انتقادات اعضای شورای شهر از مدیریت بحران شهرداری؛ بجنورد آمادگی مقابله سیلاب را ندارد

انتقادات اعضای شورای شهر از مدیریت بحران شهرداری؛ بجنورد آمادگی مقابله سیلاب را ندارد

نظرات مختلف پیرامون گزارش مدیریت بحران شهردار بجنورد٬ فضای هشتاد و پنجمین جلسه شورای اسلامی شهر بجنورد را تحت تاثیر خود قرار داد.

به گزارش خبر‌گزاری تسنیم از بجنورد بارش‌های چند روز اخیر شهرستان بجنورد که با چالش‌ها و فرصت‌‌های زیادی همراه بود باعث شد تا شهردار بجنورد گزارش کاملی از اقدامات انجام گرفته در ستاد مدیریت بحران شهرداری بجنورد را به اعضای شورای شهر ارائه دهد. این گزارش با نظرات مختلف و متفاوت شورا همراه بود که در ادامه بخشی از آن را بازگو می‌کنیم.

روح الله براتیان شهردار بجنورد در این زمینه اظهار داشت: تاکنون اقدامات زیادی در حوزه پاکسازی و بهسازی جوی‌های سطح شهر، هدایت آبریزهای حاشیه شهر، و ایجاد خندق های جدید در سطح شهر با هدف مقابله با سیل و کاهش خطارات ناشی از آن از سوی شهرداری بجنورد انجام گرفته است.

وی افزود: اگر پیش بینی ورود آب‌های خارج از شهر انجام نمی‌گرفت٬ سطح آب داخل شهر به یک و نیم متر می‌رسید.

براتیان تصریح کرد: متاسفانه بر اساس کمبود منابع بسیاری از امکانات در دسترس نیست. در حال حاضر مطالعه جمع‌آوری آب های سطحی در دستور کار معاونت فنی و عمرانی شهرداری قرار دارد و در سال 99 تمامی پروژه‌ها بر اساس این مطالعات انجام خواهد گرفت.

شهردار بجنورد با تاکید بر اینکه شهرداری هیچ مسئولیتی در خصوص مسیل‌ها ندارد خاطرنشان کرد: تمام اقدامات مربوط به مسیل ها در حوزه وظایف آب منطقه‌ای می باشد.

وی با بیان این که شهر بجنورد جزو معدود شهرهایی است که در مسیل‌های آن خانه سازی انجام نمی‌گیرد افزود: در حال حاضر 38 منزل مسکونی در حریم مسیل‌ها قرار دارند که منتظر اقدامات دستگاه قضایی هستیم تا منازل تخلیه شوند.

شهردار بجنورد در پایان عنوان داشت: 600 میلیارد تومان هزینه احداث کانال مجهز در سطح بجنورد است که این مبلغ از توان شهرداری خارج است.

اقدامات قبل بحران توسط شهرداری بجنورد انجام نگرفته است

سید محسن موسوی رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر بجنورد با بیان اینکه گزارش شهردار تنها در خصوص حین بحران بود اظهار داشت: بحران شامل سه مرحله قبل، حین و بعد می باشد که متأسفانه در گزارش جناب براتیان هیچ برنامه‌ای برای قبل و بعد از بحران در نظر گرفته نشده بود.

وی افزود: مقدار بارندگی اخیر در بجنورد 10 میلیمتر بود که شاهد حجم زیادی آب در سطح شهر بودیم، اگر این میزان به 20 میلیمتر می‌رسید اوضاع خیلی وخیم تر می‌شد.

موسوی با بیان اینکه آخرین اقدامات در حوزه هدایت آبهای سطحی در بجنورد مربوط به سال 70 می‌باشد تصریح کرد: در مسیر کانال ملکش بسیاری از ادارات و منازل مسکونی قرار گرفته‌اند که می تواند مشکل ساز باشد.

شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی ضعیف است

علیرضا باغچقی دیگر عضو شورای شهر بجنورد نیز اظهار داشت: آبگرفتگی وسیعی که در کوتاه مدت در شهر بجنورد شاهد آن بودیم نشان از آن دارد که توجه به روان آب‌ها در گذشته بسیار ضعیف بوده است.

وی افزود: امروز با وجود گسترش شهر و جمعیت دیگر شبکه هدایت آب شهری پاسخگوی نیازهای شهر بجنورد نمی‌باشد.

باغچقی در ادامه تصریح کرد: شبکه جمع آوری آب های سطحی شهر بجنورد نیاز به مطالعه جدی و اهتمام ویژه‌ای از سوی مدیران و مسئولان استان دارد.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon