همایش «حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی» در بویراحمد برگزار شد+تصاویر
کارگاه آموزشی «حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی» با همکاری دهکده فرهنگی هنری جام جم برای پرسنل و دانش آموزان تمامی مقاطع مدارس آموزش و پرورش منطقه مارگون برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، کارگاه آموزشی «حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی» در راستای اهداف آموزش مسائل محیط زیستی در مدارس و با همکاری دهکده فرهنگی هنری جام جم برای پرسنل و دانش آموزان تمامی مقاطع مدارس آموزش و پرورش منطقه مارگون برگزار شد.
مدرس کارگاه آموزشی «حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی» گفت: یکی از ابزارهای مهم در برخورداری متوازن از نعمات محیط زیستی استفاده از تکنولوژی نوین و آموزشهای روزآمد مرتبط است، زیرا حفاظت علمی و برخورداری متناسب از فرصتهای محیط زیست یکی از اهداف مهم توسعه پایدار است.
رضا فقاهتی افزود: سیاستگذاریها و برنامه ریزیهای مختلف جوامع انسانی برای رسیدن به توسعه پایدار، زمانی جامه عمل و توفیق میپوشد که ساختارهای فرهنگی و آموزشی لازم پایه ریزی شده باشد و تنها در این حالت است که میتوان انتظار داشت منابع و هزینههای انسانی و مادی، منجر به تحقق اهداف و نتایج مورد انتظار سیاستگذاران و برنامه ریزان شود.
وی تصریح کرد: در دورانی که ما زندگی میکنیم، جامعه بشری دچار بحران زیست محیطی شده است و رابطه انسان و طبیعت از آغاز خلقت تاکنون هیچ وقت به اندازه امروز نگرا ن کننده و تهدیدآمیز نبوده است.
فقاهتی با اشاره به اینکه دانشمندان پیوسته در حال بررسی ریشهها، علل، عوامل و راه حلهای این بحران هستند، ادامه داد: گسترش جوامع انسانی و توسعه شهرنشینی موجب پیدایش پدیدههایی چون تخریب و آلودگی محیط زیست شده است.
وی خاطرنشان کرد: امروزه توجه به حفظ محیط زیست باید به شکل یک فرهنگ مدرن هر روزه و مستمر شود که این امر نیازمند توجه ارزشمند بیشتر و جدی تری است.
فقاهتی بال اشاره به اینکه بی تردید حفاظت از محیط زیست یکی از نگرانیهای اساسی جوامع است، بیان کرد: در پی افزایش جمعیت و به دنبال آن افزایش نیازهای اولیه و در نتیجه آن تخریب و دگرگونی هر چه بیشتر تنوع زیستی گسترش روز افزون آلودگیها باعث کاهش محیط زیست شده که توجه لازم و مبرم را میطلبد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه نسبت به گذشته هم اکنون علم و آگاهی انسان افزایش یافته باید به ارزش واقعی طبیعت و محیط زیست پی ببرد و ضرورت حفاظت جدی از آن افزایش یابد.
فقاهتی با بیان اینکه حفاظت از محیط زیست نه تنها به عنوان جزء تفکیک ناپذیر توسعه پایدار بلکه به عنوان ارزش بنیادین مورد نیاز نسل امروز و نسلهای آتی مورد پذیرش و تاکید قرار گرفته است، افزود: مصادیق ناپایداری همانند استفاده نامناسب از انرژی و یا انرژیهای نامناسب، بهره برداری و تخریب بی رویه منابع پایه، فقر، افزایش جمعیت، الگوهای نامعقول تولید و مصرف، افزایش آلودگی ها و ... عمدتاً مشکلات محیط زیست نیز محسوب میشوند و ناگزیر حفاظت محیط زیست و توسعه پایدار اهمیت روزافزون مییابد.
انتهای پیام/ن