سیلاب ۲۶۰ میلیارد تومان به واحدهای تولیدی و صنفی لرستان خسارت زد


سیلاب 260 میلیارد تومان به واحدهای تولیدی و صنفی لرستان خسارت زد

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه سیلاب ۲۶۰ میلیارد تومان به واحدهای تولیدی و صنفی لرستان خسارت زده است گفت: طرح توانمندسازی و توسعه اشتغال پایدار(تاپ) در دستور کار است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، برات قبادیان ظهر امروز در جلسه ویژه بررسی خسارات ناشی از سیل به واحدهای تولیدی و صنفی لرستان بابیان اینکه به‌عنوان فرستاده ویژه وزیر صنعت، معدن و تجارت در حال بررسی وضعیت خسارات سیل به واحدهای صنفی، صنعتی و تولیدی لرستان هستیم اظهار داشت: بخشی از خسارت و مشکلات به زیرساخت‌های حوزه صمت لرستان واردشده که باید با برنامه‌ریزی مناسب شرایط را برای جبران آن‌ها مهیا کرد.

وی افزود: بخش مهمی از خسارات ناشی از سیلاب به واحدهای تولیدی و صنفی لرستان واردشده است که بر اساس بازدیدهایی که از واحدهای تولیدی و صنفی لرستان از نزدیک داشتیم مشخص شد که خسارت‌های زیادی ازنظر مالی و همچنین روحی و روانی به فعالان اقتصادی استان واردشده است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: بررسی‌های اولیه صورت گرفته نشان می‌دهد بیش از 200 تا 260 میلیارد تومان خسارت به واحدهای تولیدی و صنفی استان لرستان در جریان سیل اخیر واردشده که بیشترین خسارت نیز معطوف به شهرستان پل‌دختر بوده اما به نظر می‌رسد که میزان و حجم خسارات از رقم اعلام‌شده بالاتر است که به‌مرور این امر مشخص خواهد شد.

وی بیان کرد: برآوردها نشان می‌دهد که بیشترین خسارت واردشده یعنی رقمی در حدود 70 درصد مربوط به حوزه صنوف بوده و آسیب‌های جدی در حوزه مالی و روحی به فعالان اقتصادی این حوزه واردشده که باید با برنامه‌ریزی مناسب و استفاده از راهکارهای متعدد به دنبال حمایت از این افراد باشیم تا بتوانند فعالیت خود را از سر گیرند.

قبادیان تصریح کرد: مشکل جدی واحدهای تولیدی و صنفی آسیب‌دیده لرستان بیمه و تسهیلات بانکی است؛ راهکارهایی ارائه می‌دهیم تا در هیئت دولت این دو موضوع به‌صورت ویژه موردبررسی قرارگرفته و حمایت‌های لازم از افراد آسیب‌دیده در دستور کار قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای خسارات و آسیب‌ها در استان‌های مختلف اعم از لرستان به نظر می‌رسد یکی از راهکارهای جبران آن استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی بوده که باید در این راستا از مساعدت‌ها و کمک‌های رهبر معظم انقلاب نیز استفاده کرد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: پرداخت تسهیلات بلاعوض به خسارت دیدگان نیز به‌عنوان راهکاری مناسب برای حمایت از آن‌ها است که مطمئناً در دستور کار خواهد بود؛ اگر درگذشته زیرساخت‌ها و اقداماتی که انجام داده بودیم بر اساس اصول علمی و مهندسی صورت می‌گرفت اکنون شاهد بروز این میزان خسارت نبودیم.

وی اظهار داشت: وزارت صنعت معدن و تجارت عزم جدی دارد که با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاهی و علمی شرایط را برای تولید پایدار و کاهش خسارات مهیا کند که در این راستا طرح توانمندسازی و توسعه اشتغال پایدار(تاپ) در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon