فرهنگسرای کسب‌وکار همدان در سال «رونق تولید» راه‌اندازی شود


فرهنگسرای کسب‌وکار همدان در سال «رونق تولید» راه‌اندازی شود

نایب رئیس شورای شهر همدان گفت: طرح راه‌اندازی فرهنگسرای کسب‌وکار شهر همدان (فکّه) با توجه به ضرورت تحقق شعار سال مبنی بر «رونق تولید» از سوی شورا مطرح شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمید بادامی‌نجات ظهر امروز در جمع خبرنگاران با تأکید بر ضرورت راه‌اندازی فرهنگسرای کسب وکار و کارآفرینی شهر در سال «رونق تولید»، اظهار داشت: طرح راه‌اندازی فرهنگسرای کسب‌وکار شهر همدان (فکّه) با توجه به ضرورت تحقق شعار سال مبنی بر «رونق تولید» و همچنین در راستای تحقق آرمان «همدان؛ شهر دوستدار کسب‌وکار»، توسعه و بهبود فضای کسب‌وکار و کارآفرینی در شهر از سوی شورا مطرح شد.

وی تصریح کرد:  این طرح در سازمان شهرداری همدان به عنوان واحد توانمندسازی کسب‌وکار و کارآفرینی با هدف ساماندهی، توسعه و ارتقاء فرهنگ کارآفرینی شهر همدان به تصویب رسیده است.

نایب رئیس شورای شهر همدان بیان کرد: این طرح با اولویت توانمندسازی شهروندان همدانی در حوزه کسب‌وکار و کارآفرینی با محوریت اقشار آسیب‌پذیر در دستور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه امروزه مدیریت شهری نقش مهمی را در توسعه اقتصادی کشورها ایفا می‌کنند، افزود: بنابراین شورای شهر همدان به استناد قوانین کشور و با در نظر گرفتن عواملی چون منبع‌محوری، محله‌محوری، فرهنگ کارآفرینی، راهبردمحوری و ساختار مدیریتی مبتنی بر شاخص‌های کارآفرینی شهری به تدوین این طرح اقدام کرده است.

بادامی‌نجات اظهار داشت:  انتظار می‌رود شهرداری همدان برای ارتقاء فرهنگ کار و اشتغال و حمایت از توسعه کسب‌وکارها، علاوه بر راه‌اندازی فرهنگسرای کسب‌وکار شهر همدان، در مراحل آینده بر اساس طرح تفصیلی، فرهنگسراهای بعدی را نیز در سایر نقاط شهر در نظر بگیرد.

وی با بیان اینکه کارآفرینی و کسب‌وکارهای شهری به‌عنوان یک رویکرد اساسی، پایه‌ای برای تقویت بخش خصوصی و تأمین زیرساخت‌های مناسب این بخش، محسوب می‌شود، گفت: ارائه فرصت و امکانات اولیه و کم‌هزینه به شهروندان برای بروز ایده‌های کسب‌وکار خلاقانه و کارآفرینانه و رونق اقتصادی، یکی از رویکردهای مدیریت شهری همدان در نقش تسهیل‌گر حوزه کارآفرینی شهری است.
نایب رئیس شورای شه همدان ابراز کرد: استفاده از ظرفیت‌های محلی برای توسعه فرهنگ کارآفرینی و توانمندسازی افراد محلی به‌منظور ارتقا و توسعه خدمات همه‌جانبه و در راستای تبدیل شهرداری همدان از سازمان خدماتی به نهاد اجتماعی از رویکردهای اساسی این طرح است.

وی با بیاناینکه برای توسعه اکوسیستم کارآفرینی در شهر راه بسیار طولانی را در پیش داریم، اظهار داشت: بی‌شک بهبود اکوسیستم کارآفرینی یک شهر نقش ویژه‌ای در تحقق اهداف چندگانه مدیریت شهری داشته و در تقویت زیرساخت‌ها، توسعه کسب‌وکار، افزایش درآمدهای شهر و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان و فارغ‌التحصیلان آن شهر مؤثر است.

بادامی‌نجاتبا تأکید بر اینکه کارآفرینی ضرورتی اجتناب‌پذیر برای بقای اقتصاد و تولید است، خاطرنشان کرد: «شهر دوستدار کسب‌وکار» شهری است که سازمان‌ها و امکانات آن شهر برای تسهیل و تشویق فعالیت‌های کارآفرینانه بسیج شوند و تلاش ‌کنند تا روحیه کارآفرینی در تمام بخش‌ها و فضای عمومی شهر حاکم شود.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران