وزارت نیرو و شهرداری تهران برای رفع بوی نامطبوع محور تهران- قم فعال شوند

وزارت نیرو و شهرداری تهران برای رفع بوی نامطبوع محور تهران- قم فعال شوند

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: وزارت نیرو جهت تخصیص اعتبار به تصفیه‌خانه اسلامشهر و شهرداری تهران جهت جابجایی پسماندها از آرادکوه با هدف رفع بوی نامطبوع محور تهران_ قم فعال شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، کیومرث کلانتری در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید انجام شده جهت رفع بوی نامطبوع محور فرودگاه امام اظهار داشت: شناسایی کانون‌های ایجادکننده بوی نامطبوع محور تهران -قم از 2 سال پیش به صورت جدی در دستورکار سازمان محیط زیست با همکاری استانداری و فرمانداری‌های منطقه قرار گرفت.

وی بیان کرد: 28 کانون ایجاد آلودگی محیط زیستی در پنج شهرستان از جمله تهران، ری، اسلامشهر، بهارستان و رباط‌کریم شناسایی شد که در 25 کانون یا مهار آلودگی تمام شده و یا در مراحل پایانی قرار دارد که از جمله واحد کشتارگاهی، لبنی و گاوداری است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ادامه داد: یک کانون زغال‌گیری داشتیم که 56 دهنه زغال‌گیری آن جمع‌آوری شد در مورد مسئله پسماندسوزی نیز بر اساس تصمیمات کارگروه آلودگی هوای استان، فرمانداران و بخشداران موظف شدند کارگروهی با عضویت دستگاه‌های ذی‌ربط جهت نظارت بر پسماندسوزی‌ها تشکیل دهند که سهم عمده آن کاهش یافته البته نیاز به نظارت مستمر به ویژه در ایام تعطیلات وجود دارد.

کلانتری با اشاره به کانون فاضلاب‌ها و روان‌آب‌های جنوب غرب تهران عنوان کرد: حرکت احداث تصفیه‌خانه‌های شهری علی‌رغم اقدامات انجام شده کند است نیم مدول از 3 مدول تصفیه‌خانه اسلامشهر با 22 هزار مترمکعب پساب قابل تصفیه برای 120 هزار جمعیت فعال است در حالی که باید به 3 مدول برای 600 هزار جمعیت برسد.

وی تأکید کرد: وزارت نیرو باید با اختصاص اعتبار و سرعت کار تصفیه‌خانه اسلامشهر، واوان و بهارستان را در دستورکار قرار دهد که از کانون‌های اصلی بوی نامطبوع هستند که به واسطه 7 نهر به اتوبان وصل می‌شود و از آنجا که منبع پذیرنده ندارند در زیرگذر بزرگراه به صورت ماندابی جمع می‌شوند و در هوای گرم باعث ایجاد بوی مشمئزکننده می‌شوند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران در مورد پسماندهای تهران گفت: پسماندهای شهر تهران روزانه 9 هزار تن است که در آرادکوه تخلیه شده و این شکل از دفن پسماند مورد تأیید محیط زیست نیست که از طریق رئیس‌جمهور نیز پیگیری و دستوری به شهردار تهران برای جابجایی آن داده شده که آمادگی داریم جهت مکان‌یابی و مدیریت اصولی پسماندها با شهرداری همکاری کنیم.

کلانتری بیان کرد: تفکیک زباله از مبدأ صورت نمی‌گیرد و با تناژ بالا در آرادکوه تخلیه می‌شود همچنین کود کمپوست آن نیز به دلیل وجود شیشه، آهن‌آلات و مواد پلاستیکی قابلیت تزریق در اراضی کشاورزی را ندارد از این‌رو شهرداری باید به دنبال رفع مشکل به صورت اصولی یا جابه جایی آن باشد که جابجایی برای حفظ حقوق مردم بهتر است.

وی در پایان با اشاره به دیگر کانون بوی نامطبوع خاطرنشان کرد: منبع بعدی مجتمع دامپروری دام گستر با 24 هزار رأس دام در قالب 150 دامداری است که نیاز به زیرساخت دارد و جهاد کشاورزی نیز طرحی دارد که به صورت متمرکز آن را انجام می‌دهد.

انتهای پیام/ن

اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon