زیرساختهای لازم برای مقابله با سیل در استان خوزستان ایجاد نشده است
امام جمعه موقت اهواز با اشاره به پایین دست بودن خوزستان و سرازیر شدن آبها به سمت این استان گفت: با توجه به خشکسالی کشور در ۱۵ سال اخیر از ایجاد زیرساختهای لازم برای مقابله با سیلابها غفلت شده است.
آیتالله سید ابوالحسن حسنزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اهواز اظهار داشت: مشاهدات بنده از وضعیت مدیریت استان اینگونه است که استاتدار استان خوزستان تسلط خوبی بر مدیریت استان داشته و به هیچ وجه در برابر اوضاع جوی تسلیم نشده است.
وی افزود: بدنه دولت با تلاشهای شبانهروزی خود و با مدیریت صحیح شریعتی توانسته سیل و شرایط جوی به وجود آمده را کنترل کرده که این موضوع از نوع خود بیسابقه بوده است.
امام جمعه موقت اهواز بیان کرد: همت مدیران در مقابله با سیل به گونهای است که امیدواریم استان خوزستان کمترین آسیب را در برابر سیل و شرایط جوی داشته باشد.
وی با اشاره به پایین دست بودن استان خوزستان و سرازیر شدن آبها به سمت این استان گفت: با توجه به خشکسالی کشور در 15 سال اخیر، متاسفانه در استان خوزستان زیر ساختهای لازم برای اینگونه شرایط ایجاد نشده و از آن غفلت شده است.
حسنزاده عنوان کرد: متاسفانه عدم برنامهریزی برای بلایای طبیعی مختص یک دولت نبوده و گریبانگیر کل کشور در دورههای مختلف بوده است؛ در کشور ما چیزی به معنای یرنامهریزی بلند مدت و یا کوتاه مدت وجود ندارد.
وی ادامه داد: مدیریت صحیح و زمانشناس در کنار زیرساهتها میتواند بسیار موثر بوده اما متاسفانه در استان خوزستان تنها مدبریت توانمند ومود دارد؛ همه نیروهای جهادی نظامی در کنار مدیریت صحیح میتوانند در کاهش خسارات و کمک به پردم سیلزده بسیار موثر باشند.
امام جمعه موقت اهواز افزود: یکی از آرزوهای ما دیدن کارونی پر آب بوده که خوشبخانه به برکت باران این آرزو تحقق یافته و امیدواریم که برکان این بارندگیها بیشتز از آسیبها و خسارت آنها باشد؛ برای تمامی روستاهایی که مسیر هستند به گونهای برنامهریزی شده که کمترین خسازت و آسیب را ببینند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در استانداری خوزستان از اساتید دانشگاه به عنوات مشاورین علمی استفاده شده که با مدیریتی علنی و صحیح بتوانیم بحران را کنترل کرده و از آن کنترل خسارت و آسیب را در استان خوزستان ببینیم.
انتهای پیام/ح