یادواره شهید صیاد شیرازی و ۱۱۰ شهید شاخص در کرمانشاه برگزار می‌شود

یادواره شهید صیاد شیرازی و 110 شهید شاخص در کرمانشاه برگزار می‌شود

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کرمانشاه گفت: یادواره بزرگداشت سالروز شهادت شهید صیاد شیرازی در تالار گل نرگس کرمانشاه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، سردار مرادعلی محمدی در نشست خبری روز ملی راهیان‌نور که امروز در کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: یادواره بزرگداشت سالروز شهادت شهید صیاد شیرازی و 110 شهید شاخص صبح روز چهارشنبه 21 فروردین‌ماه ساعت برگزار می‌شود.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کرمانشاه با اشاره به اینکه در این مراسم، امیر آراسته، فرمانده هیئت معارف شهید صیاد شیرازی به ایراد سخنرانی می‌پردازد عنوان کرد: در این مراسم از شهدای شاخص کرمانشاه شهید سردار محمد سعید جعفری و سردار شهید جواد حاجی خداکرم یاد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شهید صیاد شیرازی یکی از ولایتمدارترین مردان ارتش بود اظهار کرد: زندگی قبل و بعد از انقلاب این شهید، این موضوع را نشان داد و اکنون زندگی وی به عنوان الگو در بین همه اقشار جامعه مطرح است.

محمدی استقلال و عزت ایران اسلامی را مدیون شهدا دانست و تصریح کرد: صیاد هم یکی از این غیور مردان بود که عاشق نظام و ولایت بود و نظامی بودن، انقلابی بودن، مردمداری و معنویت خواسته فرمانده کل قوا از نیروهای نظامی است که این ویژگی‌ها در شهید صیاد نیز متجلی بوده است.

استقبال جوانان از اردوهای راهیان نور

وی با بیان اینکه 70 درصد از افراد بازدیدکننده از سازمان‌های شهدا دارای تحصیلات دانشگاهی و حوز‌وی بوده‌اند بیان کرد: سال گذشته 6 میلیون و 800 هزار نفر از سراسر کشور به راهیان‌نور اعزام شدند که بیش از 70 درصد این زائران جوانان بین سنین 15 تا 30 سال بودند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کرمانشاه با بیان اینکه نیمی از زائران با وسیله نقلیه شخصی از مناطق جنگی دیدار می‌کنند، افزود: 885 هزار زائر در سال 1396 برای دیدار از مناطق جنگی غرب کشور اعزام شدند که براساس آمار استقبال از راهیان نور اکنون به بیش از یک میلیون نفر رسیده است.

وی مراکز اعزام کننده کاروان راهیان نور را سازمان‌های نظامی، بسیج مستضعفان، موسسات مردمی، ادارات دولتی و دانشگاه‌ها اعلام و بیان کرد: دو موضوع مورد توجه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ایجاد زیرساخت‌ها و تهیه و ایجاد شناسنامه برای مناطق جنگی و یادمان‌های دفاع مقدس است.

محمدی تلاش بر استفاده از راویانی که به درستی انجام وظیفه می‌کنند را مورد توجه قرار داد و افزود: از مسائلی که به عنوان تهدیدی برای فراموشی واقعیات مطرح است روایت‌های اشتباه از مسائل جنگ بوده که تمام مسئولان برای جلوگیری از بروز چنین تهدیدی باید تلاش کنند.

وی درباره مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه در حوزه بنیاد حفظ آثار گفت: عملیات اجرایی طرح‌هایی که در این سفر پر برکت مصوب شده است همچون یادواره شهدای شیخصله در منطقه ثلاث باباجانی با 80 درصد پیشرفت فیزیکی در نیمه اول سال 98 به بهره‌برداری می‌رسد.

محمدی از تکمیل مجتمع فرهنگی شهرستان گیلان‌غرب و مرکز فرهنگی مرصاد در آینده نزدیک خبرداد و افزود: مجتمع فرهنگی گیلانغرب با فضای پنج هزار متر شامل موزه و مرکز فرهنگی به عنوان مصلای بزرگ شهر در حال تکمیل است و بازسازی مرکز فرهنگی مرصاد با امکاناتی نظیر حسینیه، سالن همایش، موزه و خاکریز در صورت تأمین اعتبار اجرایی می‌شود.

وی با اشاره به مصوبه رسمی ستاد راهیان‌نور در رابطه با یادمان شهید بهشتی شهرستان قصرشیرین به عنوان یکی از یادمانهای رسمی و مورد بازدید کاروانهای راهیان نور از ابتدای سال 98 عنوان کرد: اعزام کاروانهای راهیان نور الگویی برای ترویج فرهنگ جهاد و شهادت در سطح جهان است.

مدیرکل بنیاد حفظ اثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه گفت: تاکنون بیش از 110 عنوان کتاب در مجموع 100 هزار نسخه در حوزه دفاع مقدس توسط اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه تدوین، نگارش، چاپ و توزیع شده است.

وی عنوان کرد: چاپ و توزیع این کتابها با مشارکت سازمانها و نهادهای انقلابی به‌ویژه کنگره شهدای استان و ستاد یادواره شهدای اطلاعات قرارگاه نجف اشرف و تلاش نویسندگان استانی انجام شده است.

محمدی بیان کرد: رهبر معظم انقلاب با اشاره به حرکت راهیان نور فرمودند که آمدن به مناطق جنگی چه در تعطیلات نوروزی و چه در طول سال، کار پسندیده و درستی است تا ملت ایران خاطره‌ این سرزمینها را زنده نگه دارد.

وی با اشاره به اینکه در روایتهای مقام معظم رهبری از عملیات‌های مختلف، حماسه رشادت‌های رزمندگان و توصیه‌هایی که در مورد سفرهای راهیان نور داشته‌اند همواره تأکیدی بر توجه جدی به حرکت فرهنگی راهیان نور بوده است گفت: رهبری همواره می‌فرمایند «فراموشی» و «تحریف» دو آسیب و خطر بزرگی است که در کمین هر حادثه بزرگ تاریخی قرار دارد و نخبگان، فرزانگان و دست‌اندرکاران عرصه‌ دفاع مقدس، با شناساندن دقیق این ذخیره و گنجینه‌ فرهنگی، اجازه ندهند این حماسه دستخوش فراموشی و تحریف بشود.

مدیرکل بنیاد حفظ اثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمانشاه افزود: نکته اصلی و کلیدی در اردوهای راهیان نور، ایجاد زمینه برای «زیارت با معرفت» است.

وی عنوان کرد: «ضرورت فعال نگه داشتن مجموعه‌های مردمی»، «تداوم سفرهای دسته جمعی» و «انتخاب راویانی که روزهای حساس و سرنوشت ساز دفاع مقدس را از نزدیک درک کرده‌اند»، توصیه‌های دیگر رهبر انقلاب به دست اندرکاران برگزاری اردوهای راهیان بوده است.

انتهای پیام/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon