رونق تولید-۳۹| دولت با کاهش هزینههای جاری کشور به رونق تولید کمک کند
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس با اشاره به اینکه در سالهای گذشته شعار سال منحصر به نصب بنر و پلاکارد در ادارات میشد، گفت: نباید شعار سال و رونق تولید در ادارات به تابلو منحصر شده، از یاد برود و ادارات به روال روز مرگی گرفتار شوند.
شهابالدین بیمقدار در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، با اشاره به نامگذاری سال 98 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «رونق تولید» اظهار داشت: رونق تولید مقدماتی دارد که امنیت سرمایه گذاری مهمترین مشوق سرمایه گذاری است.
وی با بیان اینکه اکنون که قیمت کالاها و حقوق نیروی انسانی افزایش یافته، دولت و بانکها باید نقدینگی واحدهای تولیدی را تأمین کنند، افزود: متاسفانه طرح «ربح مرکب» را مجمع تشخیص رد کرد که دوباره باید احیا شود چراکه تولیدکننده وقتی به بانک بدهکار است، به بدهی و جرائم سالهای گذشته هم سود تعلق میگرفت که تولیدکننده بدهکار را بدهکارتر میکند.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه نباید صادرات ما با مانع مواجه شود گفت: نباید هر روز یک بخشنامه جدید برای صادرات صادر شود و هرگونه اقدام در این زمینه با حساب و کتاب باشد چرا که صادرات ضربه میخورد.
رونق تولید-16| «رونق تولید» نیازمند انجام اقدامات عملی و حذف بروکراسیهای اداری است
وی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته شعار سال منحصر به نصب بنر و پلاکارد در ادارات میشد، گفت: نباید شعار سال و رونق تولید در ادارات به تابلو منحصر شده، از یاد برود و ادارات به روال روز مرگی گرفتار شوند.
بیمقدار بر کاهش هزینههای جاری دولت و رسیدگی به وضعیت تولید را مورد تاکید قرار داد و افزود: دولت باید به بخش خصوصب اهمیت دهد و تکلیف شرکتهای خصولتی که بار زیادی بر دوش دولت است را مشخص کند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه مجلس ابزار زیادی برای اجرا در دست ندارد ابراز داشت: مجلس در قانون برنامه ششم و بودجه دست دولت را باز گذاشته تا مشکلات حوزههای مختلف خود را حل کند.
وی نوسازی خطوط تولید را لازم و ضروری دانست و خاطر نشان کرد: بخش تولید در زمینه تأمین مواد اولیه هم مشکل دارد که باید این موضوع بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس، با اشاره به اینکه تصمیمات جدی در مورد امور کشور در شورای سران قوا اتخاذ میشود، گفت: اگر درست تصمیم بگیرند، اجازه میدهند تولید و بازار رونق یابد.
انتهای پیام/ش