سیل پلدختر |«برخی آقایان» انگار اولین نوبت است که با حادثه مواجه شدهاند
۱۲ روز پس از سیل بینظیر پلدختر، با همت بلند نیروهای جهادی شرایط شهر در وضعیت پایدار قرار دارد؛ اما نقص برنامهریزی در ساختارهای رسمی - مثلاً درمورد اسکان یا آب - اینطور تداعی میکند که انگاری این اولین حادثه از این دست در ایران است.
خبرگزاری تسنیم؛ گروه اقتصادی؛ کارگروه بررسیهای ویژه
شهرستان پلدختر 80 هزار نفر جمعیت دارد. از این تعداد، حدود 25 تا 30 هزار نفر به شدت از سیل متأثر شدهاند. دو روز پیشتر - یعنی 22 فروردین - هلال احمر دفترچههای توزیع چادر را دم درب خانههای سیلزده آغاز کرد. در همین روز، یک کمپ در فضای روبروی قرارگاه جهادی امام رضا توسط هلال احمر برپا شد؛ و دیروز توزیع چادرها بین مردم آغاز شد که تا امروز ادامه دارد.
نکتهی مهم اینکه پیش از 22 فروردین تعداد بسیار محدودی چادر، تمام تمهید مسئولان شهر برای اسکان مردم بوده است. مردم عموماً بیسرپناه ماندند و طی این 12 روز در منازل اقوامشان سکنی داشتهاند.
البته عملکرد درخشان گروههای جهادی، کاستیهای مسئولان رسمی شهر را کاملاً پوشش داده و مردم سرجمع، ممنون اقدامات نظام اسلامی هستند؛ اما سؤال اینجاست که آیا «ستادهای بحران» مسئول نظمبخشی و مدیریت شرایط نیستند؟ آیا در پی هر حادثهای باید چنان با رخوت و سردرگم عمل شود که «انگار اولین نوبت است که با چنین حوادثی مواجه هستیم»؟
انتهای پیام/