انتقاد رئیس پلیس تهران از عدم همکاری نهادها در تأسیس کلانتریهای جدید
رئیس پلیس تهران بزرگ گفت: تعداد کلانتریهای تهران بر اساس مصوبه شورای امنیت باید به ۲۰۰ برسد و در گام نخست شورای عالی امنیت ملی افزایش ۴۰ کلانتری را به تصویب رساند اما امروز با گذشت ۱۰ سال از این مصوبه حتی یک کلانتری از آن ۴۰ کلانتری محقق نشده است.
به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سردار حسین رحیمی؛ رئیس پلیس تهران بزرگ پیش از ظهر امروز در نشست خبری درباره تعداد کلانتریهای مورد نیاز برای شهر تهران نیز گفت: من دو سال است که با نمایندگان تهران، با شورای شهر تهران، شورای تأمین، استاندار و فرماندار تهران کلنجار رفته و پیگیری میکنم؛ تعداد کلانتریهای تهران بر اساس مصوبه شورای امنیت باید به 200 برسد و در گام نخست شواری عالی امنیت ملی افزایش 40 کلانتری را به تصویب رساند اما امروز با گذشت 10 سال از این مصوبه حتی یک کلانتری از آن 40 کلانتری محقق نشده است.
وی افزود: حجم مراجعات در برخی کلانتریها بسیار بالا است که باعث کاهش کیفیت ارائه خدمات انتظامی میشود، مردم انتظار دارند پلیس با حوصله و دقت بیشتر به مشکلات آنها رسیدگی شود، افزایش تعداد کلانتریها برعهده شورای تأمین، فرماندار، استاندار و شهردار تهران است اما این اتفاق روی نداده است.
رحیمی تصریح کرد: نمایندگان مجلس این قول را دادند که حداقل در بودجه تهران، افزایش 10 کلانتری در سال 98 و 99 را در پیش داشته باشیم البته پلیس کار را زمین نگذاشته و خدمات را ارائه میکند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با اشاره به تشکیل پلیس امنیت اقتصادی، درباره البسه دوربیندار پلیس گفت: اندک اندک درحال تهیه و خریداری این دوربینها هستیم، بخشی از این دوربینها آفلاین و بخشی از آن آنلاین است و امیدواریم در سال 98 این روند جدیتر شود.
رحیمی در پاسخ به سؤالی مبنی بر عدم حضور پلیس در کنار گشتهای تعزیرات، گفت: این موضوع صحت ندارد بلکه به تعزیرات اعلام کردیم برای سالمسازی بازار و برخورد با افرادی که از ضوابط عدول میکنند، هر تعداد گشت انتظامی که بخواهند در اختیار آنها قرار میدهیم.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر برخورد پلیس با تخلف فرهاد مجیدی نیز گفت: تخلف آقای فرهاد مجیدی سرعت غیرمجاز بود، وی در بزرگراهی که سرعت مجاز 80 کیلومتر بود با سرعت 130 کیلومتر رانندگی میکرد و کار بدی که باب شده، گرفتن فیلم و انتشار آن در فضای مجازی است که آقای مجیدی این کار را نیز انجام داد.
رحیمی افزود: بعد از این اتفاق خودرو به پارکینگ انتقال یافت البته خودرو متعلق به شخص دیگری و حدود 10 تا 12 روز در پارکینگ بود که در نهایت خودرو تحویل مالک شد، فردای روز حادثه آقای فرهاد مجیدی با من تماس گرفت که من به وی گفتم کارش درست نبوده است، ما نیز همانگونه با سرباز راهور که در اتوبان نیایش برخورد کرده و وی را همان روز بازداشت کردیم، از مأموری که در جریان توقیف خودروی آقای مجیدی انجاموظیفه کرد، تقدیر به عمل آوردیم.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ متذکر شد: پلیس شبانهروز درحال تلاش است به طور مثال برای افتتاح پروژه توسط رئیس جمهور که امروز انجام شد، سه روز است که در حال تلاش هستیم، طبیعتاً از مردم میخواهیم به خواسته پلیس توجه کنند.
انتهای پیام/