استاندار زنجان: هدف تشکیل کانون‌های سلامت محله احصای مشکلات بهداشتی مردم است


استاندار زنجان: هدف تشکیل کانون‌های سلامت محله احصای مشکلات بهداشتی مردم است

استاندار زنجان هدف تشکیل کانون های سلامت محله را احصا مشکلات مردم در حوزه بهداشت عنوان کرد و گفت: مسائل ابتدا به مدیران محلی و سپس به مدیران رده های بالاتر و در نهایت در صورت حل نشدن به مدیران ملی ارجاع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، فتح‌اله حقیقی امروز در نهمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان فرا رسیدن روز درخت کاری و منابع طبیعی را تبریک گفت و اظهار داشت: در دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم توسعه صنعتی بسیار شدید شده است، آب مناطق مخصوصا مناطق ما کاهش یافته و خاک دچار فرسایش شده است و آپارتمان نشینی به اوج خود رسیده که تمام این‌ها نیازمند توجه جدی به منابع طبیعی است.

وی حفاظت از منابع طبیعی را یک وظیفه ملی و دینی عنوان کرد و اظهار داشت: سالانه اقدام به کاشت هزاران اصله درخت می‌شود اما در برخی موارد اقدام به قطع درختان 100 ساله می‌شود.

استاندار زنجان در رابطه با پیرامون مسائل مطرح شده در جلسه ابراز کرد: باید در امر بهداشت و سلامت کارهای مهم و اساسی صورت گیرد.

وی از معرفی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری طی شنبه هفته آینده خبر داد و خاطر نشان کرد: رئیس کارگروه امنیت غذایی با توانمندی‌هایی که در سطح مدیریت ملی داشته است می‌تواند موضوع سلامت را به صورت جدی پیش ببرد.

حقیقی تصریح کرد: واقعیت بهداشت و درمان امروز با دیروز متفاوت است زیرا طی دهه‌های گذشته هدف کاهش بیماری‌های واگیردار بود که با وجود پزشکان ماهر در کشور این بیماری‌ها کاملا مهار شد و از این بابت هیچ مشکلی حتی در روستاها نداریم.

وی مشکل امروزی را بیماری‌های غیرواگیر عنوان کرد و افزود: در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر علاوه بر حوزه بهداشت که سهم 25 درصدی دارد خود مردم سهم بیشتری دارند.

استاندار زنجان خاطر‌نشان کرد: علاوه بر وزرات بهداشت سایر مدیران نیز در کاهش بیماری‌های غیر واگیر سهیم است چرا که باید غذای سالم تحویل مردم دهیم. با وصل شدن این سه زنجیره اگر سیستم‌ها بتوانند استانداردسازی کنند مشکلات کمتر شده و مشکلات دانشگاه علوم پزشکی نیز کمتر می‌شود و علم پزشکی به مسائل دیگری می‌پردازد.

حقیقی هدف تشکیل کانون‌های سلامت محله را احصا مشکلات مردم در حوزه بهداشت عنوان کرد و گفت: مسائل ابتدا به مدیران محلی و سپس به مدیران رده‌های بالاتر و در نهایت در صورت حل نشدن به مدیران ملی ارجاع می‌شود.

وی به آموزش نمایندگان مردم در حوزه بهداشت اشاره کرد و گفت: همه فرمانداران و بخشداران اگر بتوانند زمینه لازم برای آموزش دهیاران روستاها فراهم کنند ما نیز آمادگی لازم برای همکاری داریم‌.

استاندار زنجان به اقداماتی که باید در چهارشنبه آخر سال انجام گیرد اشاره و اطلاع‌رسانی خبرنگاران و صدا و سیما را مهم و تاثیرگذار عنوان کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی باید اطلاع رسانی جامعی انجام دهد و شهرداری نیز باید در این راستا برنامه‌های لازم را اتخاذ کند.

حقیقی در ارتباط با توزیع نشدن شیر در مدارس گفت: شاید امکان توزیع شیر در همه مدارس وجود نداشته باشد اما می‌توان حداقل در برخی از مدارس همانند مدارس شبانه روزی توزیع شیر را انجام داد.

وی موضوع مبارزه با مصرف دخانیت و قلیان را وظیفه دستگاه‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: این موضوع نمی‌تواند توسط یک دستگاه سامان‌دهی شود همه ما وظیفه داریم با هماهنگی هم مسائل را حل کنیم.

استاندار زنجان نقش خانواده‌ها را نیز در امر مبارزه با مصرف دخانیات مهم عنوان کرد و گفت: اگر خانواده‌ها مواظبت نمایند هم خانواده و هم جامعه نجات یافته است از طرفی حوزه هنر، ورزش، ارشاد نیز باید در این امور فعال باشند و نهادهای خدمات‌رسان شهرداری نیز باید مناسب باشد.

انتهای پیام/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon