پیشنیاز توسعه صنایع دستی در اردبیل تقویت صنایع بومی مناطق روستایی است
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل گفت: پیشنیاز رشد و توسعه صنایع دستی در استان تقویت و حمایت از صنایع بومی مناطق روستایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مهران اوچی اردبیلی صبح امروز در بازدید از کارگاه آموزشی گلیمبافی در گرمی اظهار داشت: این کارگاه با همکاری جهاددانشگاهی استان اردبیل و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در حال برگزاری بوده که هدف از برگزاری این کارگاه ترویج و احیای صنایع دستی، توسعه مشاغل خانگی، خوداشتغالی و کارآفرینی در منطقه است.
وی با اشاره به اینکه در این کارگاه 72 ساعته، 30 نفر هنرجو از روستای مغوان شهرستان گرمی به مدت یک ماه آموزش خواهند دید، تصریح کرد: پیشنیاز رشد و توسعه صنایع دستی، تقویت و حمایت از صنایع بومی مناطق روستایی است به همین خاطر باید تلاش شود تا این صنعت جایگاه واقعی خود را از جنبههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و اشتغالزایی پیدا کند و سبب رشد و توسعه شود.
اوچی اردبیلی با اشاره به اینکه این نهاد با توجه به نیاز جامعه، برنامهها و دورههای آموزشی کارآمد تدوین میکند، افزود: جهاددانشگاهی با ارائه خدمات آموزشی کاربردی و مهارتمحور تلاش میکند ضمن کاهش میزان بیکاری به توسعه اقتصادی و گردشگری منطقه کمک کند.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل بیان کرد: در سال آینده کارگاه آموزشی گلیم بافی در روستای اینی علیا از توابع شهرستان گرمی برگزار خواهد شد.
فرماندار شهرستان گرمی نیز در این بازدید فعالیتها و خدمات آموزشی جهاددانشگاهی در توانمندسازی و ایجاد اشتغال را انکارناپذیر و قابل تحسین دانست و گفت: با توجه به اینکه یکی از جاذبههای گردشگری هر منطقه صنایع دستی آن است لذا رونق و توسعه این بخش میتواند توسعه گردشگری و نیز اشتغالزایی را در پی داشته باشد.
علی بهشتی گسترش فعالیتهای علمی و آموزشی جهاددانشگاهی در شهرستان گرمی را خواستار شد و تصریح کرد: جهاددانشگاهی با نیازسنجی مناسب توانسته خدمات آموزشی مناسبی به مردم این شهرستان ارائه کند.
وی کیفیت برگزاری دورهها و کارگاههای آموزشی توسط جهاددانشگاهی را بالا دانست و افزود: امیدواریم برگزاری چنین دورههایی که منجر به کسب و کارهای خانگی برای بانوان شهرستان میشود، ادامهدار باشد تا بتواند در رشد و شکوفایی دورههای صنایع دستی مؤثر باشد.
انتهای پیام/ن