، برای تکمیل این بیمارستان به 140 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: با تامین این اعتبار ساخت این بیمارستان برای سه ماه نخست سال 99 تکمیل میشود، 50 میلیارد تومان از محل وام بانکی، 50 میلیارد تومان وزارتخانه تخصیص میدهد و 40 میلیارد باقی مانده را هم باید از محلهای دیگر تهیه کنیم.
بیماریهای قلبی و عروقی شایعترین عوامل مرگ و میر در استان مرکزی است
جمالیان با اشاره به شایعترین عوامل مرگ و میر در استان مرکزی گفت: بیماریهای قلبی و عروقی، سکته مغزی شایعترین عامل مرگومیر در استان است، به تناسب سن سومین و چهارمین عامل مرگ و میر متفاوت است به گونهی که در سنین زیر 40 سال سومین عامل حوادث ترافیکی و سپس سرطان و در سنین بالای 40 سال سومین عامل سرطان و سپس حوادث ترافیکی است.
در بیمارستان ولیعصر(عج) کلینیک چاقی راهاندازی شد
وی ادامه داد: چاقی یکی از عوامل مهم بیماری قلبی و عروقی است، در بیمارستان ولیعصر(عج) کلینیک چاقی راهاندازی شد تمام تلاش خود را برای افتتاح بیمارستان خییرساز زنان و زایمان در سال 98 میکنیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کردک بحث آلایندههای هوای شهر جز برنامههای علوم پزشکی بوده و معاونت پژوهشی دانشگاه در حال بررسی و انجام پروژهای در سال 98 است.
کلینیک تخصصی طب سنتی با تعرفه دولتی در اراک راهاندازی میشود
جمالیان با اشاره به راهاندازی کلینیک طبسنتی در اراک گفت: سال 98 کلینیک تخصصی طب سنتی با تعرفه دولتی در اراک راهاندازی میشود.
وی با اشاره به مشکلات حوزه علوم پزشکی بیان کرد: هم اکنون 9 ماه است که اضافهکاری پرستاران و کارانه یک سال پزشکان پرداخت نشده است.
انتهای پیام/ ع