کارگاه اوتیسم و خانواده در بیرجند برگزار شد

کارگاه اوتیسم و خانواده در بیرجند برگزار شد

رئیس دانشگاه بیرجند از برگزاری کارگاه اوتیسم و خانواده که در بیرجند خبر داد و گفت: بسیاری از خانواده‌ها درگیر اوتیسم هستند و در این راستا ضرورت دارد اطلاعات صحیح و درست در اختیار خانواده‌ها قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، احمد خامسان صبح امروز در کارگاه اوتیسم و خانواده که در بیرجند برگزار شد اظهار داشت: دانشگاه بیرجند به عنوان دانشگاه مادر تلاش می‌کند تخصص‌های مورد نیاز جامعه را با برگزاری این گونه کارگاه‌ها در اختیار جامعه قرار دهد.

وی با بیان اینکه بسیاری از خانواده‌ها درگیر اوتیسم هستند افزود: در این راستا ضرورت دارد اطلاعات صحیح و درست در اختیار خانواده‌ها قرار گیرد.

رئیس دانشگاه بیرجند با تاکید بر اینکه باید به جامعه آگاهی بخشی صورت گیرد گفت: امید است بتوانیم این حلقه آگاهی بخشی را که یکی از وظایف دانشگاه است ادامه دهیم.

خامسان تصریح کرد: امید است بتوانیم دوره‌های کارگاهی ویژه را نیز برگزار کنیم چراکه متاسفانه در دانشگاه‌ها به صورت تخصصی به حوزه‌ها ورود پیدا نمی‌شود و افراد از دانش و تخصص لازم برخوردار نمی‌شوند.

وی بیان کرد: اوتیسم مانند بسیاری از اختلالات در مرحله اول به پذیرش نیاز دارد و آگاهی، دانش و حمایت از این خانواده‌ها نیز از ملزومات این اختلال است.

اوتیسم باعث ایجاد آسیب‌های جدی در زندگی شخصی، اجتماعی، تحصیلی و یا شغلی می‌شود

عضو هیئت علمی و رئیس پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی نیز در این جلسه با بیان اینکه اوتیسم نارسایی در رشد مغز است که در دوران رشد رخ می‌دهد گفت: این اختلال با ویژگی‌های شناختی، هیجانی، رفتاری و فیزیکی گوناگونی همراه است.

پروفسور حمیدرضا پوراعتماد اظهار داشت: اوتیسم یک مشکل مغزی و یک اختلال عصبی رشدی است و این اختلال با ویژگی‌های شناختی، هیجانی، رفتاری و فیزیکی گوناگونی همراه است.

وی بیان کرد: اوتیسم باعث ایجاد آسیب‌های جدی در زندگی شخصی، اجتماعی، تحصیلی و یا شغلی می‌شود.

عضو هیئت علمی و رئیس پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: آسیب‌پذیری ژنتیکی برای ابتلا به اوتیسم ممکن است در خویشاوندان غیر اتیستیک به صورت فنوتیپی ملایم‌تر اما به لحاظ کیفی مشابه با ویژگی‌های تعیین کننده اختلالات اتیستیک بروز کند.

افزایش اوتیسم در برخی از مناطق دنیا

پوراعتماد به شیوع اوتیسم در دنیا اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر اوتیسم در برخی از مناطق دنیا افزایش یافته اما در واقع موارد شدید کاهش  و موارد خفیف افزایش پیدا کرده است.

وی به علل اوتیسم اشاره کرد و یادآور شد: هرآنچه بر عملکرد دستگاه عصبی مرکزی تاثیر بگذارد می‌تواند باعث ایجاد اوتیسم شود.

عضو هیئت علمی و رئیس پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی، عفونت‌های ویروسی، عدم تعادل هورمونی، قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی محیطی، عوامل ژنتیکی، کروموزومی و ناکافی بودن تجربه‌های اجتماعی اولیه را از جمله علل بروز اوتیسم عنوان کرد.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon