فروکش کردن ۹۰ درصدی آبگرفتگی در شهر گنبدکاووس
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: با توجه به حادثهخیز بودن شرق گلستان، امدادرسانی به موقع به حادثهدیدگان و کمبود ماشینآلات در منطقه، ضروری است تا ستاد معین و فرعی مدیریت بحران استان در گنبدکاووس به مرکزیت شرق گلستان راهاندازی شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، عبدالقدیر کریمی ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان گنبدکاووس اظهارداشت: بیمارستان تامین اجتماعی شهرستان گنبدکاووس زمینی برای راهاندازی ستاد معین مدیریت بحران گلستان در گنبدکاووس را تقبل کرده و امروز در سفر رئیس ستاد بحران کشور این موضوع مطرح میشود.
وی افزود: با راهاندازی ستاد معین مدیریت بحران استان در گنبدکاووس، بروز حوادث غیرمترقبه بهتر مدیریت میشود و مشکلات کمتری در زمان بروز حوادث داریم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس بیان داشت: 90 درصد آبگرفتگی سطح شهر از بین رفته و چند درصد باقیمانده نیز به کمک حوزههای خدماتی مانند شهرداری تا امروز عصر و نهایتا فردا صبح تخلیه میشود.
وی ادامه داد: از دیروز عصر سیلاب وارد روستاهای بخش مرکزی و داشلی برون گنبدکاووس شده و مشکلات جدی را ایجاد کرده است.
کریمی گفت: از امروز تمرکز ما بر روی روستاها است و برای کمک به آنها به شدت نیاز به تجهیزاتی مانند بیل مکانیکی داریم. در حال پیگیری هستیم تا این تجهیزات را از ستاد مدیریت بحران استان فراهم و تامین کنیم.
وی خاطرنشان کرد: امدادرسانی به افراد گرفتار در سیلاب ادامه دارد و بستههای غذایی،غذای گرم، پتو و چادر در اختیار آسیب دیدگان قرار داده شده و مشکلی برای امدادرسانی وجود ندارد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس افزود: از تمام ظرفیت های شهرستان های دیگر برای کمک به آسیبدیدگان استفاده میشود تا کمترین خسارت به مردم و منازل آنها وارد شود.
وی اضافه کرد: خوشبختانه در این حادثه هیچگونه تلفات جانی نداشتیم و به تاسیسات و زیرساختهای شهرستان آسیبی نرسیده است.
کریمی یادآور شد: مدیران دستگاههای اجرایی تا زمانی که شرایط گنبدکاووس به وضعیت عادی برنگردد اجازه خارج شدن از شهرستان را بدون هماهنگی فرمانداری ندارند.
وی با اشاره به اینکه 3 پل ورودی شهر سالم بوده و آسیبی ندیده است، ادامه داد: معمولا در حوادثی مانند سیل پلهای ورودی تخریب میشوند که با مدیریت صحیح به پلهای آخوندآباد، گدمآباد و چهلچای در ورودی شهر آسیبی وارد نشد.
فرهاد شیبک معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ویژه گنبدکاووس با بیان اینکه نظرات غیرکارشناسانه و شایعهپردازی در زمان حوادث غیرمترقبه سبب نگرانی مردم می شود،اظهارداشت: از هرگونه اظهارنظر غیر کارشناسانه و شایعهپردازی در چنین شرایطی پرهیز شود و بهتر است همه با هم چه مردم و چه بخش دولتی در برگرداندن شهر به شرایط عادی تلاش کنیم.
وی افزود: در شهرستان یکهزار و 500 هکتار آب بندان وجود دارد که در سیلاب اخیر 500 هکتار آن زیر آب رفته است.
معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ویژه گنبدکاووس بیان داشت: 32 هزار هکتار از اراضی کشاو, زی به صورت کامل زیر آب رفته است و در حال برآورد خسارت های وارد شده به منازل و اراضی کشاورزی هستیم.
انتهای پیام/ ع