اجرای برنامههای فرهنگی در کردستان نیازمند تخصیص اعتبارات است
در نود و ششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان مطرح شد که اجرای برنامههای فرهنگی در کردستان نیازمند اعتبار است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، جلال قلعهشاخانی عصر امروز در نود و ششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان که با موضوع بررسی راهکارهای اصلاح الگوی مصرف با گرامیداشت سالروز تاسیس کانونهای مساجد اظهار داشت: ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد در 18 اسفند سال 71 بنا مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در راستای احیا کارکرهای مختلف مساجد شکل گرفت.
وی با بیان اینکه مساجد در طول تاریخ علاوه بر کارکرد عبادی، کارکردهای مختلف زیادی داشتهاند گفت: در حال حاضر 572 کانون فرهنگی هنری در مساجد کردستان با حمایت و نظارت ائمه جماعات فعالیت میکنند و توانستهاند منشاء اثرات و خدمات ماندگاری باشند.
مدیرکل ارشاد کردستان با اشاره به تشکیل و فعالیت کمیسیونها و کارگروههای فرهنگی این شورا تصریح کرد: در همین راستا کارگروههای مختلف در حوزه ترافیک، فرهنگ مصرف، فضای مجازی و آسیبهای اجتماعی فعال شدهاند و جلسات آنها ذیل شورای فرهنگ عمومی استان بهصورت مرتب و منظم با حضور کارشناسان و اساتید مرتبط برگزار میشود.
وی برگزاری همایش سواد رسانهای با حضور مقامات ارشد استانی و فعالان فضای مجازی و همایش سبک زندگی ایرانی اسلامی با تاکید بر صله رحم با حضور کارشناسان دینی، مذهبی و روانشناسی را از دیگر اقدامات دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان در یک ماه اخیر برشمرد.
قلعهشاخانی با تاکید بر اینکه بررسی مسائل فرهنگی در دستورکار شورای فرهنگ عمومی است، افزود: در همین راستا در حوزه فرهنگ مصرف چهار کارگروه ویژه شامل کارگروه بانوان و خانواده، کارگروه فرهنگ تغذیه با حضور اساتید مرتبط، کارگروه فرهنگ اقتصاد مصرف و یک جلسه ویژه با حضور مسئولان استان تشکیل شده است.
بودجه شورای فرهنگ عمومی بانه کفاف برگزاری برنامهها را نمیکند
امام جمعه بانه نیز در این جلسه با بیان اینکه برگزاری ویژه برنامههای متناسب با فرهنگ عمومی جامعه نیازمند اعتبارات بیشتری است، اظهار داشت: بودجه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان جوابگوی اجرای برنامهها و مصوبات شورا نیست.
ماموستا عبدالله حیدری با بیان اینکه انجام امورات فرهنگی «جدیت، کوشش، تلاش و اعتبار» میخواهد، افزود: باید برای توسعه فرهنگ عمومی اعتبارات بیشتری به شورای فرهنگ عمومی شهرستانها اختصاص یابد تا بلکه بهتر و بیشتر بتوانیم به مردم، انقلاب و نظام خدمت کنیم.
رئیس اداره ارشاد بانه با اشاره به جمعیت 158 هزار نفری این شهرستان اظهار داشت: 115 هزار نفر از این جمعیت در شهرها و 43 هزار نفر از جمعیت بانه ساکن روستاها هستند.
حمیدرضا خوشبخت، تعداد مساجد این شهرستان را 202 مسجد اعلام کرد و افزود: مردم این دیار از قدیمالایام به اختیارالدینی مشهور بودهاند و همواره در حوزه دین و کارهای دینی پیش قدم بودهاند.
وی با اشاره به برگزاری 51 جلسه شورای فرهنگ عمومی در این شهرستان عنوان کرد: در سالجاری هفت جلسه شورای فرهنگ عمومی با 13 دستور کار و 35 مصوبه برگزار شده است.
خوشبخت خاطرنشان کرد: بررسی وضعیت خانههای استیجاری بانه، تبلیغ فرهنگ دینی در فضای مجازی، راهکارهای تقویت نهاد خانواده، پدیده طلاق عاطفی، وضعیت بازار و نظارت بیشتر بر فروشندگان، بررسی مناسبتهای دینی و مذهبی و لزوم برگزاری ویژه برنامههای متناسب با این مناسبتها با اولویت مردمی بودن، ترویج فرهنگ قدردانی از جمله دستور کارهای سال آینده شورای فرهنگ عمومی شهرستان بانه است.
انتهای پیام/ح