بیرجند| ظرفیت دینی و اسلامی وقف برای کنترل آسیبهای اجتماعی استفاده شود
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی با تأکید بر استفاده از ظرفیت وقف برای اشتغال و تامین معیشت خانوادههای معتادان گفت: ظرفیت دینی و اسلامی وقف باید برای کنترل آسیبهای اجتماعی استفاده شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدرضا شیبانی صبح امروز در همایش ترویج وقف برای پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیبهای اجتماعی خراسان جنوبی اظهار داشت: پیشگیری از آسیب اجتماعی یک ضرورت است و برای مقابله با این موضوع میدانی باید مصاحبه چهره به چهره با فرد آسیب دیده داشته باشیم.
وی با بیان اینکه باید شرایط و محیط فرد آسیب دیده را درک کنیم و ببینیم چه شد که به این راه کشیده شد افزود: هیچ جامعهای مبرا از آسیب نیست اما شناسایی خانوادههای پرآسیب هدفی است که تیم مبارزه با آسیبهای اجتماعی دنبال میکند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی گفت: باید توجه داشته باشیم که سوانحی برای همنوعان و همشهریان اتفاق میافتد و وقتی پیرمرد و پیرزنی را میبینیم که در زبالهها دنبال غذا است باید او را مصدوم چند آسیب اجتماعی ببینیم.
شیبان بیان کرد: اجتماع پیچیده کنونی سرشار از عوامل آسیب زاست و تعجبی ندارد که روزانه شاهد افزایش آسیب دیدگان و مجروحین اجتماعی باشیم و باید آنها را مانند مصدومان سوانح جادهای مستحق کمک بدانیم.
نیات موقوفات بر اساس نیاز روز باشد
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی نیز در این همایش گفت: اگر انسان سنت حسنهای را برقرار کرده باشد و کار خوبی را بنا نهاده باشد تا زمانی که باشد خیر او برقرار خواهد بود و اگر انسان کار شری را انجام داده باشد و به دیگران آموزش داده باشد برای او دیگر حسنه نیست.
بخشیپور اظهار داشت: اگر انسان فرند صالحی داشته باشد و فرزند او وقف و صدقه جاریه است و باید با وقف کردن آخرت را برای خود آباد کنیم.
وی خاطرنشان کرد: در گذشته موقوفات زیاد مشاورهای نبود و هرچه خودشان تشخیص میدادند مینوشتند و خیلی از اراضی موقوفه متروکه شده چون واقف اجازه نداده و نمیتوانند تبدیل به احسن کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی گفت: از ابتدای محرم تا پایان صفر 90 درصد موقوفات اطعام و عزاداری است اما جامعه خیلی توجه نکرده و امروز سفارش رهبری است که نیات موقوفات بر اساس نیاز روز باشد.
انتهای پیام/ن