خسارات پیش بینی شده سیل بیمه گذاران بیش از۳۰۰ میلیارد تومان است


خسارات پیش بینی شده سیل بیمه گذاران بیش از300 میلیارد تومان است

یک مقام مسئول صندوق بیمه کشاورزی گفت:بر اساس برآورد های انجام شده، دربیش از۱۶ استان کشور درگیر سیل تاکنون بیش از ۳ هزار میلیارد ریال خسارت به بیمه گذاران وارد شده است.

رامین امینی مدیر روابط عمومی و بین الملل صندوق بیمه کشاورزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،اظهار کرد: صندوق بیمه کشاورزی براساس مصوبه ماده واحده قانونی در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده است و در زمینه مدیریت ریسک های مالی بخش کشاورزی فعالیت می کند.

وی افزود:در دنیا یکی از پذیرفته شده ترین مکانیسم های جبران خسارت ها و مدیریت ریسک در بخش کشاورزی، بهره گیری از مکانیزم بیمه کشاورزی است؛ بانک جهانی و فائو که به سازمان ملل متحد وابسته است راهکارنظام مند جبران خسارت های بخش کشاورزی را  این نوع از بیمه می دانند. هر چند این نهادها با تزریق یارانه به بخش کشاورزی مخالفند اما کمک های بیمه کشاورزی را تاکید می‌کنند.

مدیر روابط عمومی و بین الملل صندوق بیمه کشاورزی ادامه داد: 105 کشورجهان مکانیزم بیمه کشاورزی را مورد اجرا قرار می دهند که حدود نیمی از کشورهای دنیا را شامل می‌شود.

وی تصریح کرد:بیمه کشاورزی ایران یکی از پیشرو و مجهز ترین بیمه های کشاورزی درجهان است وزیر بخش های زراعت، باغبانی، منابع طبیعی، آبزی پروری و پرورش دام های سبک و سنگین و زنبورعسل، باغبانی را زیر پوشش بیمه قرار می دهد.

رامین امینی با بیان اینکه فعالیت های صندوق بیمه کشاورزی به صورت آنلاین است گفت:در عرصه های تولیدی بیمه کشاورزی به صورت برخط تمام تراکنش های مالی را در سامانه جامع بیمه کشاورزی ،به صورت یکپارچه انجام می دهد و بر اساس تعرفه بیمه ای و میزان ریسک هر منطقه جبران خسارت راانجام می دهد.

 وی گفت:تمام تراکنش های مالی این سامانه قابلیت رویت و پیگیری دارد و به سامانه های زیادی ازجمله سامانه احراز هویت ثبت احوال نیز متصل است و اطلاعات بیمه شدگان را از این طریق دریافت می کند.

خطرات متفاوتی از طیف گسترده ای از ریسک ها بخش کشاورزی زیر پوشش این بیمه قرار می‌گیرند که شامل بلایای طبیعی؛همچون: سیل، زلزله،خشکسالی سرمازدگی یخبندان بیماری های دام طیور و آبزیان است

بیمه کشاورزی،از بیست و هشتم اسفند97 آمادگی خود را برای بررسی و پرداخت خسارات سیل زدگان اعلام کرده است و بلافاصله با اعزام اکیپ های تخصصی ارزیابی به مناطق اعزام و با فروکش کردن آب مناطق خسارت دیده ارزیابی خسارت صورت گرفته است و از 15 فروردین سال جاری نیز پرداخت خسارت دیدگان آغاز شده است

خسارات پیش بینی شده سیل بیمه گذاران تا این مرحله بیش از3000 میلیارد ریال است

مدیر روابط عمومی و بین الملل صندوق بیمه کشاورزی،ضمن ابراز همدردی باهم میهنان سیل زده درسراسرکشور، گفت: بر اساس برآورد های انجام شده، دربیش از16 استان کشور درگیر سیل تاکنون بیش از 3 هزار میلیارد ریال خسارت به بیمه گذاران وارد شده است.

وی اظهار داشت:در 16 استان کشور که بیشترین میزان درگیری با سیل را دارند 71 هزار فقره پرونده خسارت تشکیل شده است و امرارزیابی فنی خسارات،بامشورت بانک کشاورزی ،مجموعه وزارت جهادکشاورزی وتشکل های تولیدی ،ارزیابی تمام سطوح خسارت دیده باجدیت کامل درجریان است.

صندوق بیمه کشاورزی اعلام کرد:افرادی که از سیل اخیر خسارت دیده اند به نزدیکترین شعبه بانک کشاورزی یا شرکت خدمات بیمه کشاورزی مراجعه نمایند تا فرآیند بررسی خسارت برای ایشان آغاز و غرامت براساس بیمه نامه های صادر شده در اولین فرصت پرداخت شود.

نماینده صندوق بیمه کشاورزی گفت که میزان پرداخت خسارت به بیمه شدگان بر اساس نوع وگزینه انتخابی توسط بیمه گذار متفاوت است به طوری که در برخی از محصولات تعرفه های گوناگونی براساس منطقه وجغرافیای خطر وجوددارد.

وی افزود:به طور مثال در بخش طیور،  بیمه‌شدگان به ازای هر روز طی دوره رشد ، خسارت متفاوتی به بیمه شدگان پرداخت می شود و به عنوان مثال میزان خسارتی که بابت تلف شدن مرغ گوشتی درسن 40 روزگی پرداخت می‌شود با 39 روزگی متفاوت است.

مدیر ارتباطی صندوق بیمه کشاورزی اظهارداشت:درسال جاری بیمه های فراگیروعوامل تولید،ابنیه وتاسیسات گسترش بیشتری خواهد یافت وشمار بیمه گذاران نیز افزایش خواهد یافت.وی درپایان ازکشاورزان دعوت کرد ،درطی سال نسبت به بیمه فعالیت خوداقدام نمایند تادر صورت رخداد خطراتی همچون سیل اخیر،امکان جبران بخشی از خسارات آنان توسط نظام بیمه کشاورزی فراهم باشد.

 انتهای پیام/

 

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon