۹۹۰ میلیون دلار کالای غیرنفتی از استان مرکزی به ۸۲ کشور صادر شد


990 میلیون دلار کالای غیرنفتی از استان مرکزی به 82 کشور صادر شد

استاندار مرکزی گفت: ۹۹۰ میلیون دلار کالای غیرنفتی از استان مرکزی به ۸۲ کشور صادر شد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم ازاراک، سید علی آقازاده عصر امروز در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به صادرات 990 میلیون دلار کالای غیر نفتی به خارج از کشور اظهار داشت: صرف نظر از جایگاه استان مرکزی در فعالیت‌های تجاری، کشاورزی، صنعت، معدن و سایر فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی  در سال گذشته و  امسال باید از  عملکرد همه مسئولان و تولیدکنندگان در این زمینه تقدیر کرد.

وی افزود: در سال 97 با همکاری همه مسئولان توانستیم عملکرد بهتری داشته باشیم تا 23 اسفند ماه استان مرکزی 990 میلیون دلار کالای غیر نفتی به حدود 82 کشور صادر کرده که به نسبت مدت مشابه سال گذشته حدود 3 درصد افزایش داشته است.

استاندار مرکزی ادامه داد: با توجه به فشارهای بین‌المللی، تحریم‌ها و خروج آمریکا از برجام سال سختی را داشتیم اما عملکرد استان نسبت به سال گذشته بنابر آمارها بهتر بوده که شورای گفت و گو هم در این زمینه نقش مهم و بی‌نظیری را داشته است.

آقازاده خاطرنشان کرد: در بخش مقایسه استان در فعالیت‌های مختلف اظهار نظرهایی مطرح شود و روش‌های رسیدن به رتبه استانی با تفاوت‌هایی همراه می‌شود اما تغییراتی که استان  در زمینه فضا کسب و کار در کشور داشت گاهی اوقات  77 صدم درصد  جا به جا می‌شود که به دنبال آن رتبه هم 10 پله تغییر می‌کند.

وی بیان کرد: عملکرد استان مرکزی در سال گذشته بنابر آمارها با کمک دستگاه‌های دولتی،  تامین اجتماعی، اداره کل امور مالیاتی، دستگاه قضایی و سیستم‌هایی که به بخش خصوصی کمک کردند بهتر بوده است.

استاندار مرکزی تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی در ماه بیش از دو برابر کل یارانه‌های کشور باید مقرری پرداخت کند به عبارتی بیش از 8 هزار میلیارد تومان، در حالیکه بین3  و نیم تا 4 هزار میلیارد تومان یارانه در ماه پرداخت می‌کنیم.

آقازاده ادامه داد: در استان مرکزی هم مستمری بگیران حدود 2 برابر کل تعداد افرادی هستند که یارانه می‌گیرند و حدود 70 میلیارد تومان در استان در ماه یارانه می‌دهیم در حالیکه 130 میلیارد تومان سازمان تامین اجتماعی مقرری می‌دهد.

وی عنوان کرد: در شورای گفت و گو دولت و بخش خصوصی تعامل خوبی را شاهد بودیم که شروع سال جدید هم با منتخبان اتاق بازرگانی است که باید سیاسیت‌گذاری‌های درستی در زمینه‌های مختلف توسط منتخبان انجام شود و فعالان اقتصادی هم با همکاری اتاق بازرگانی در زمینه صنعت، کشاورزی، معدن، تجارت و اصناف به عنوان محور کار باید بیشتر تلاش کنند تا شورای گفت و گو کاربردی‌تر و عملیاتی‌تر شود.

استاندار مرکزی اضافه کرد: سال آینده بخش‌های تولید، صنعت، کشاورزی، تجارت، معادن و غیره حساس و مهم است به همین سبب باید برنامه‌ریزی‌های دقیق و کارشناسی در این زمینه انجام شود تا شاهد عملکردهای بهتری در این زمینه باشیم.

آقازاده اضافه کرد: تحقق امسال در  بخش تسهیلات یک هزار و 200 میلیارد تومان بود که در جلسات پیش‌بینی شد به این عدد نرسیم اما اکنون یک هزار و 283 میلیارد تومان از تسهیلات بخش رونق به حدود یک هزار و 560 واحد تولیدی در استان  پرداخت شد.

وی ادامه داد: اکنون با توجه به پایان سال صنایع بزرگ استان در آرامش نسبتا مناسبی هستند در حالیکه سال گذشته این شرایط را نداشتیم که امیدواریم با تعامل بین اعضا شورا گفت و گو مشکلات را برطرف کنیم و سال آینده عملکرد بهتری داشته باشیم.

استاندار مرکزی تصریح کرد: همایش گفت و گو دولت و بخش خصوصی هم که در سطح ملی برگزار شد استقبال خوبی از این برنامه شد که نکته مهم اجرایی و عملیاتی کردن دستاوردها و نتایج این همایش است تا استان در زمینه کشاورزی، صنعت و تولید بهتر شود.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon