خراسان جنوبی| بیش از ۴ هزار فرصت شغلی جدید در خوسف فراهم شد

خراسان جنوبی| بیش از 4 هزار فرصت شغلی جدید در خوسف فراهم شد

فرماندار خوسف از صدور مجوز کارخانه نساجی خوسف در شهرک صنعتی و مجموعه کارگاهی و تولیدی صنایع دستی در کوشه سفلی خبر داد و گفت: با شروع به کار و راه‌اندازی این دو مجموعه حدود چهار هزار و ۳۰۰ نفر مشغول به کار خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد شفیعی در جلسه شورای اداری شهرستان خوسف با ارائه گزارشی از فعالیت‌های حوزه‌های کشاورزی، عشایری، منابع طبیعی و آبخیزداری، میراث فرهنگی، صنعت،معدن و تجارت، سرمایه گذاری خارجی، پروژه‌های ناتمام و گازرسانی به روستاهای خوسف اظهار داشت: به دلیل ترکیدگی لوله‌ها و هدر رفت آب، تعویض لوله‌ها و بازسازی شبکه آبرسانی یکی از خواسته‌ها و مطالبات مطرح شده مردمی در دهگردشی‌ها است.

وی با بیان اینکه سه سرمایه‌گذار و شرکت تعاونی بومی در خوسف و ماژان در حال ساخت و خرید تجهیزات کارخانه‌های فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی هستند گفت: یکی از مهم‌ترین درخواست‌های مردم و مسئولان شهرستان ایجاد سدهای بتنی و گابیونی بر روی رودخانه شاهرود برای جلوگیری از هدر رفت آب‌های  باران و سطحی منطقه است که سال‌هاست پیگیری می‌شود اما به دلیل کمبود منابع داخلی هیچ اقدامی نشده و نیاز به اعتبار ملی دارد.

فرماندار خوسف افزود: با پیگیری‌های اخیر نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی و مسئولان استانی و شهرستان به احتمال زیاد در بودجه سال آینده پیش‌بینی شده باشد.

شفیعی بیان کرد: حمایت از سرمایه گذاران داخلی و خارجی، احیای گردشگری و صنایع دستی، تکمیل پروژه‌های ناتمام به خصوص بیمارستان و مجتمع فرهنگی هنری ناقوس، پیگیری تامین آب و زیرساخت‌های شهرک صنعتی شهید رحمانی و راه‌های ارتباطی خوسف به شهداد، ایجاد مجتمع و بازارچه در حاشیه جاده اصلی و روستای کوشه سفلی، آبرسانی سیار به روستاهای فاقد لوله‌کشی، کمک به جامعه عشایری و جلوگیری از مهاجرت، پیگیری گازرسانی به روستاهای شهرستان از سه نقطه بیرجند، سربیشه و سرایان، بیمارستان 32 تختخوابی خوسف، استخر شنا، مجتمع فرهنگی هنری ناقوس، نیروگاه خورشیدی، کشتارگاه دام و طیور و شتر مرغ، کارخانه کرک و چرم و بنتونیت از دیگر موارد مورد پیگیری است.

وی از صدور مجوز کارخانه نساجی خوسف در شهرک صنعتی و مجموعه کارگاهی و تولیدی صنایع دستی در کوشه سفلی خبر داد و افزود: با شروع به کار و راه‌اندازی این دو مجموعه حدود چهار هزار و 300 نفر مشغول به کار خواهند شد.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به کمبود و مشکلات اعتباری استان گفت: حدود یک هزار و 100 کیلومتر از شبکه‌ها و مجتمع‌های آبرسانی استان فرسوده است که اعتبار خاصی ندارد و با منابع قطره چکانی بازسازی و اصلاح می‌شود.

صفوی نژاد از تامین اعتبار مجتمع آبرسانی براکوه در بخش جلگه ماژان و ماهمیران در بخش مرکزی خوسف خبر داد  و بیان کرد: در مورد حق سهم چاه‌های حفر شده در دشت مختاران برای تامین آب مرکز استان مجتمع‌های مسیر سهمیه دارند و در زمان حفر چاه‌ها قول داده‌اند که 60 لیتر در ثانیه به شبکه آبفای روستایی تزریق شود.

انتهای پیام/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon